Teren intravilan, în suprafață de 895 m.p. si constructii – DS. 2649-2023

Descriere Licitație
Preț 149.283 Lei
Tip TEREN intravilan si constructii C1, C2, C3
Județ / Sector IALOMITA
Localitate com. Adâncata
Adresă -
Dosar nr. 2649/2023
Dată licitație 18 aprilie 2024

 

 

In data de 18 APRILIE 2024, ora 12:00, va avea loc la sediul SCPEJ Coşoreanu & Asociaţii din Bucureşti, Şoseaua Kiseleff nr. 9, sector 1, vânzarea la licitaţie publică a:

DESCRIERE:

   

Imobilul situat în Jud. Ialomita, Comuna Adâncata, descris ca teren intravilan, în suprafață de 895 m.p., având nr. Cadastral 21502 și construcția C1, construită la sol, descrisă ca fiind casă de locuit, construită din paiantă, învelită cu țiglă, în suprafață de 85 mp, având nr. Cadastral 21502-C1, construcția C2, construită la sol, în suprafață de 41 m.p., descrisă ca fiind anexă, având nr. Cadastral 21502-C2 și construcția C3, construită la sol, în suprafață de 26 mp, descrisă ca fiind anexă, având nr. Cadastral 21502-C3, intabulate în Cartea Funciară nr. 21502 Adîncata, împreună cu construcția cu utilizare rezidențială (locuință), având regim de înățime parter, structura zidărie portanta, sarpanta din lemn acoperită cu tablă, pereți netencuiți pe exterior, cu o suprafață construită de 60 mp (conform informațiilor furnizate de către proprietar), neintabulată, fără acte, identificată pe teren la data inspecției.


DESCRIEREA TERENULUI:

Terenul are o suprafata de 895 mp, este intravilan, din care 378 mp categoria de folosinta curti constructii si 517 mp categoria de folosinta arabil, are forma neregulata, topografie plana si deschidere dubla de 14,56 m si 26,72 m la strazile Cricovului si Croitorului (artere asfaltate).

Terenul are gard din caramida si poarta din lemn, in stare fizica buna (la str. Croitorului), respectiv degradat fizic (la str. Cricovului).

Proprietatea este formata din teren cu număr cadastral 21502 și construcția C1, construită la sol, descrisă ca fiind casă de locuit, construită din paiantă, învelită cu țiglă, în suprafață de 85 mp, având număr cadastral 21502-C1, construcția C2, construită la sol, în suprafață de 41 mp, descrisă ca fiind anexă, având număr cadastral 21502-C2 și construcția C3, construită la sol, în suprafață de 26 mp, descrisă ca fiind anexă, având număr cadastral 21502-C3, intabulate in Cartea Funciara nr. 21502 Adâncata.

Cladirile intabulate sunt edificate in anul 1958 (conform extras CF); pentru cladirea neintabulata, fara acte, s-a presupus ca a fost edificata in ultimii ani. Constrctia C1 are structura din caramida, sarpanta din lemn acoperita cu tabla, finisaje si dotari medii-inf, pardoseala din parchet laminat (in camere), linoleum (vestibul), gresie (in zonele umede), pereti cu lavabil, tamplarie din PVC cu geam termoizolant. Anexele C2 si C3 au structura si tamplarie din lemn, sarpanta din lemn acoperita cu placi din azbociment, finisaje si dotari medii-inferioare si utilizare rezidentiala.

La data inspectiei, pe teren a fost identificata o constructie cu utilizare rezidentiala (locuinta), avand regim de inaltime parter, structura zidarie portanta, sarpanta din lemn acoperita cu tabla, pereti netencuiti pe exterior, cu o suprafata construita de 60 mp (conform informatii furnizate de catre proprietar), neintabulata, fara acte, care a fost luata in calcul la stabilirea valorii de piata.

La data inspectiei s-au identificat pe strada retele de electricitate si apa.

Identificarea proprietatii a fost facuta conform datelor furnizate de client si a site-ului ANCPI.


LOCALIZARE:

Adâncata este o comună în județul Ialomița, Muntenia, formată din satele Adâncata (reședința) și Patru Frați.

Conform recensământului efectuat în 2021, populația comunei Adâncata se ridică la 2.398 de locuitori, în scădere față de recensământul anterior din 2011, când fuseseră înregistrați 2.723 de locuitori. Sursa – wikipedia.ro.

Proprietatea este localizata in zona de centru vest a comunei, intre strazile Cricovului si Croitorului, cu acces din DJ201A (la cca. 350 m distanta). Strazile sunt asfaltate, cu dublu sens si o banda pe sens. Zona este mixta – preponderent rezidentiala (case vechi, parter, edificate in anii 1950-1980 si vile cu regim de inaltime P+1-2E, edificate dupa anul 2000, dar si agricola (loturi de teren intravilan agricol.

Utilitati in zona: electricitate, apa canalizare (in zone centrala).
La cca. 3 km est se gaseste MOTORPARK Romania (primul circuit de viteză auto-moto din Romania).

 

OBSERVATII CONFORM RAPORTULUI DE EVALUARE:

Terenul intravilan în suprafață de 895 m.p. din care 378 mp, categoria de folosință curți construcții și 517 mp categoria de folosință arabil, are forma neregulată, topografie plană și deschidere dublă de 14,56 m și 26,72 m la străzile Cricovului și Croitorului (artere asfaltate). Terenul are gard din cărămidă și poarta din lemn, în stare fizică bună (la str. Croitorului), respectiv degradat fizic (la str. Cricovului).

Construcția C1 are structura din cărămidă, sarpanta din lemn acoperită cu tabla, finisaje și dotări medii-inferioare, pardoseala din parchet laminat (în camere), linoleum (vestibul), gresie (în zonele umede), pereți cu lavabil, tâmplărie PVC cu geam termoizolant. Anexele C2 și C3 au structura și tâmplăria din lemn, sarpanta din lemn acoperită cu plăci din azbociment, finisaje și dotări medii-inferioare și utilizare rezidențială.

La data inspecției s-au identificat pe stradă rețele de electricitate și apă.

Tip drum de acces: strada asfaltată.

Vecinatati: case parter, P+1E, loturi de teren agricol.

Licitaţia începe de la pretul de 149.283 lei, reprezentând valoarea stabilita conform art. 837 Cod procedură civilă.