TEREN intravilan arabil în suprafață de 1.171 m.p. situat în Călăraşi,

Descriere Licitație
Preț 376.367 Lei
Tip TEREN intravilan arabil în suprafață de 1.171 m.p.
Județ / Sector Călăraşi
Localitate Călăraşi
Adresă str. Varianta Nord nr. 26A, jud. Călărași, Tarla 74, Parcela 2
Dosar nr. 1221/2023
Dată licitație 17 octombrie 2023

 

.

.

In data de 17 OCTOMBRIE 2023, ora 14:00, va avea loc la sediul SCPEJ Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, Sector 1, vânzarea la licitaţie publică a :

DESCRIERE:

TEREN intravilan arabil în suprafață de 1.171 m.p. situat în Călăraşi, str. Varianta Nord nr. 26A, jud. Călărași, Tarla 74, Parcela 2, având număr cadastral/topografic 3678, înscris în cartea funciară numărul 32010 a localității Călăraşi, jud. Călărași.LOCALIZARE

Judeţul Călăraşi are cele mai productive terenuri agricole din Bărăgan, lucru ce nu a fost ignorat de investitori, care au ales zona noastră pentru a realiza investiții în domeniul agricol. Cele mai importante activități economice desfășurate în agricultură vizează producţia de cereale, floarea-soarelui şi rapiţă.
Călărași este municipiul de reședință al județului cu același nume. Este cel mai mare oraș al județului și unul din cele mai importante municipii din regiunea de dezvoltare Sud. Situat în sud-estul României, pe partea stângă a cursului brațului Borcea al
Dunării, Călărașul este cunoscut pentru industria alimentară, industria de PAL melaminat, industria siderurgică, industria de hârtie și industria de prefabricate. Conform datelor finale ale recensământului populației din anul 2011, municipiul Călărași are o
populație de 65.181 de locuitori. În Călărași se află sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia.
Zona in care se afla proprietatea evaluata se afla in zona periferica vest a municipiului Calarasi, pe str. Rocadei.
Cartierul are un caracter cu preponderenta mixt, respectiv rezidential/comercial/industrial, in zona identificandu-se atat constructii rezidentiale, casa si vile cat si spatii industriale/depozitare, benzinarii si spatii comerciale.
Cartierul dispune de toate utilitatile.
Calitatea retelelor de transport: asfaltate, cu circulatie medie, str. Rocadei, str. Prelungirea Sloboziei.

 

 DESCRIERE

Terenul este intravilan, are o suprafata masurata de 1.170, 62 mp si este incadrat in categoria de folosinta arabil.
Terenul are topografie plana, o forma regulata si o deschidere la strada Rocadei (Varianta Nord) de circa. 17,22 ml (conform Plan de amplasament si delimitare a corpului de proprietate). Terenul nu este imprejmuit.
Conform PUG Calarasi, terenul se incadreaza in subzona UTR 83 – ID – zona unitati economice industriale, iar reglementarile urbanistice sunt: pentru unitati agro-industriale, unitatile destinate activitatilor productive si a serviciilor de depozitare POT= max. 70 %, pentru unitatile mici si mijlocii productive si de servicii nepoluante si de depozitare POT= max. 60 % si pentru parcurile de activitati POT= max. 40, Hmax. = 20 m.
Tip drum de acces: strada asfaltata.
Vecinatati: case, hale industriale si spatii comerciale si terenuri intravilane.
Utilitati: in zona s-a identificat curent electric, retea de apa si canalizare, retea de gaz.

Licitaţia începe de la pretul de 376.367,25 lei, inclusiv TVA19% (316.275 lei, la care s-a adăugat TVA19%, în cuantum de 60.092,25 lei), reprezentând valoarea stabilita conform art. 837 Cod procedură civilă.