Imobil situat în Municipiul Bucuresti, str. Dumbrava Noua, sector 5- 470/2021

Descriere Licitație
Preț 181.916 Lei
Tip Apartament
Județ / Sector Bucuresti
Localitate Sector 5
Adresă str. Dumbrava Noua, nr. 35, bl. S22, sc. 1, etaj 8, ap. 165
Dosar nr. 470/2021
Dată licitație 21 septembrie 2023

.

.

In data de 21 SEPTEMBRIE 2023, ORA 13:00 va avea loc la sediul SCPEJ Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, Sector 1, vânzarea la licitaţie publică a:

Imobilul situat în Municipiul Bucuresti, str. Dumbrava Noua, nr. 35, bl. S22, sc. 1, etaj 8, ap. 165, sector 5, avand numar cadastral 224741-C1-U119 (numar cadastral vechi 268/1;8;165) intabulat in Cartea Funciara nr. 224741-C1-U119 (numar de Carte Funciara vechi 2321) a Municipiului Bucuresti, sector 5, compus din 1 (una) camera si dependinte, confort 1, decomandat, cu o suprafata utila de 36,99 mp si o suprafata totala de 40 mp, inclusiv balcon de circa 3 mp, impruna cu cota de 0,64% din dreptul de coproprietate asupra partilor si dependintelor, care prin natura si destinatia lor, sunt in folosinta comuna, fortata si perpetua a tuturor coproprietarilor din imobilul-bloc, precum si dreptul de folosinta asupra terenului in suprafata de 5,76 mp, aferenta apartamentului, atribuit pe durata existentei constructiei asupra terenului aferent apartamentului, din terenul pe care este edificat imobilul-bloc, avand numar cadastral 224741 (numar cadastral vechi 268), intabulat in Cartea Funciara nr. 224741 a Municipiului Bucuresti, sector 5.

 

 LOCALIZAREA:

Proprietatea este amplasată semicentral, în partea de Sud-Vest a municipiului București, în microzona Rahova – Sebastian. Apartamentul este situat într-un bloc edificat în jurul anului 1988. Puncte de reper (linii pietonale): în partea de Est, la circa 200 ml –zona comerciala(Kaufland, Vulcan Value Center); în partea de Sud, la circa 85 ml – Parcul Sebastian.

Zona: Destinația generală a clădirilor din zona apropiată este una predominant rezidențială, cu case/blocuri de o calitate medie, precum și cu spații de birouri, sau de prestări servicii, de-a lungul căilor principale de acces (str. Mihail Sebastian).

Vecinătăți, conform realității din teren, zona prezintă ca vecinătăți directe:

  1. Nord: bloc similar;
  2. Est: bloc similar;
  3. Sud: bloc similar;
  4. Vest: acces bloc, Dumbrava Noua;

Accesul auto/pietonal se realizează pe drumuri asfaltate de bună calitate. Traficul auto este unul ridicat la nivelul arterelor principale (str. Mihail Sebastian). Transportul în comun public este bine dezvoltat în imediata apropiere, cu autobuze, tramvaie și microbuze STB, sau în regim maxi-taxi (la nivelul Șos. 13 Septembrie, sau Calea Rahovei);

Dotări Social-Urbane: zona este deservită bine cu puncte comerciale și spații social-urbane, acestea regăsindu-se în special de-a lungul arterelor principale. Zona dispune de: parc de mari dimensiuni cu facilități diverse; magazine în număr suficient; piață de legume, fructe și produse alimentare diverse în apropiere.

Utilități existente la proprietate: electricitate, gaz, apă și canalizare.DESCRIEREA PROPRIETĂȚII:

BLOCUL: Imobilul Subiect este amplasat la etajul 8/8 al unui bloc edificat în jurul anului 1988 (conform datelor comunicate de către vecini și an specificat în ofertele de vânzare din bloc) (bloc de garsoniere). Aspectul blocului este de o calitate generală medie, fără reabilitare (comunicată depunerea dosarului pentru aprobarea finanțării anvelopării în acest an, urmând apoi a aștepta finanțarea, aprobarea și execuția în anii următori, în funcție de progresul acestui program). Structura și compartimentarea acestuia este de tip bloc uzual, cadre / caramida, cu lift (2) , tipică acestor clădiri, existând dispuse câte 8+8 garsoniere pe nivel. Subsolul este rezervat accesului la zonele de racordare a rețelelor de apă/canalizare și termoficare ale blocului.

APARTAMENTUL:

Apartamentul este de tip Decomandat, iar conform standardelor în construcții, se încadrează în gradul de

confort 1. Camerele au vedere spre Est.

Finisaje: (fără inspecție interioară, conform nivelului standard estimat, observat, sau cunoscut) Din cele observate, finisajele sunt estimate la un nivel general Mediu, conform finisării observate sau conform prevederilor legale pentru astfel de cazuri (lipsa asigurării accesului în interior). Pereții: tencuiți și zugrăviți cu vopsea de tip lavabil, de o calitate medie, atât la materiale cât și manoperă. În baie și bucătărie pereții sunt placați cu faianță, de o calitate medie. Pardoselile: în baie, bucătărie și hol dușumea rece, îmbrăcată cu gresie de o calitate medie, iar în camere dușumea caldă, cu parchet lamelar, de o calitate medie. Tâmplăria exterioară este din PVC, cu geam termopan, iar la intrare, ușă metalică / lemn, de un nivel calitativ mediu. Tâmplăria interioară este din lemn celular, de o calitate medie. Plafoanele sunt tencuite și zugrăvite cu vopsea de tip lavabil. Balcon – închis doar parțial, cu cornier, cu o finisare minimală.

Instalații funcționale: Instalație electrică de iluminat, prize monofazate și trasee de curenți slabi; apă și canalizare din sistemul public. Instalațiile de încălzire sunt de tip calorifere din fontă / tablă, alimentate de la rețeaua de termoficare a orașului/cartierului.

 

Licitaţia începe de la pretul de 181.916,25 lei, reprezentând 75% din valoarea stabilita pentru prima licitatie conform art. 837 Cod procedură civilă.