CASA SI TEREN MAGURELE

Descriere Licitație
Preț 457.138 Lei
Tip CASA SI TEREN
Județ / Sector ILFOV
Localitate MAGURELE
Adresă str. Sabarului, nr. 63C
Dosar nr. 1955/2022
Dată licitație 12 decembrie 2023

.

.

.

In data de 12 DECEMBRIE 2023, ORA 14:00, va avea loc la sediul SCPEJ Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, Sector 1, vânzarea la licitaţie publică a:

DESCRIERE:

Imobilul situat în localitatea Magurele, str. Sabarului, nr. 63C, judetul Ilfov, compus din teren intravilan, avand categoria curti-constructii, in suprafata de 600 mp, identificat cu numar cadastral 68831 si constructia C1 edificata pe acesta, cu regim de inaltime P+M, in suprafara construita la sol de 115 mp si suprafata construita desfasurata de 184 mp, identificata cu numar cadastral 68831-C1, ambele intabulate in Cartea Funciara nr. 68831 UAT Magurele.LOCALIZARE:

Măgurele este un oraș în județul Ilfov, Muntenia, România. Localitatea se află în vecinătatea sud- vestică a municipiului București, fiind un oraș-satelit al Capitalei la 6 km de acesta (12 Km de centrul Bucurestiului, Piata Unirii). Din componența orașului Măgurele fac parte și localitățile Alunișu, Dumitrana, Pruni și Vârteju.

Orașul se învecinează la est cu Jilava și Dărăști iar la vest cu Bragadiru și Cornetu. Numele de Măgurele provine de la movilele (măgurele) existente în zonă, cunoscute sub numele de Măgura Gherman și Măgura Filipescu, unde s-a constatat o continuitate a așezărilor omenești din epoca pietrei și până în prezent.

Prin oraș trece șoseaua de centură a Bucureștiului, precum și șoseaua județeană DJ401A, care o leagă spre est de Jilava (unde se intersectează cu DN5) și Vidra; și spre nord-vest de Bragadiru (unde se intersectează cu DN6), Domnești, Ciorogârla și mai departe în județul Giurgiu de Bolintin-Vale. La Aluniș, din această șosea se ramifică DJ401D, care duce la Dărăști-Ilfov, 1 Decembrie (unde se intersectează cu DN5), Copăceni și Vidra.

Accesul către București se face în principal prin șoseaua București-Măgurele pe un drum cu 2 benzi de mers pe fiecare sens până la granița cu Sectorul 5.

Proprietatea analizata este situata in Magurele, strada Sabarului, la circa 720 ml de mers pe strada Sabarului din directia intersectiei acesteia cu str. Unirii, pe partea stanga, dupa care se mai inainteaza 150 ml pe drumul de acces, proprietatea fiind situata pe partea dreapta.

Zona este preponderent rezidentiala (vile regim de inaltime P-P+1/2E, si loturi de teren intravilan si agricol.

Din punct de vedere edilitar: zona este in curs de dezvoltare, caile de acces nu sunt inca modernizate complet. Unitati de invatamant: scoli si gradinite, situate la distanta mare.

Artere importante de circulatie in apropiere: auto – Str. Unirii, Str. Milcov, DNCB. Trasee de suprafata: linii de autobuz/microbuz, statie la distanta mare.

Calitatea reţelelor de transport: str. Sabarului, str. Unirii – asfaltate, tranzitat auto mediu, cu circulatia pe ambele sensuri si cate o banda de circulatie pe fiecare sens.DESCRIEREA PROPRIETĂȚII:

 Proprietatea este compusa din teren intravilan având categoria de folosinţă curţi-construcţii, în suprafaţă de 600 mp şi construcţia edificata pe acesta, cu regim de înălţime P+M, in suprafaţă construită la sol de 115 mp si suprafata construita desfasurata de 184 mp, receptionata in 2022.

Terenul aferent proprietatii are forma regulata, topografie plana si prezinta o deschidere de circa 34 ml la drumul de acces neasfaltat. Nu este imprejmuit si nu dispune de alte amenajari.

S-a putut identifica din strada constructia C1, vila P+M, cu finisaje exterioare de calitate medie, specifice utilizarii rezidentiale, care necesita mici lucrari de Presupunem faptul ca solutia constructiva consta in infrastructura din beton armat, structura pe cadre si planseu din beton armat, inchideri perimetrale din zidarie de caramida si acoperis tip sarpanta din lemn cu invelitoare din tigla metálica.

Utilitati: au fost identificate conexiunile din strada la retelele de electricitate. Din informatiile culese la inspectie de la persoanele care lucrau pe santier (adiacent imobilului sunt in executie alte vile similare), pe strada exista si conducta de alimentare cu gaz.

Inspecția a fost realizată în data de 25.07.2022. Părțile au fost convocate la inspecție, însă acestea nu s-au prezentat  motiv  pentru  care  inspecția  s-a  realizat  exclusiv  de  la  exteriorul  imobilului.  In  lipsa  accesulul  pe proprietate, nu s-au putut identifica si estima gradul de uzura fizica ale finisajelor, precum si dotarile si instalatiile constructiei. S-a presupus faptul ca imobilul este finalizat la interior si ca dispune de finisaje si dotari medii, conforme cu destinatia rezidentiala a proprietatii si cu piata locala. Valoarea de piata a proprietatii a fost estimata in limitele prezentate anterior.

La data inspectiei imobilul nu era locuit. Incalzirea presupunem ca se realizeaza cu ajutorul unei centrale termice conectata la calorifere din otel.

Tip drum de acces: pamant

Accesul se realizeaza din strada Sabarului prin intermediul unui drum de acces reprezentat de lotul de teren cu nr cad 66849, inscris in CF nr 66849 UAT Magurele.

Vecinatati: vile duplex / individuale, P-P+1/2E, terenuri libere, terenuri agricole.Licitaţia începe de la pretul de 457.138,50 lei inclusiv TVA (din care: 384.150 lei reprezentând 75% din valoarea stabilita pentru prima licitatie conform art. 837 Cod procedură civilă si 72.988,50 lei reprezentand TVA 19%).