APARTAMENT situat în București,Sector 3 : 772/2023

Descriere Licitație
Preț 806.485 Lei
Tip Imobil
Județ / Sector sector 3
Localitate Bucuresti
Adresă str. Theodor Speranția nr. 108, bl. S22, tronson 1,
Dosar nr. 772/2023
Dată licitație 20 septembrie 2023

.

.

.

În data de 20 SEPTEMBRIE 2023, ora 14:00, va avea loc la sediul SCPEJ Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, Sector 1, vânzarea la licitaţie publică a :

 

APARTAMENT NR. 5, situat în București, str. Theodor Speranția nr. 108, bl. S22, tronson 1, et. 1, Sector 3, având număr cadastral/topografic 221704-C1-U25, înscris în cartea funciară numărul 221704-C1-U25 a localității Sector 3, București, compus din trei camere și dependințe (baie, debara, sas, wc serviciu, vestibul, sas, cămară, bucătărie, balcon = 9,29 m.p. și balcon = 2,91 m.p.), cu o suprafață utilă de 74,04 m.p. și o suprafață totală de 86,24 m.p. (conform documentației cadastrale), împreună cu o cotă parte indiviză de 4,188% din suprafața de folosință comună a imobilului bloc, împreună cu suprafața indiviză de teren de 15,60 m.p. din suprafața totală de teren aferent blocului.LOCALIZARE:

Sectorul 3 este un sector in Bucuresti, situat in partea de sud-est a municipiului, cuprins intre sectoarele 2 si 4. Acesta se intinde din centrul Capitalei, din zona Pietei Universitatii, pana la marginea estica a Bucurestiului si are o suprafata de 34 km², fiind cel mai populat dintre sectoarele Capitalei, cu 342.000 de locuitori – populatie stabila (conform Recensamantului din 2011). Sectorul 3, gazduieste una dintre cele mai importante zone cultural-istorice ale orasului, Centrul Istoric al Bucurestiului, care cuprinde o serie de importante cladiri-monument. De aici s-a ridicat vechiul Bucuresti, incepand cu veacul al XVI-lea in jurul Curtii Domnesti, care devenise resedinta oficiala a voievozilor munteni.
Principalele cartiere ale sectorului sunt: Lipscani (Centrul Vechi), Unirii ( Centrul Civic), Dristor, Dudesti, Balta Alba, Titan, Muncii, Vitan, Timpuri Noi.
Zona in care se afla proprietatea evaluata se afla in imediata apropiere de Piata Muncii, intre Bulevardul Decebal si Calea Calarasilor, intr-o zona centrala a Municipiului Bucuresti.
Cartierul are un caracter cu preponderenta rezidential, fiind caracterizat de blocuri de locuinte construite in anii comunismului.
Cartierul dispune de toate utilitatile.
Calitatea retelelor de transport: asfaltate, cu circulatie intensa, Calea Calarasilor, Bd-ul. Decebal.
In zona exista mijloace de transport, cu statii de autobuz si tramvai la distanta relativ mica. Cea mai apropiata statie de metrou se afla la o distanta de circa 400 m, respectiv statia Piata Muncii.
Ambientul este civilizat, cu trafic intens si gradul de poluare specific zonei, caracteristic municipiului Bucuresti.DESCRIEREA PROPRIETĂȚII:

Apartamentul apartine unui bloc cu un regim de inaltime P+8E, situat in Bucuresti, pe str. Theodor D. Sperantia nr.108. Accesul catre intrarea in imobil se face din strada Theodor D. Sperantia. Conform informatiilor preluate in timpul inspectiei a reiesit ca imobilul in care se afla apartamentul a fost dat in folosinta intre anii 1996 – 1998.
Deoarece nu au fost puse la dispozitie documente din care sa reiasa solutia constructiva a imobilului, presupunem faptul ca structura de rezistenta este din cadre de beton armat cu inchideri exterioare din zidarie de caramida/BCA/placi prefabricate si placa de beton armat intre etaje. Acoperisul este tip terasa necirculabila.
Blocul nu este termoizolat si este dotat cu lift de persoane. Sunt prezente toate utilitatile edilitare: electricitate, apa, gaz si canalizare.
Conform Extrasului de carte funciara pentru informare apartamentul este compus din 3 camere si dependinte si 2 balcoane iar suprafata utila totala a apartamentului este de 86,24 mp (inclusiv cele 2 balcoane).
Apartamentul este racordat la toate utilitatile edilitare: electricitate, apa, gaz si canalizare.
Conform documentatiei disponibile, apartamentul este identificat cu nr. cadastral 221704-C1-U25 si este inscris in Cartea Funciara nr. 221704-C1-U25 Bucuresti, Sector 3.

 Licitaţia începe de la pretul de 806.485 lei, reprezentând valoarea stabilita conform art. 837 Cod procedură civilă.