Apartament 2 camere – Colentina

Descriere Licitație
Preț 221.040 Lei
Tip Apartament 2 camere
Județ / Sector Sector 2
Localitate București
Adresă Şos. Colentina nr. 11, bl. R26, sc. 1, et. 9
Dosar nr. 958/2021
Dată licitație 11 ianuarie 2022

În data de 11 IANUARIE 2022, ora 12:00,, va avea loc la sediul S.C.P.E.J Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, sector 1, vânzarea la licitație publică a:

 

 

DESCRIERE:

Imobilului APARTAMENT NR. 37 este situat în București, Şos. Colentina nr. 11, bl. R26, sc. 1, et. 9, Sector 2, având număr cadastral/topografic 227109-C1-U69, înscris în Cartea Funciară numărul 227109-C1-U69 a localității Sector 2, București, compus din două camere și dependințe, cu o suprafață utilă de 45 m.p. şi o suprafață totală de 49,80 m.p., inclusiv logie de 4,80 m.p., împreună cu cota indiviză de 0,99% din pârțile și dependințele comune ale imobilului, precum și cota indiviză de 0,99%, echivalentă suprafeței de 7,49 m.p., din terenul aferent blocului, aflat în folosință.LOCALIZAREA:

Proprietatea este amplasată semicentral, în partea de Nord-Est a municipiului București, în microzona Colentina -Obor. Apartamentul este situat într-un bloc edificat în anul1960, conform expertizei tehnice. Puncte de reper(linii pietonale): în partea de Est, la circa 50 ml –intersecția Șos. Colentina cu str. Ziduri Moși; în partea de Sud, la circa 500 ml –intersecția/pasajul rutier Bucur Obor.

Zona: Destinația generală a clădirilor din zona apropiată este una mixtă, predominant rezidențială, cu case/blocuri de o calitate medie, precum și cu spații de comerciale/de prestări servicii, de-a lungul căilor principale de acces (Șos. Colentina).

Vecinătăți, conform realității din teren, zona prezintă ca vecinătăți directe:

a)Nord: alee pietonală și biserica Sf. Dumitru-Colentina;

b)Est: acces bloc, alee pietonală și Șos. Colentina;

c)Sud: alee pietonală și parcare auto (”între blocuri”);

d)Vest: alei pietonale și blocuri vecine, similare.

Accesul auto/pietonal se realizează pe drumuri asfaltate de bună calitate. Traficul auto este unul ridicat la nivelul arterelor principale (Șos. Colentina). Transportul în comun este bine dezvoltat în această zonă cu autobuze, tramvaie și microbuze în regim maxi-taxi; cea mai apropiată stație de metrou-„Bucur Obor”, se află la o distanță de aproximativ 500 m spre Sud.

Dotări Social-Urbane: zona este deservită foarte bine cu puncte comerciale și spații social-urbane, acestea regăsindu-se în special de-a lungul arterelor principale. Zona dispune de: magazine în număr suficient; piață de legume, fructe și produse alimentare diverse în apropiere.

Utilități existente la proprietate: electricitate, gaz, apă și canalizare.DESCRIEREA PROPRIETĂȚII:

BLOCUL:

Imobilul Subiect este amplasat la etajul9/10al unui bloc edificat în anul1960(conform datelor publicate de Primăria București, privind imobilele expertizate tehnic privind rezistența seismică /datelor regăsite în ofertele de vânzare din bloc).Aspectul blocului este de o calitate generală sub medie, cu reabilitare. Structura și compartimentarea acestuia este de tip bloc , cadre / cărămidă, cu lift , tipică acestor clădiri, existând dispuse câte 4 apartamente pe nivel. Subsolul este rezervat accesului la zonele de racordare a rețelelor de apă/canalizare și termoficare ale blocului.

Structură standard:

Structura este standard, pe diafragme din beton armat, cu planșee din beton și fațade prefabricate. Infrastructura este de tipul cuvei de protecție seismică cu fundație de tip radier general.

La data inspecției nu au fost observate probleme, degradări sau alte disfuncționalități semnificative. Inspecția a fost realizată doar la nivelul scării de acces și ușa apartamentului. Nu au fost identificate, sau comunicate renovări majore aduse clădirii, conform accepțiunii Codului Fiscal.

Învelitori: Este de tip terasă necirculabilă și izolată.

APARTAMENTUL:

Este de tip Decomandat, iar conform standardelor în construcții, se încadrează în gradul de confort 1. Camerele au vedere spre Nord și Est.

Finisaje: (fără inspecție interioară, conform nivelului standard estimat, observat, sau cunoscut). Din cele observate, finisajele sunt estimate la un nivel general Mediu, conform finisării observate. Pereții: tencuiți și zugrăviți cu vopsea de tip acrilic, de o calitate medie, atât la materiale cât și manoperă. În baie și bucătărie pereții sunt placați cu faianță, de o calitate medie. Pardoselile : în baie, bucătărie și hol dușumea rece, îmbrăcată cu gresie de o calitate medie, iar în camere dușumea caldă, cu parchet lamelar, de o calitate. Tâmplăria exterioară este din lemn, cu dublu rând și geam simplu, de un nivel calitativ satisfăcător (estimate ca necesare a fi înlocuite cu ferestre moderne, eficiente). Tâmplăria interioară este din lemn celular, de o calitate medie. Plafoanele sunt tencuite și zugrăvite cu vopsea de tip acrilic. Balcon –închis, cu tâmplărie din cornier și geam simplu, cu o finisare satisfăcătoare (estimate ca necesare a fi înlocuite cu ferestre moderne, eficiente)

Instalații funcționale: Instalație electrică de iluminat, prize monofazate și trasee de curenți slabi. Instalațiile de încălzire sunt de tip calorifere din fontă / tablă, alimentate de la rețeauade termoficare a orașului/cartierului.

Licitaţia începe de la prețul de 221.040 lei, reprezentând 75% din valoarea stabilita pentru prima licitație conform art. 837 Cod procedură civilă rep.