Apartament 3 camere- Turnu Măgurele

Descriere Licitație
Preț 121.762 Lei
Tip Apartament 3 camere
Județ / Sector Teleorman
Localitate Turnu Măgurele
Adresă Str. Independentei bl. D15-I, sc. 1, et. 1, ap. 3
Dosar nr. 1574/DCA/2018
Dată licitație 16 decembrie 2021

 

 

 

 

 

 

În data de 16 decembrie 2021 ora 13:30, va avea loc la sediul S.C.P.E.J Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, sector 1, vânzarea la licitație publică a:

DESCRIERE:

Imobilului este situat in Turnu Măgurele, str. Independenței bl. D15-I, sc. 1, et. 1, ap. 3, jud. Teleorman, identificat cu număr cadastral 97/3, întabulat în Cartea Funciară nr. 20223-C1-U17 a loc. Turnu Măgurele compus din 3 camere de locuit si dependințe, confort 1, semidecomandat în suprafață construită de 64,06 m.p. și suprafață utilă de 59,44 m.p., logie de 4,62 m.p. împreună cu cota parte indiviză din părțile și dependințele comune întregului imobil prin natură si destinație precum și cota de teren aferentă apartamentului de 17 m.p. în indiviziune, din suprafața totală pe care este construit imobilul.LOCALIZAREA:

Proprietatea este amplasată central, în partea de Centru-Suda orașului Turnu Măgurele, în microzona Parcul Central. Apartamentul este situat într-un bloc edificat în jurul anului 1975.

Puncte de reper (linii pietonale):

  1. în  partea de Sud-Vest, la circa 300 ml –Parcul Central;
  2. în partea de Nord-Est, la circa 450 ml –sensul giratoriu de la intersecția str. Independenței, Șos. Alexandriei și str. Walter Mărăcineanu

Zona: Destinația generală a clădirilor din zona apropiată este una mixtă, predominant rezidențială, cu blocuri de o calitate submedie, precum și cu spații de birouri, sau de prestări servicii, de-a lungul căilor principale de acces (str. Independenței).

Vecinătăți, conform realității din teren, zona prezintă ca vecinătăți directe:

a)Nord: str. 1 Mai;

b)Est: str. Independenței;

c)Sud: rest bloc;

d)Vest: drum acces și intrare bloc –din str. Horia, Cloșca și Crișan;

Accesul auto/pietonal se realizează pe drumuri asfaltate de bună calitate. Traficul auto este unul scăzut la nivelul arterelor principale (str. Independenței). Transportul în comun este slab dezvoltat în această zonă cu autobuze și microbuze în regim maxi-taxi.

Dotări Social-Urbane: zona este deservită satisfăcător cu puncte comerciale și spații social-urbane, acestea regăsindu-se în special de-a lungul arterelor principale. Zona dispune de: parc de dimensiuni medii, cu facilități diverse; magazine în număr suficient; piață de legume, fructe și produse alimentare diverse în apropiere.

Zona dispune de: mici spații comerciale la parter de bloc, spații social urbane.

Utilități existente la proprietate: electricitate, gaz, apă și canalizare.DESCRIEREA PROPRIETĂȚII:

Blocul:

Imobilul este amplasat la etajul1/4al unui bloc edificat în jurul anului1975 (conform declarației proprietarului/documentelor puse la dispoziție/datelor regăsite în ofertele de vânzare din bloc). Aspectul blocului este de o calitate generală sub medie, cu izolare în regie proprie pe toată zona de fațadă unde se află Imobilul Subiect. Structura și compartimentarea acestuia este de tip bloc, cadre / cărămidă, fără lift , tipică acestor clădiri, existând dispuse câte 4 apartamente pe nivel. Subsolul este rezervat accesului la zonele de racordare a rețelelor de apă/canalizare și termoficare ale blocului.

Structură standard:

Structura este presupus realizată din cadre prefabricate, cu fundații din beton armat, stâlpi și grinzi din b.a., caracteristică construcțiilor de acest gen. La data inspecției nu au fost observate probleme, degradări sau alte disfuncționalități semnificative. Inspecția a fost realizată interior/exterior. Nu au fost identificate, sau comunicate renovări majore aduse clădirii, conform accepțiunii Codului Fiscal.

Învelitori:

Învelitoarea este de tip acoperiș cu șarpantă din lemn, acoperit cu tablă zincată.APARTAMENTUL:

Este de tip Semidecomandat, iar conform standardelor în construcții, se încadrează în gradul de confort 1. Camerele au vedere spre Sud-Est –către str. Independenței, zona fără acces auto permis –doar pietonală

Finisaje: (cu inspecție interioară, conform nivelului standard estimat, observat, sau cunoscut)Din cele observate, finisajele sunt estimate la un nivel general Sub Mediu, conform finisării observate. Pereții: tencuiți și zugrăviți cu vopsea de tip lavabil, de o calitate medie, atât la materiale cât și manoperă. În baie și bucătărie pereții sunt placați cu faianță, de o calitate sub medie. Pardoselile: în baie dușumea rece, îmbrăcată cu gresie de o calitate sub medie, iar în rest dușumea caldă, cu parchet lamelar, de o calitate medie dar ce necesită manoperă pentru fixarea laterală cu plinte corespunzătoare pentru a preveni jocul și mișcarea plăcilor (există rosturi actualmente din cauza mișcării–nu au fixări laterale corespunzătoare). Tâmplăria exterioară este din PVC, cu geam termopan, iar la intrare, ușă metalică, de un nivel calitativ mediu. Tâmplăria interioară este din lemn celular, de o calitate medie parțial, sau sub medie în rest. Plafoanele sunt tencuite și zugrăvite cu vopsea de tip lavabil. Balcon –închis, cu tâmplărie din PVC și geam termopan, cu o finisare medie. Fereastra dintre sufragerie și balcon a fost desființată.

Instalații funcționale: Instalație electrică de iluminat, prize monofazate și trasee de curenți slabi. Instalațiile de încălzire sunt de tip calorifere din fontă / tablă, alimentate de la o centrală termică de apartament, precum și o instalație de aer condiționat. Imobilul are țevile de la circuitul de apă caldă din cupru.

Licitaţia începe de la pretul de 121.762,50 lei, reprezentând 75% din valoarea stabilita pentru prima licitatie conform art. 837 Cod procedură civilă rep.