TEREN SI CONSTRUCTIE Gura Ocniţei, jud. Dâmbovița

Descriere Licitație
Preț 5.093 Lei
Tip Teren si Constructie
Județ / Sector Dâmbovița
Localitate în Gura Ocniţei, sat Sacueni,
Adresă str. Stadion nr. 60
Dosar nr. 2579/2023
Dată licitație 17 ianuarie 2024

.

.

În data de 17 IANUARIE 2024, ora 14:00, va avea loc la sediul SCPEJ Coşoreanu & Asociaţii din Bucureşti, Şoseaua Kiseleff nr. 9, sector 1, vânzarea la licitaţie publică a următoarelor imobile:

 

DESCRIERE:

  1. Imobilul situat în Gura Ocniţei, sat Sacueni, str. Stadion nr. 60, jud. Dâmbovița, având număr cadastral/topografic 70431, înscris în Cartea Funciară numărul 70431 a localității Gura Ocniţei, jud. Dâmbovița, compus din teren în suprafață de 158 m.p. și construcția C3 – construcție anexă, din lemn cu acoperiș din tablă, formată din o încăpere, în suprafață construită la sol de 15 m.p. și cu o suprafață desfășurată de 15 m.p., identificată cu nr. cad. 70431-C3,

     2. Imobilul situat în Gura Ocniţei, sat Sacueni, str. Stadion nr. 60, jud. Dâmbovița, compus din teren în suprafață de 342 m.p., având număr cadastral/topografic 70372, înscris în Cartea Funciară numărul 70372 a               localității Gura Ocniţei, jud. DâmbovițaLOCALIZARE:

Sacuieni este un sat în comuna Gura Ocnitei din județul Dambovita. Comuna Gura Ocnitei este localizată în Județul Dambovita și este formată din satele Adânca, Gura Ocniței (reședința), Ochiuri și Săcueni. Comuna se află în estul județului, la est de Târgoviște, pe cursul inferior al râului Slănic, și este străbătută de șoseaua DN72, care leagă Târgoviște de Ploiești.
Conform recensământului efectuat în 2021, populația comunei Gura Ocniței se ridică la 6.657 de locuitori.
Zona in care se afla proprietatea evaluata se afla in zona mediana a satului Sacuieni, jud. Dambovita, pe strada Stadion, la nr. 60.
Accesul pe strada Stadion se face din DN72, drum asfaltat.
Calitatea retelelor de transport: strada Stadion este asfaltata.
Utilitati existente: gaze naturale, curent, apa.DESCRIEREA PROPRIETĂȚII:

Terenul identificat cu NC 70372 are o suprafata de 342 mp, este intravilan si are categoria de folosinta arabil. Conform planului de amplasament terenul are o deschidere de circa 13 ml la un drum de pamant agricol.
Din informatiile colectate la inspectie accesul pe teren se face de pe un drum de pamant agricol care la data inspectiei era acoperit de vegetatie.
Terenul este imprejmuit lateral cu gard din plasa metalica si partea din spate este imprejmuita cu gard din lemn.
Terenul identificat cu NC 70431 are o suprafata de 158 mp, este intravilan si are categoria de folosinta curti constructii. Conform planului de amplasament terenul are o deschidere de circa 10 ml la terenul identificat cu NC 70372. Conform documentelor, in urma dezmembrarii (conform notei din Planul de amplasament si delimitare a imobilului), accesul la teren se va face pe imobilul cu NC 70272.
Terenul este imprejmuit lateral cu gard din plasa metalica.
Conform inspectiei si a documentatiei, pe terenul identificat cu NC 70431 este edificata o constructie anexa – identificata cu nr.
cadastral 70431-C3 – cu un regim de inaltime Parter si cu o suprafata construita la sol de 15 mp (conform Extras de carte funciara).
Conform inspectiei din teren constructia anexa are o structura de rezistenta din lemn cu inchideri exterioare din lemn. Acoperisul este tip sarpanta din lemn cu invelitoare din tabla. Constructia era dotata doar cu instalatii electrice de iluminat. La data inspectiei aceasta avea destinatia de magazie depozitare.
Conform documentelor furnizate constructia anexa a fost edificata a fost construita in anul 1993.
La data inspectiei loturile de teren erau folosite ca gradina de legume/curte, acestea fiind dezmembrate dintr-o singura proprietate respectiv locuinta si anexe gospodaresti.
Tip drum de acces: drum pamant
Vecinatati: case si terenuri intravilane/extravilane agricole.
Utilitati: pe strada Stadion s-au identificat urmatoarele utilitati: curent electric, gaze naturale si apa curenta.Licitaţia începe de la următoarele preţuri, reprezentând 75% din valoarea stabilita pentru prima licitatie conform art. 837 Cod procedură civilă:

  1. suma de 3.191,25 lei, pentru imobilul situat în Gura Ocniţei, sat Sacueni, str. Stadion nr. 60, jud. Dâmbovița, având număr cadastral/topografic 70431, înscris în Cartea Funciară numărul 70431 a localității Gura Ocniţei, jud. Dâmbovița,
  2. suma de 5.093,25 lei, pentru imobilul situat în Gura Ocniţei, sat Sacueni, str. Stadion nr. 60, jud. Dâmbovița, având număr cadastral/topografic 70372, înscris în Cartea Funciară numărul 70372 a localității Gura Ocniţei, jud. Dâmbovița