APARTAMENT CU 4 CAMERE IN BUCURESTI, SECTOR 3 – DS. 1313/2022

Descriere Licitație
Preț 427.518 Lei
Tip APARTAMENT CU 4 CAMERE
Județ / Sector SECTOR 3
Localitate BUCURESTI
Adresă str. Plt. Petre Ionescu, nr. 4, bl. 6A, sc. 2, et. 4, ap. 79
Dosar nr. 1313/2022
Dată licitație 19 aprilie 2024

 

 

LICITATIA NU SE MAI DESFASOARA, ACEASTA FIIND SUSPENDATA DE DREPT!!!!

 

In data de 19 APRILIE 2024, ORA 12:00, va avea loc la sediul SCPEJ Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, Sector 1, vânzarea la licitaţie publică a:

Imobilul situat în Municipiul Bucuresti, str. Plt. Petre Ionescu, nr. 4, bl. 6A, sc. 2, et. 4, ap. 79, sector 3, identificat cu numar cadastral 218526-C1-U35, intabulat in Cartea Funciara nr. 218526-C1-U35 a Sectorului 3 Bucuresti, compus din patru camere de locuit si dependinte (baie, hol, hol, hol, bucatarie, vestibul, camara), in suprafata utila de 60,16 mp si balcon in suprafata de 2,78 mp, rezultand o suprafata totala de 62,94 mp, impreuna cu o cota parte de 0,93% aferenta apartamentului din partile si dependintele comune ale imobilului care prin natura si destinate a fi folosite in comun, precum si dreptul de folosinta asupra cotei parti aferenta apartamentului din terenul pe care este edificat imobilul bloc, reprezentand suprafata de 7,94 mp.

 LOCALIZARE:

Sectorul 3 este un sector in Bucuresti, situat in partea de sud-est a municipiului, cuprins intre sectoarele 2 si 4. Acesta se intinde din centrul Capitalei, din zona Pietei Universitatii, pana la marginea estica a Bucurestiului si are o suprafata de 34 km², fiind cel mai populat dintre sectoarele Capitalei, cu 342.000 de locuitori – populatie stabila (conform Recensamantului din 2011). Sectorul 3, gazduieste una dintre cele mai importante zone cultural-istorice ale orasului, Centrul Istoric al Bucurestiului, care cuprinde o serie de importante cladiri-monument. De aici s-a ridicat vechiul Bucuresti, incepand cu veacul al XVI-lea in jurul Curtii Domnesti, care devenise resedinta oficiala a voievozilor munteni.

Principalele cartiere ale sectorului sunt: Lipscani (Centrul Vechi), Unirii ( Centrul Civic), Dristor, Dudesti, Balta alba, Titan, Muncii, Vitan, Timpuri Noi.

Institutii importante/puncte de interes

  • Tribunalul Bucuresti
  • Biblioteca Nationala a Romaniei
  • Banca Nationala a Romaniei
  • Parcul Cuza Voda (fost IOR)
  • Parcul Titan
  • Centrul Vechi

Zona in care se afla imobilul este in cartierul Titan, in apropriere de statia de metrou Nicolae Grigorescu (fost Leontin Salajan).

Cartierul are un caracter cu preponderenta rezidential, fiind caracterizat de blocuri de locuinte construite in perioada comunista.

Cartierul dispune de toate utilitatile.

Calitatea retelelor de transport: asfaltate, cu circulatie intensa.

De asemenea este o zona bine deservita de mijloacele de transport in comun (tramvai, linii de autobuze, troleibuze si metrou) , cu un acces bun catre centru si catre celelalte zone ale capitalei.

Cele mai apropiate statii de metrou se afla la circa 500 m, respectiv statia Nicolae Grigorescu si staita 1 Decembrie 1918.

Ambientul este civilizat, cu trafic intens si gradul de poluare specific zonei, caracteristic municipiului Bucuresti.DESCRIEREA PROPRIETĂȚII:

Apartamentul se afla situat la etajul 4 al unui bloc cu un regim de inaltime S+P+10E, situat in Bucuresti, pe str. Plt. Petre Ionescu nr.4. Accesul in imobil se face din strada Plt. Petre Ionescu. Conform informatiilor gasite pe site-ul Primariei Sector 3, imobilul bloc a fost dat in folosinta in anul 1974.

Deoarece nu au fost puse la dispozitie documente din care sa reiasa solutia constructiva a imobilului, presupunem faptul ca structura de rezistenta este din cadre de beton armat cu inchideri exterioare din zidarie de caramida/BCA si placa de beton armat intre etaje. Acoperisul este tip terasa necirculabila.

Blocul este termoizolat. Sunt prezente toate utilitatile edilitare: electricitate, apa, gaz si canalizare.

Conform releveului corpului de proprietate apartamentul este decomandat, compus din 4 camere si dependinte (hol, vestibul, SAS, camara, bucatarie, 1 grup sanitar) si 1 balcon iar suprafata utila totala a apartamentului este de 63,01 mp (inclus balcon, conform releveu).

Apartamentul este racordat la toate utilitatile edilitare: electricitate, apa, gaz si canalizare.Licitaţia începe de la pretul de 427.518 lei, reprezentând valoarea stabilita conform art. 837 Cod procedură civilă.