TEREN INTRAVILAN 3.019 MP MOGOSOAIA

Descriere Licitație
Preț 963.934 Lei
Tip Teren intravilan in Mogosoaia
Județ / Sector ILFOV
Localitate Mogosoaia
Adresă Str. Drumul Morii 7C
Dosar nr. 2421/2021
Dată licitație 2 septembrie 2022

.

.

.

.

.

.In data de 02 SEPTEMBRIE 2022, ora 14:00, va avea loc la sediul SCPEJ Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, Sector 1, vânzarea la licitaţie publică a:

Descriere:

Imobilul este compus din teren în suprafață de 3.019 m.p. situat în Mogoşoaia, str. Drumul Morii nr. 7C, jud. Ilfov, având număr cadastral/topografic 67241, înscris în Cartea Funciară numărul 67241 a localității Mogoşoaia, jud. Ilfov.


LOCALIZARE:

Imobilul Subiect este situat semicentral, în partea de Nord-Vest a comunei Mogoșoaia.
PUNCTE DE REPER (linii pietonale): în partea de Vest, la circa 100 m – pădure; în partea de Sud, la circa 340 m — intersecția dintru drumul de acces Drumul Morii 7C și DNlA; în partea de Sud, la circa 150 m – Ansamblul rezidențial în construire ARBO Residence.
Zona este una în general relatie dezvoltată, în creştere, de un nivel calitativ general mediu/peste medie, raportat la alte unități administrativ-teritoriale similare. Localitatea este relatie aproape de centrul polului principal de dezvoltare din zona geografică respectivă (mun. București). Destinația generală a clădirilor din zona apropiată este una mixtă, predominant rezidențială, cu case/blocuri de o calitate medie/ peste medie, precum și cu foste spații industriale dezafectate, sau vechi, sau spații de birouri și de prestări servicii de-a lungul căilor principale de acces (DN1A).

Vecinătăți, conform realității din teren, zona prezintă ca vecinătăți directe:
a) Nord: clădire rezidențială, proprietate privată, cu îngrădire;
b) Est: drum public pentru acces (str. Drumul Morii), cu îngrădire;
c) Sud: ansamblu rezidențial similar, cu îngrădire;
d) Vest: pădure și drum de exploatare neamenajat, proprietate publică, cu îngrădire.

Accesul auto/pietonal în zonă se realizează pe drumuri asfaltate de bună calitate. Ultimul segment de drum, pe o distanță de circa 340 m, se realizează pe un drum public de acces, asfaltat, de dimensiuni medii (câte o bandă de mers/sens), de o calitate generală medie. Traficul auto este unul ridicat la nivelul arterelor principale. Transportul în comun este relativ bine dezvoltat în această zonă, fiind reprezentat de autobuze și microbuze în regim maxi-taxi.

Dotări Social-Urbane: zona este deservită bine cu puncte comerciale și spații social-urbane, acestea regăsindu-se în special de-a lungul arterelor principale. Zona dispune de: pădure lângă proprietate; parc de mari dimensiuni cu facilități diverse în apropiere; magazine în număr suficient.
Utilități existente în zonă: electricitate, gaz, apă și canalizare.


Descrierea Proprietății
TERENUL: are o suprafață totală de 4.976,00 m’ (conform măsurătorilor cadastrale), sau de 4.976,00 m’ (conform actelor), cu o singură deschidere de 82,00 ml, la drumul de acces (str. Drumul Morii). Din punct de vedere topografic, acesta este plan, având o formă aproximativ dreptunghiulara. Este estimată o arie de teren în exces, în partea dreaptă (nord) și 3.019 m2 (numărul cadastral nou 67241). Există arii de teren cu unică destinație de drumuri pentru acces ce au o pondere valorică distinctă nulă (vz centralizator Cap. 11.1).

Licitaţia începe de la pretul de 963.934,81 lei, inclusiv TVA19% (810.029,25 lei, la care s-a adăugat suma de 153.905,56 lei reprezentând TVA19%), reprezentând 75% din valoarea stabilita pentru prima licitatie conform art. 837 Cod procedură civilă rep.