APARTAMENT 2 CAMERE BUCURESTI SECTOR 2

Descriere Licitație
Preț 252.251 Lei
Tip APARTAMENT 2 CAMERE BUCURESTI SECTOR 2
Județ / Sector BUCURESTI
Localitate SECTOR 2
Adresă str. Spatarului, nr. 33, et. 2, ap. 3
Dosar nr. 71/SC/2018
Dată licitație 29 iunie 2022

.

.

.

.

In data de 29 IUNIE 2022, ORA 12:00, va avea loc la sediul SCPEJ Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, Sector 1, vânzarea la licitaţie publică a:

Imobilul este situat in Bucuresti, str. Spatarului, nr. 33, et. 2, ap. 3, sector 2, identificat cu numar cadastral 223251-C2-U3, intabulat in Cartea funciara nr. 223251-C2-U3 a sectorului 2 Bucuresti, compus din apartament cu doua camere, bucatarie, baie, sala, boxa in privnita, camera la mansarda si spatiu de folosinta comun la podul imobilului, precum si cota indiviza de 60 mp teren aferent in proprietate, din suprafata totala de 206 mp (conform titlului de proprietate) si 304 mp (conform extras CF), identificat cu numar cadastral 223251, intabulat in Cartea funciara nr. 223251 a sectorului 2 Bucuresti, din documentatia cadastrala rezulta ca apartamentul are o suprafata construita la sol de 47,26 mp, subsolul aferent apartamentului are o suprafata construita la sol de 10,42 mp, iar mansarda afarenta apartamentului are o suprafata construita la sol de 5,94 mp, rezultand o suprafata totala construita la sol de 63,62 mp, de asemenea, din documentatia cadastrala rezulta ca terenul are o suprafata totala de 304,41 mp.



ASPECTE GENERALE:

Apartament compus din doua camere, bucatarie, baie, sala, boxa la pivnita, camera la mansarda si spatiu de folosinta comun de la podul imobilului, situat intr-un bloc de locuinte regim de inaltime S+P+2E, edificat in anii 1930 (estimare evaluator pe baza informatiilor de piata referitoare la dezvoltarea zonei in anii 1920-1940), localizat in Bucuresti, sector 2, cartierul Armenesc, zona Mosilor – Popa Petre, la intersectia strazilor Corbeni si Spatarului.



LOCALIZARE:

Imobilul Subiect este situat in București, sectorul 2, zona Armeneasca – Moșilor, la intersecția străzilor Spătarului cu Corbeni. Imobilul evaluat este amplasat la etajul 2 al unui bloc de locuințe edificat in 1930, cu regim de înălțime S+P+2E, fara spatii comerciale la parter.
Zona este preponderent rezidențiala, formata din locuințe individuale (case P sau P+1E) edificate in perioada interbelica, blocuri cu regim de înălțime P+3E-6E edificate in anii `40-`50, clădiri administrative, sedii de ambasade, sedii de bănci.

 

 

 

Din punct de vedere edilitar: zona este dezvoltata, caile de acces sunt modernizate.
Trasee de suprafata: linii de autobuz/tramvai, troleibuz – statie la distanta mica.
Unitati de invatamant: scoala, gradinita si liceu in vecinatate.
Unitati medicale: amplasate la distanta medie.
Sedii de banci: amplasate la distanta mica.



DESCRIEREA PROPRIETĂȚII:

Apartament compus din doua camere, bucatarie, baie, sala, boxa la pivnita, camera la mansarda si spatiu de folosinta comun de la podul imobilului, situat intr-un bloc de locuinte regim de inaltime S+P+2E, edificat in anii 1930 (estimare evaluator pe baza informatiilor de piata referitoare la dezvoltarea zonei in anii 1920-1940), localizat in Bucuresti, sector 2, cartierul Armenesc, zona Mosilor – Popa Petre, la intersectia strazilor Corbeni si Spatarului.

Deoarece nu au fost puse la dispozitie documente din care sa reiasa solutia constructiva a imobilului, presupunem faptul ca structura de rezistenta este din caramida portanta si scara din beton armat, cu inchideri exterioare din zidarie de caramida si placa de beton armat intre etaje. Acoperisul este tip terasa sarpanta din lemn acoperita cu tabla.

Aspect exterior: relativ îngrijit, urme de degradare ale fațadelor, urmare a intemperiilor; tencuiala decorativa specific perioadei interbelice. Aspect interior: relativ ingrijit, zugraveli vechi, scara cu trepte din ciment simana curenta metalica, unele urme de degradare a finisajelor pe casa scarii.

Accesul la apartament se realizează prin curtea interioara, care are acces din strada Corbeni. Posibilitate de parcare in fata vilei si pe aleile laterale.

Tamplarie exterioara: din lemn cu geam obișnuit; ușa din lemn la intrare, cu urme de uzura fizica; interioara: din lemn, uzate fizic. Finisaje inferioare. Pardoseli: mocheta in camere si hol, gresie si mozaic de ciment in rest.  Pereți  cu faianța  la  baie  si  bucătărie  (cu  uzura  fizica  avansata).  Zone  degradate  pe  pereți  si  tavan  in camere,  hol  si  in  baie,  urme  de  infiltrații  ape  pluviale.  Calorifere  din  otel.  Instalații  si  dotări  vechi,  stare satisfăcătoare, uzate fizic.

Spatiul de la mansarda are pardoseala din lemn, finisaje si dotari inferioare. Nu a fost posibil accesul in subsol.



Licitaţia începe de la pretul de 252.251,25 lei, reprezentând 75% din valoarea stabilita pentru prima licitatie conform art. 837 Cod procedură civilă.