Cota de 1/8 din imobilul situat in Calarasi

Descriere Licitație
Preț 34.689 Lei
Tip Imobil
Județ / Sector Calarasi
Localitate Calarasi
Adresă Str Cornisei, Nr. 38, Bl. C25 ( Fost P5), Sc. 1, Et. 2, Ap. 9,
Dosar nr. 334/2023
Dată licitație 18 septembrie 2023

.

.

.

.

 

In data de 18 SEPTEMBRIE 2023, ORA 11:00, va avea loc la sediul SCPEJ Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, Sector 1, vânzarea la licitaţie publică:

DESCRIERE:

Cota de 1/8 din imobilul situat in Calarasi, Str Cornisei, Nr. 38, Bl. C25 ( Fost P5), Sc. 1, Et. 2, Ap. 9, Jud. Calarasi, identificat cu nr. cadastral 23138-C1-U7, inscris in Cartea Funciară Nr. 23138-C1-U7 Calarasi, reprezentat de apartament in suprafata utila de 50 mp din masuratori / 50,76 mp din acte, impreuna cu cota indiviza de 13/252 din partile comune si cota indiviza de 17/306  teren in folosinta, descris conform anexei I, care face parte integrantă din prezenta publicaţie de vânzare.LOCALIZARE:

Zona in care se afla proprietatea evaluata se afla in zona centrala a municipiului Calarasi, in cartierul Orizont, pe str. Cornisei, in vecinatatea Gradinii Zoologice din Calarasi.
Cartierul are un caracter cu preponderenta rezidential, fiind caracterizat de blocuri de locuinte construite in anii comunismului.
Cartierul dispune de toate utilitatile.
Calitatea retelelor de transport: asfaltate, cu circulatie medie, str. Prelungirea Bucuresti, B-dul. Cuza Voda.
In zona exista mijloace de transport, cu statii de autobuz la distanta relativ mica.

 

 DESCRIEREA PROPRIETĂȚII:

Apartamentul se afla situat la etajul 2 al unui bloc cu un regim de inaltime P+4E, situat in Calarasi, pe Str. Cornisei nr. 38.
Conform documentelor furnizate estimam ca imobilul in care se afla apartamentul a fost dat in folosinta in anul 1983.
Deoarece nu au fost puse la dispozitie documente din care sa reiasa solutia constructiva a imobilului, presupunem faptul ca structura de rezistenta este din cadre de beton armat cu inchideri exterioare din zidarie de caramida/BCA/placi prefabricate din
beton si placa de beton armat intre etaje. Acoperisul este tip terasa necirculabila.
Blocul nu este termoizolat si nu este dotat cu lift de persoane. Sunt prezente toate utilitatile edilitare: electricitate, apa, gaz si canalizare.
Apartamentul este compus din 2 camere si dependinte (bucatarie, baie, hol, 2 debarale ) si 1 balcon iar suprafata utila totala a apartamentului este de 50 mp (inclus balcon).
S-a presupus ca apartamentul este racordat la toate utilitatile edilitare: electricitate, apa, gaz si canalizare.
Conform informatiilor colectate in timpul inspectiei apartamentul este dotat cu centrala termica deoarece sistemul centralizat de furnizare a energiei termice din Calarasi nu mai functioneaza.
Conform documentatiei disponibile, apartamentul este identificat cu nr. cadastral 23138-C1-U7 si este inscris in Cartea Funciara nr. 23138-C1-U7 Calarasi.

 Licitaţia începe de la pretul de 34.689,00 Lei, reprezentând valoarea stabilita conform art. 837 Cod procedură civilă.