APARTAMENT, Popești Leordeni, str. Fermei

Descriere Licitație
Preț 147.171 Lei
Tip GARSONIERA
Județ / Sector Ilfov
Localitate Popești Leordeni
Adresă APARTAMENT NR. 5, str. Fermei nr. 9A, bl. C2, et. parter
Dosar nr. 2943/2023
Dată licitație 16 februarie 2024

.

.

.

.

 

 

.

 

În data de 16 FEBRUARIE 2024, ora 13:00, va avea loc la sediul SCPEJ Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, Sector 1, vânzarea la licitaţie publică a:

APARTAMENT NR. 5, situat in Popești Leordeni, str. Fermei nr. 9A, bl. C2, et. parter, jud. Ilfov, identificat cu număr cadastral 125234-C2-U5, întabulat în Cartea Funciară nr. 125234-C2-U5 a loc. Popești Leordeni, jud. Ilfov, compus din o cameră și dependințe, în suprafață utilă de 27,59 m.p., împreună cu cota indiviză de 1,92% din părțile și dependințele comune ale imobilului bloc, precum și cota indiviză de 16,01 m.p., din terenul aferent imobilului bloc, identificat cu numar cadastral 125234, întabulat în Cartea Funciară nr. 125234 a loc. Popești Leordeni, jud. Ilfov.LOCALIZARE:

Localizare: Proprietatea este amplasată semicentral, în partea de Vest a orașului Popești-Leordeni, în microzona Drumul Fermei. Apartamentul este situat într-un bloc edificat în anul 2019 conform datelor disponibile. Puncte de reper (linii pietonale): în partea de Nord, la circa 175 ml – intersecția dintre str. Fermei și Șos. Olteniței (drumul principal al zonei); în partea de Est, la circa 700 ml – centrul localității; în partea de Sud, la circa 2,5 km – zona administrativă a mun. București/Șos. Berceni – stația de metrou Berceni.
Zona: Destinația generală a clădirilor din zona apropiată este una rezidențială, cu case/blocuri de o calitate medie, precum și cu spații de prestări servicii, de-a lungul căilor principale de acces (Șos. Olteniței, Șos. Berceni, Drumul Fermei). Zona este una în general dezvoltată, în creștere, de un nivel calitativ general mediu, raportat la alte zone.

Accesul auto/pietonal se realizează pe drumuri asfaltate de bună calitate. Ultimul segment de drum se realizează pe un drum public, îngust (sens unic (str. Fermei)) și apoi pe drumul privat aferent ansamblului rezidențial. Traficul auto este unul ridicat la nivelul arterelor principale (Șos. Olteniței, Șos. Berceni).
Transportul în comun public este bine dezvoltat în apropiere, cu autobuze și microbuze STB, sau în regim maxi-taxi; cea mai apropiată stație de metrou – „Berceni”, sau ”Dimitrie Leonida”, se află la o distanță de aproximativ 2,5 km spre Sud.DESCRIEREA PROPRIETĂȚII:

AP 5 – Bloc C2, Parter, Garsonieră, confort 1, în suprafață utilă de 27,59 m² (conform datelor din cartea funciară); Imobilul are atribuit numărul cadastral 125234-C2-U5 și este intabulat în Cartea Funciară 125234-C2-U5 a UAT, Popesti-Leordeni;

 

Utilități existente la proprietate: electricitate, gaz, apă și canalizare. Nu sunt comunicate date, avize, sau alte informații privind utilitățile zonei. Au fost observate utilități funcționale la imobil.

BLOCUL: Imobilul Subiect este amplasat la etajul 2 sau P/P+2E+M al unui bloc edificat în anul 2019 (conform
documentelor puse la dispoziție / datelor regăsite în ofertele de vânzare din bloc). Aspectul blocului este de
o calitate generală medie, cu izolare. Structura și compartimentarea acestuia este de tip bloc, cadre / caramida,
fara lift, tipică acestor clădiri, existând dispuse câte cca 6-8 apartamente pe nivel.

Structură standard: Structura este de tip cadru din b.a., cu stâlpi și grinzi din b.a., închideri perimetrale din cărămidă și compartimentări interioare din cărămidă/rigips, caracteristică construcțiilor de acest gen.
La data inspecției nu au fost observate probleme, degradări sau alte disfuncționalități semnificative.
Inspecția a fost realizată doar la nivelul scării de acces din blocul C1 și ușa apartamentului 24, sau împrejurul blocului C2 și C1 (la momentul inspecției nu s-a putut intra decât în scara blocului C1).
Nu au fost identificate, sau comunicate renovări majore aduse clădirii, conform accepțiunii Codului Fiscal.
Învelitori: acoperiș cu șarpantă din lemn, acoperit cu învelitoare din țiglă metalică (tablă de tip Lindab).Licitaţia începe de la pretul de 147.171 lei, reprezentând valoarea stabilita conform art. 837 Cod procedură civilă.