Teren intravilan Bacău – 152/2019

Descriere Licitație
Preț 355.812 Lei
Tip teren intravilan
Județ / Sector Bacau
Localitate Bacau
Adresă str. Ecaterina Varga nr. 16-18
Dosar nr. 152/2019
Dată licitație 22 februarie 2024

.

.

LICITATIE SUSPENDATA

In data de 22 februarie 2024, ora 14.00, va avea loc la sediul SCPEJ Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, Sector 1, vânzarea la licitaţie publică a:

 

Imobilul situat în Bacău, str. Ecaterina Varga nr. 16-18, jud. Bacău, compus din teren intravilan, categoria de folosință curți/construcții, reprezentat de:

  • Lot principal în suprafață 519,40 m.p (din acte) și 519 m.p (din măsurători), având număr cadastral 89834, înscris în Cartea Funciară nr. 89834 a localității Bacău
  • Lot în suprafață de 72 m.p, neconstruibil – doar spațiu conex lotului principal, având număr cadastral 89786, înscris în Cartea Funciară nr. 89786 a localității Bacău.

Observații: cele două loturi sunt alăturate dar nu unite fizic. Între cele două loturi se află o fâșie de teren de circa 3,3 m lățime, în proprietatea CL Bacău. Lotul principal se află în interiorul curții îngrădite aferente locuinței de la numărul poștal 14, fără a fi o separare fizică între cele două proprietăți.LOCALIZARE

Imobilul Subiect este situat central, în partea de Centru-Nord a municipiului Bacău, în microzona Miorița-Banca Națională. PUNCTE DE REPER (linii pietonale): în partea de Sud, la circa 200 ml – Catedrala și Parcul Catedralei; în partea de Nord, la circa 250 ml – strada Banca Națională.

Utilități existente în zonă: electricitate, gaz, apă și canalizare. Nu sunt comunicate date, avize, sau alte informații privind utilitățile zonei, sau traversările existente în zonă.DESCRIERE

TERENUL: are o suprafață totală de 591,00 m² (conform măsurătorilor cadastrale), sau de 591,40 m² (conform actelor), cu o singură deschidere de 6,33 ml, la drumul de acces (str. Ecaterina Varga). Din punct de vedere topografic, acesta este Usor inclinat, în jumătatea din spate, într-o singură apă (dinspre spate, spre față), având o formă trapezoidala. Este estimată o arie de teren în exces (al doilea lot mic, neconstruibil din cauza formei, de 72 m², ce are unică utilizare ca spațiu conex pentru lotul principal – parcare/spațiu verde).
Imobilul Subiect este compus din două loturi alăturate, dar nu unite fizic. Între ele este o fâșie, ce apare în plan în proprietatea Consiliului Local Bacău., cu o lățime de circa 3,33 ml (similar ca formă și dimensiune cu Lotul 2 al Imobilului Subiect).

Împrejmuire și amenajări teren: Terenul nu este amenajat, fiind acoperit cu vegetație, copaci și mici lucrări, fără aport valoric (aport neutru). Din cauza lipsei unei porți pentru acces către Imobilul Subiect (accesul se realizează direct din curtea direct învecinată, de la nr. poștal 14), aceasta va trebui creată prin desființarea a cel puțin jumătate din gardul actual. Restul îngrădirii existente este realizat de către vecini, nefiind un aport valoric adus la Imobilul Subiect.
Utilitățile existente/observate racordate la proprietate: Nu sunt. Cele mai apropiate puncte de racord observate la electricitate, gaz, apă și canalizare, sunt la drumul public (în fața porții).

Licitaţia începe de la pretul de 355.812 lei, reprezentând valoarea stabilita conform art. 837 Cod procedură civilă.