TERMENII ȘI CONDIȚIILE

TERMENII ȘI CONDIȚIILE

 

S.C.P.E.J. Cosoreanu & Asociatii a realizat acest Site cu respectarea normelor legale în vigoare privind drepturile de autor, dar și a regulilor de publicitate prevăzute de Legea nr. 188/2000 privind exercitarea profesiei de executor judecatoresc, conform ultimelor completări și modificări.

Date de identificare:

Societatea Civila de Executori Judecatoresti Cosoreanu & Asociatii

Șoseaua Kiseleff, nr 9, sector 1, București
office@executaresilita.ro
021/468.92.32
Fax 021/468.93.99
CIF: RO41007570
IBAN: RO81 BREL 0002 0020 2506 0100
BANCA: Libra Bank
Administrator: Cosoreanu Iulian Ilie

Utilizand website-ul nostru veti gasi informatii generale cu privire la procedura executarii silite. Website-ul ofera totodata fiecaruia dintre utilizatorii sai posibilitatea de a accesa continutul furnizat pentru uzul personal al utilizatorului.

Site-ul www.executaresilita.ro este proprietatea S.C.P.E.J. Cosoreanu & Asociatii  astfel ca folosirea/navigarea pe acest site de către utilizatori reprezintă acceptul Termenilor si Condițiilor de utilizare care guvernează relația dintre utilizator și S.C.P.E.J. Cosoreanu & Asociatii descrise în cele ce urmează: S.C.P.E.J. Cosoreanu & Asociatii nu este ținut responsabil pentru apariția oricăror inadvertențe, erori sau omisiuni ale informațiilor furnizate.

Utilizatorul acceptă în mod expres că S.C.P.E.J. Cosoreanu & Asociatii nu va fi ținut responsabil pentru nici un fel de daune directe/indirecte, minore/majore sau incidentale, rezultate din utilizarea informațiilor de pe Site sau orice alt aspect în legătură cu acest Site.

Utilizarea acestui Site și toate informațiile conținute, descărcate sau accesate de pe Site sunt puse la dispoziție fără garanții de orice fel și fără a se urmări un anumit scop sau încălcarea drepturilor unei a treia părți.

Metodele prin care vizitatorii site-ului initiaza contactul cu noi sunt: adresa email, numar de telefon, formularele prezente pe site. Initierea contactului cu noi reprezinta consimtamantul vizitatorului de a primi raspunsul solicitat, de a I se furniza informatiile, de a primi detalii de plata sau orice informatie solicitata. S.C.P.E.J. Cosoreanu & Asociatii isi rezerva dreptul sa modifice si sa interzica accesul sau sa opreasca temporar sau permanent orice parte a acestui site sau orice informatie continuta in acesta, fara asumarea obligatiei de a notifica utilizatorii.

Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii lor pe acest site. Vizitatorii și utilizatorii acestui Site acceptă și sunt de acord să folosească informațiile pe propriul lor risc. S.C.P.E.J. Cosoreanu & Asociatii   nu va fi responsabilă pentru orice fel de daune-interese directe, indirecte, cauzate de utilizarea acestui Site. Informațiile cuprinse în acest Site au doar un caracter general și nu sunt destinate să abordeze circumstanțe specifice ale nici unei persoane sau entități; nu constituie și nici nu poate substitui o consultație juridică de specialitate in materia executarii silite sau in alt domeniu al dreptului.

Pe Site, utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin ca urmare a furnizării voluntare a numelui, e-mailului și numărului de telefon al acestuia, S.C.P.E.J. Cosoreanu & Asociatii   neputand fi considerat responsabil pentru erorile survenite din cauza neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea datelor sale Acesti Termeni si Conditii de utilizare a prezentului site sunt guvernate de legile din Romania, orice disputa cu privire la sau in legatura cu Termenii si Conditiile de utilizare urmand a fi deferite spre solutionare instantelor competente din Romania