Teren arabil intravilan în suprafață de 683 m.p Videle, Teleorman – 2714/2023

Descriere Licitație
Preț 12.667 Lei
Tip Teren intravilan
Județ / Sector Teleorman
Localitate Videle
Adresă str. Lacramioarelor nr. 5
Dosar nr. 2714/2023
Dată licitație 18 iunie 2024

 

 

 

In data de 18 IUNIE 2024, ora 13:00, va avea loc la sediul SCPEJ COȘOREANU & ASOCIAȚII din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, Sector 1, vânzarea la licitaţie publică a:

Descriere

Imobilul situat în localitatea Videle, cvartal 8, parcela 367, 368, str. Lacramioarelor nr. 5, județul Teleorman, compus din teren arabil intravilan în suprafață de 683 m.p. (din acte) și 677 m.p. (din masurători), având nr. Cadastral 26952, intabulat în Cartea Funciară nr. 26952 Videle.

 

LOCALIZARE:

Videle este un oraș în județul Teleorman format din localitatea componentă Videle (reședința) și din satul Coșoaia. Deși a trecut prin momente dificile, în momentul de față înregistreză o creștere economică majoră, în pofida faptului că o mare parte a locuitorilor lucrează în orașe relativ apropiate, precum: București, Alexandria, Roșiorii de Vede. Videle este compus din orașul Videle și cartierele aferente lui. Acestea sunt: Cartojanca, Stănceasca , Furculești, Fotăchești, Tămăsești, Parisești și Coșoaia. În acest oraș sunt două școli – Școala Gimnazială nr. 1 Videle și Școala Gimnazială nr. 2 – și un liceu – Liceul Teoretic Videle. Conform recensământului efectuat în 2021, populația orașului Videle se ridică la 10.107 locuitori.
Terenul evaluat se afla intr-o zona mediana a orasului Videle, in cartierul Cartojanca, pe strada Lacramioarelor nr. 5. Accesul catre teren se face din DJ601D si apoi pe strada Plantelor, strazi asfaltate. Strada Lacramioarelor nu este asfaltata.

 

DESCRIERE:

Terenul este intravilan, are o suprafata de 677 mp masurata si o suprafata de 683 mp din acte si are categoria de folosinta arabil.
Terenul are topografie plana se afla pe colt si conform Detalii liniare imobil are o deschidere la strada Lacramioarelor de circa 18 ml si o deschidere de 29 ml. La data inspectiei terenul era imprejmuit pe latura de vest cu gard din lemn si pe latura de sud cu un gard din plasa. La strada Lacramioarelor terenul nu era imprejmuit.
Deoarece nu am avut la dispozitie un Certificat de urbanism valabil si nu s-a putut consulta Planul de Urbanism General al orasului Videle apreciem ca destinatia terenului este mixta, respectiv rezidentiala/comerciala, avand in vedere imprejurimile si constructiile identificata in zona.
La data inspectiei terenul era viran pe acesta fiind parcate utilaje agricole. De asemenea, in cadrul inspectie, pe teren a fost identificat un container montat pe o platforma betonata. Opinam ca acesta nu afecteaza valoarea de piata a a terenului.
Tip drum de acces: strada pietruita.
Vecinatati: case si terenuri intravilane
Utilitati: conform inspectiei, pe strada, a fost identificat doar curent electric

Licitaţia începe de la pretul de 12.667,50 lei, reprezentând 75% din valoarea stabilita pentru prima licitatie conform art. 837 Cod procedură civilă rep.