Teren 1.400 mp – Bistret

Descriere Licitație
Preț 10.277 Lei
Tip Teren Bistret
Județ / Sector Dolj
Localitate Bistret
Adresă Bistreț, sat Plosca, jud. Dolj, tarlaua 3, parcela 11,
Dosar nr. 727/DCA/2013
Dată licitație 20 septembrie 2023

In data de 20 septembrie 2023, ora 12.00, va avea loc la sediul SCPEJ Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, Sector 1, vânzarea la licitaţie publică a:

Descriere

Terenul se afla amplasat în localitatea Plosca, com. Bistreț, jud. Dolj.

Comuna Bistret se înscrie, în linia satelor Ghidici – Rast – Negoi – Bistret – Plosca, Carna – Sapata – Macesu de Jos – Nedeia – Gighera – Zaval fiind situat în partea de Sud -Vest a județului Dolj, la S-E de orașul Bailesti, și dea lungul D.N. 55 A..

Proprietatea analizată este situată în satul Plosca, la 4,5 km distanță de Primăria Comunei Bistreț, pe partea dreapta a DN 55A, respectiv la circa 370 ml de Biserica Plosca imediat pe partea dreapta după intersecția DN 55A cu str. George Bacovia.

Zona este preponderent rezidențială cu locuinte individuale vechi și noi, cu regim de înălțime P, P+1

Terenul

  • neregulată,
  • este plan din punct de vedere topografic
  • are o deschidere de circa 22 ml la DN 55A.

Accesul se face din DN 55A.
În ceea ce privește utilitățile, cu ocazia inspecției, a fost identificată rețeaua de energie electrică și canalizare.

La data inspecției pe terenul aferent proprietății a fost identificată o construcți pe structură din zidărie și acoperiș tip șarpantă din lemn și învelitoare din tablă zincată, în suprafață construită de circa 25 mp, neintabulată, motiv pentru care nu a fost luată în considerare la estimarea valorii de piață a proprietății subiect.

Licitaţia începe de la pretul de 10.277,25 lei, reprezentând 75% din valoarea cotei de 1/2, stabilită pentru prima licitatie conform art. 836 Cod procedură civilă.