UTILAJ încărcător telescopic rulat JCB 530-70

Descriere Licitație
Preț 44.170 Lei
Tip utilaj-încărcător telescopic rulat JCB 530-70
Județ / Sector ILFOV
Localitate DASCALU
Adresă Comuna Dascalu, Str Independentei nr 2, jud. Ilfov
Dosar nr. 2425/2021
Dată licitație 28 martie 2022

 

 

In data de 28 MARTIE 2022, ORA 14:00, va avea loc la sediul Societății Civile Profesionale de Executori Judecătorești Coșoreanu & Asociații, în București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, sector 1, vânzarea la licitație publică a următorului bun mobil:

DESCRIERE:

UTILAJ AGRICOL 

  • An fabricație 1997,
  • Număr identificare SLP53000VE0770608,
  • Serie motor JCB 530-70.

Bunul mobil este situat în Comuna Dascălu, Str. Independentei, nr. 2, județul Ilfov.

STAREA TEHNICĂ :

La data inspectie, bunul a fost localizat in curtea unei platforme agro-industriale, fiind in stare de functionare si utilizat curent in activitatea economica.
Masina agricola se prezinta in stare satisfacatoare, fiind afectata in grade diferite de uzura fizica. Rotile au un grad de uzura fizica medie-avansata. Caroseriile prezinta urme de rugina in partea inferioara, pe anumite zone. Sasiul si chederele de etansare ale usilor sunt afectate de uzura fizica datorata intemperiilor. Podeaua este in stare satisfacatoare, prezentand un grad de uzura medie pentru perioada de exploatare.
Evaluatorul nu a realizat o expertiză de detaliu asupra bunului mobil, efectuând doar o inspecție vizuală și nu va putea fi făcut răspunzător pentru existența unor vicii ascunse, care ar putea influența în vreun sens valoarea. Nu s-au putut face investigații asupra componentelor acoperite, neexpuse sau inaccesibile și s-a presupus că starea tehnică a acestor părți este conformă cu vechimea lor în condițiile unei utilizări raționale.
Nu au fost puse la dispozitia evaluatorului alte informatii cu privire la bunurile evaluate (situatii economice, situatia intretinerii curente si reparatiilor capitale, etc). Bunul mobil a fost evaluat in ipoteza ca este functional/utilizabil/vandabil, iar uzura este normala pentru varsta lor fizica.

 

 

Pret de începere al licitației conform art. 762 alin. 2 lit. f) Cod procedură civilă, în sumă de 44.170,42 lei, inclusiv T.V.A. (37.118 lei, la care se adaugă suma de 7.052,42 lei, cu titlu de T.V.A.)