Teren arabil extravilan neîmprejmuit, în suprafață de 3.500 m.p – com. Gogosari – DS. 2965/2023

Descriere Licitație
Preț 10.450 Lei
Tip Teren arabil extravilan
Județ / Sector GIURGIU
Localitate comuna Gogoșari, sat Izvoru
Adresă sola 100, parcela 3
Dosar nr. 2965/2023
Dată licitație 3 aprilie 2024

 

In data de 03 APRILIE 2024, ora 13:00, va avea loc la sediul SCPEJ COȘOREANU & ASOCIAȚII din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, Sector 1, vânzarea la licitaţie publică a:

Descriere

Imobilul situat în comuna Gogoșari, sat Izvoru, sola 100, parcela 3, județul Giurgiu, compus din teren arabil extravilan neîmprejmuit, în suprafață de 3.500 m.p., având nr. Cadastral 34140, intabulat în Cartea Funciară nr. 34140 Gogosari

 

LOCALIZARE:

Județul Giurgiu este așezat în sudul țării, la granița cu Bulgaria, pe malul stâng al Dunării, în Câmpia Română. Este întins pe o suprafață de 3.526 kmp, fiind învecinat cu județele Călărași, Teleorman, Dâmbovița, Argeș și Ilfov.

Are în componență 3 orașe (Giurgiu – reședința județului, Bolintin-Vale, Mihăilești), 51 comune și 166 sate. Fiind situat pe o zonă de câmpie întinsă, este străbătut de numeroase răuri (Argeș, Dâmbovița, Neajlov, Sabar etc), iar în zona localității Comana se afla Delta Neajlovului, respectiv Lacul Comana, o zonă ce a cunoscut o dezvoltare turististică în ultimii ani. Infrastructura județului este reprezentată de DN 5 (E85), ce face legătura între Capitală și Giurgiu, respectiv punctul de trecere al frontierei cu Bulgaria, DN 6, ce străbate județul de la Vest la Est, respectiv DN 5B si DN61, care fac legătura între Giurgiu și Autostrada A1.

Conform Directiei Judetene de Statistica Giurgiu, populatia judetului este de 274.848 locuitori. Populaţia judeţului Giurgiu reprezinta 1,3 % din populaţia României.

În economia judeţului Giurgiu se disting ca activităţi cu pondere semnificativă agricultura, industria şi comerţul. În cadrul industriei judeţului reprezentative sunt: industria alimentară şi a băuturilor, extracţia petrolului şi gazelor naturale, industria textilă şi a confecţiilor din textile.

Gogoșari este o comună în județul Giurgiu formată din satele Drăghiceanu, Gogoșari (reședința), Izvoru și Rălești. Conform recensământului efectuat în 2021, populația comunei Gogoșari se ridică la 1.607 locuitori.

Activitatea preponderenta in zona este agricultura.

Terenul evaluat se afla in extravilanul satului Izvoru, sat apartinator de comuna Gogosari. Accesul catre teren se face din DJ 504A, si apoi pe drumuri de pamant agricole.

DESCRIERE:

Terenul analizat este extravilan si are categorie de folosinta arabil. Este amplasat in extravilanul satului Izvoru, sat apartinator de comuna Gogosari, jud. Giurgiu. Accesul catre teren se face din DJ 504A, drum asfaltat si apoi pe drumuri de pamant agricole.

Terenul are o suprafata totala de 3.500 mp, este identificat cu nr. cad. 34140 si este inscris in CF nr. 34140 UAT Gogosari. La data inspectiei terenul era cultivat conform informatiilor oferite de reprezentantul proprietarului.

Tip drum de acces: la data inspectiei accesul catre teren se face pe drum de pamant
Vecinatati: terenuri extravilane
Utilitati: nu

Licitaţia începe de la pretul de 10.450 lei, reprezentând valoarea stabilita conform art. 837 Cod procedură civilă.

OBSERVAȚII:

Facem menţiunea expresă că vânzarea imobilului mai sus menționat este o operațiune scutită de TVA potrivit art. 292 alin. (2) lit. f) din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, deoarece încadrarea urbanistică a imobilului este de teren cu destinatie extravilan, categoria de folosință arabil.