Imobilul 3 camere, Sector 3 – dosar nr. 759/2022

Descriere Licitație
Preț 481.537 Lei
Tip Imobil compus din 3 camere de locuit si dependinte
Județ / Sector Bucuresti
Localitate Sector 3
Adresă str. Padurea Craiului, nr. 1, bl. B2, sc. 2, et. 6, ap. 69
Dosar nr. 759/2022
Dată licitație 13 octombrie 2023

.

.

In data de 13 OCTOMBRIE 2023, ORA 12:00, va avea loc la sediul SCPEJ Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, Sector 1, vânzarea la licitaţie publică a:

 

Imobilul situat în Municipiul Bucuresti, str. Padurea Craiului, nr. 1, bl. B2, sc. 2, et. 6, ap. 69, sector 3, compus din 3 camere de locuit si dependinte, cu o suprafata utila de 67,11 mp, cu balcon in suprafata de 4,22 mp si cu logie in suprafata de 4,21 mp, in suprafata totala de 75,54 mp, avand numar cadastral 220483-C1-U118, intabulat in Cartea Funciara nr. 220483-C1-U118 a Municipiului Bucuresti, Sector 3, impreuna cu dreptul de proprietate asupra cotei-parti aferente apartamentului din partile si dependintele din imobil, care prin natura si destinatia lor, sunt in folosinta comuna a tuturor coproprietarilor, precum si dreptul de folosinta, pe durata existentei constructiei, asupra terenului in suprafata de 9,42 mp (cota-parte), aferent apartamentului din suprafata totala de teren pe care este construit intreg imobilul-bloc, descris conform anexei I, care face parte integrantă din prezenta publicaţie de vânzare.

 

 LOCALIZAREA:

Localizare: Proprietatea este amplasată semicentral, în partea de Sud-Est a municipiului București, în microzona Titan – Baba Novac-IOR. Apartamentul este situat într-un bloc edificat în jurul anului 1966. Puncte de reper (linii pietonale): în partea de Nord, la circa 30 ml – magazin Titan; în partea de Sud-Vest, la circa 360 ml – Parcul Titan; în partea de Nord -Vest, la circa 150 ml – parcul Alexandru Ioan Cuza.
Zona: Destinația generală a clădirilor din zona apropiată este una predominant rezidențială, cu case/blocuri de o calitate medie, precum și cu spații de birouri, sau de prestări servicii, de-a lungul căilor principale de acces (str.Liviu Rebreanu, bd. Nicolae Grigorescu.

Vecinătăți, conform realității din teren, zona prezintă ca vecinătăți directe:
a) Nord: acces bloc, str. Padurea Craiului;
b) Est: bd.Nicolae Grigorescu;
c) Sud: blocuri similare;
d) Vest: bloc similar;
Accesul auto/pietonal se realizează pe drumuri asfaltate de bună calitate. Traficul auto este unul ridicat la nivelul arterelor principale (bd. Nicolae Grigorescu și str. Liviu Rebreanu). Transportul în comun public este bine dezvoltat în imediata apropiere, cu autobuze, tramvaie și microbuze STB, cea mai apropiată stație de metrou – „Titan”, se află la o distanță de aproximativ 120 m spre Nord-Est.
Dotări Social-Urbane: zona este deservită foarte bine cu puncte comerciale și spații social-urbane, acestea regăsindu-se în special de-a lungul arterelor principale. Zona dispune de: parcuri de mari dimensiuni cu facilități diverse; universități/școli în apropiere; magazine în număr suficient; piață de legume, fructe și produse alimentare diverse în apropiere.
Utilități existente la proprietate: electricitate, gaz, apă și canalizare.DESCRIEREA PROPRIETĂȚII:

BLOCUL: Imobilul Subiect este amplasat la etajul 6/10 al unui bloc edificat în jurul anului 1966 (conform documentelor puse la dispoziție / datelor regăsite în ofertele de vânzare din bloc/date pe internet privind anii de edificare ai blocurilor). Aspectul blocului este de o calitate generală medie, cu reabilitare. Structura și compartimentarea acestuia este de tip bloc vechi, cadre / caramida, cu lift , tipică acestor clădiri, existând dispuse câte 4 apartamente pe nivel. Subsolul este rezervat accesului la zonele de racordare a rețelelor de apă/canalizare și termoficare ale blocului.

Structură standard: Structura este presupus realizată din cadre prefabricate, cu fundații din beton armat, stâlpi și grinzi din b.a., caracteristică construcțiilor de acest gen.
Inspecția a fost realizată doar la nivelul scării de acces și ușa apartamentului.
Învelitori: Învelitoarea este de tip terasă necirculabilă .
APARTAMENTUL:
Apartamentul este de tip Semidecomandat, iar conform standardelor în construcții, se încadrează în gradul de confort 1. Camerele au vedere spre Nord (logie) și Sud (camerele).
Finisaje: (fără inspecție interioară, conform nivelului standard estimat, observat, sau cunoscut) Din cele observate, finisajele sunt estimate la un nivel general Mediu, conform finisării observate sau conform prevederilor legale pentru astfel de cazuri (lipsa asigurării accesului în interior). Pereții: tencuiți și zugrăviți cu vopsea de tip lavabil, de o calitate medie, atât la materiale cât și manoperă. În baie și bucătărie pereții sunt placați cu faianță, de o calitate medie. Pardoselile: în baie, bucătărie și hol dușumea rece, îmbrăcată cu gresie de o calitate medie, iar în camere dușumea caldă, cu parchet lamelar, de o calitate medie . Tâmplăria exterioară este din PVC, cu geam termopan, iar la intrare, ușă metalică, de un nivel calitativ mediu. Tâmplăria interioară este din lemn celular, de o calitate medie. Plafoanele sunt tencuite și zugrăvite cu vopsea de tip lavabil. Balcon – închis, cu tâmplărie din PVC și geam termopan, cu o finisare medie.

Instalații funcționale: Instalație electrică de iluminat, prize monofazate și trasee de curenți slabi; apă și canalizare din sistemul public. Instalațiile de încălzire sunt de tip calorifere din fontă / tablă, alimentate de la rețeaua de termoficare a orașului/cartierului, precum și o instalație de aer condiționat

Licitaţia începe de la pretul de 481.537 lei, reprezentând valoarea stabilita conform art. 837 Cod procedură civilă.