TEREN INTRAVILAN SI 2 CONSTRUCTII VARASTI, GIURGIU

Descriere Licitație
Preț 514.405 Lei
Tip Constructii + Teren
Județ / Sector GIURGIU
Localitate VARASTI
Adresă VARASTI
Dosar nr. 1191/2021
Dată licitație 22 septembrie 2022

.

.

.

.

.

In data de 22 septembrie 2022, ora 13.00, va avea loc la sediul SCPEJ Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, Sector 1, vânzarea la licitaţie publică a:

DESCRIERE:

Imobilul este reprezentat de teren intravilan în suprafață de 452 m.p din acte (441 m.p din măsurători), identificat cu număr cadastral 1718, construcție în suprafață de 79 m.p, având număr cadastral 1718-C1 și construcție în suprafață de 118 m.p, având număr cadastral 1718-C2, situat în localitatea Vărăști, jud. Giurgiu, înscris în Cartea Funciară nr. 31382 a localității Vărăști.LOCALIZARE

Proprietatea este situata intr-o zona centrala a localitatii Varasti, respectiv la circa 150 m de Primaria Varasti, pe partea dreapta in directia de mers catre Obedeni cu deschidere directa la DJ 401. Zona este preponderent rezidentiala formata din locuinte unifamiliale compuse din teren si case cu regim de inaltime P-P+1E edificate inainte si dupa anii 2000.

Vărăști (în trecut, Vărăști-Obedeni) este o comună în județul Giurgiu, Muntenia, România, formată din satele Dobreni și Vărăști (reședința). Se învecinează la nord cu Frumușani, la vest cu Berceni, la sud- vest cu Vidra, la sud cu Colibași și la est cu Valea Dragului.
Comuna se află la marginea estică a județului, pe malul stâng al Sabarului, la limita cu județul Ilfov și județul Călărași. Este străbătută de șoseaua județeană DJ401, care o leagă spre sud-est de Valea Dragului, Herăști și Hotarele (unde se termină în DN5A) și spre nord în județul Ilfov de Vidra, Berceni și de București. Din acest drum, la Dobreni se ramifică șoseaua județeană DJ412, care duce spre sud-vest la Colibași, Comana (unde se intersectează cu DN5A) și Prundu (unde se termină în DN41)
Conform recensământului efectuat în 2011, populația comunei Vărăști se ridică la 6.317 locuitori, în scădere față de recensământul anterior din 2002, când se înregistraseră 6.504 locuitori
Relieful este alcătuit dintr-o câmpie dispusă în terase: două cu lățimi cuprinse între 2-10 km, înregistrând către nord și nord – est, înălțimi de 6-8 m față de nivelul satului și către sud-sud-vest 5-6 m adâncime până la nivelul râului Sabar ( zona se numește Islaz, astăzi fiind transformată în teren agricol). Între Sabar și localitatea Vărăști se desfășoară, pe o distanță de circa 4 Km, Lunca Sabarului, brăzdată de 4 șanțuri ce au rolul de drenare a apei acumulate din precipitații abundente.DESCRIEREA PROPRIETATII

TERENUL: este situat in intravilanul comunei Varasti, sat Varasti, jud. Giurgiu, pe strada Principala, DJ401, la intersectia acestuia cu strada Sondelor. Acesta are o suprafata masurata de 441 mp, respectiv 452 mp din cate, forma regulata si este plan din punct de vedere topografic. Terenul este partial imprejmuit cu un gard din zidarie cu profile metalice si soclu din beton.
Terenul are dubla deschidere fiind situat pe colt, accesul se realizeaza direct din DJ 401 la care exista o deschidere de circa 14 ml.
Din punct de vedere cadastral terenul este inscris in CF 31382 UAT Varasti, are nr cad 1718, este incadrat in intravilan si are categoria de folosinta curti constructii.
Utilitatile existente pe teren sunt: apa curenta si electricitate.

 

CONSTRUCTII – cladire cu regim de inaltime P+M, cu o suprafata construita la sol de de 197 mp (conform Extrasului de carte funciara pentru informare) si suprafata construit desfasurata de 335 mp, estimata. Presupunem ca include fundatii continue din beton armat, structura din zidarie si acoperis tip sarpanta din lemn cu invelitoare din tigla metalica. Tamplaria exterioara este din PVC cu geam termopan.

Finisajele exterioare sunt realizate din tencuieli si zugraveli de fatada.
Finisajele interioare presupunem ca sunt medii si constau in pardoseli acoperite cu gresie sau parchet si pereti zugraviti si acoperiti cu vopsea lavabila sau faianta.

Utilitatile existente sunt: apa curenta si electricitate.

Licitaţia începe de la preţul de 514.405 lei, reprezentând valoarea stabilita conform art. 837 Cod procedură civilă.