Cota de 1/8 din imobilul situat în Comuna Mihaesti, județul Valcea

Descriere Licitație
Preț 1.679 Lei
Tip TEREN extravilan
Județ / Sector județul Valcea,
Localitate Comuna Mihaesti,
Adresă Punctul “Dl.Gavrila
Dosar nr. 888/2023
Dată licitație 25 octombrie 2023

 

.

.

In data de 25 octombrie, ora 14:00, va avea loc la sediul SCPEJ Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, Sector 1, vânzarea la licitaţie publică a:

DESCRIERE:

Cota de 1/8 din imobilul situat în Comuna Mihaesti, județul Valcea, Punctul “Dl.Gavrila”, compus din teren extravilan neîmprejmuit în suprafață de 2.500 m.p., având nr. Cadastral 40181, intabulat în Cartea Funciară nr. 40181 Mihaesti.LOCALIZARE

Mihăești este o comună în județul Vâlcea formată din satele Arsanca, Bârsești, Buleta (reședința), Govora, Gurișoara, Măgura, Mihăești, Munteni, Negreni, Rugetu, Scărișoara, Stupărei și Vulpuești.
Conform recensământului efectuat în 2011, populația comunei Mihăești se ridică la 6.443 de locuitori.
Terenul evaluat se afla in extravilanul satului Gurisoara, sat apartinator comunei Mihaesti, jud. Valcea. Accesul catre teren se face din DJ 649, drum asfaltat si apoi pe drumuri de pamant

 DESCRIERE

Terenul analizat este extravilan si are categorie de folosinta padure. Este amplasat in extravilanul satului Gurisoara, sat apartinator de comuna Mihaesti, jud. Valcea. Accesul catre teren se face din DJ649, drum asfaltat si apoi pe un drum de pamant.
Terenul are o suprafata totala de 2.500 mp, este identificat cu nr. cad. 40181 si este inscris in CF nr. 40181 UAT Mihaesti. Acesta are o forma neregulata si din punct de vedere topografic este plan.
Conform inspectiei terenul este acoperit cu padure de foioase.
Tip drum de acces: la data inspectiei accesul catre teren se face pe drum de pamant
Vecinatati: terenuri extravilane/intravilane
Utilitati: nu

Licitaţia începe de la pretul de 1.679 lei, reprezentând valoarea stabilita conform art. 837 Cod procedură civilă.