SPATIU COMERCIAL nr. 81 – Loc. Afumati, Ilfov – DS. 75/SC/2019

Descriere Licitație
Preț 39.039 Lei
Tip SPATIU COMERCIAL
Județ / Sector ILFOV
Localitate LOC. AFUMATI
Adresă str. Linia de Centură nr. 17 (China Town, Hala C)
Dosar nr. 75/SC/2019
Dată licitație 17 iunie 2024

 

 

 

In data de 17 IUNIE  2024, ora 15:00, va avea loc la sediul SCPEJ Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, Sector 1, vânzarea la licitaţie publică a: 

Imobilul situat în localitatea Afumați, str. Linia de Centură nr. 17 (China Town, Hala C), jud. Ilfov, identificat cu numărul cadastral 51558-C3-U81 a localității Afumați și număr cadastral 51558-C3-U81, reprezentat de:

  • spațiu comercial nr. 81, format dintr-o cameră plus dependințe, în suprafață totală de 15,61 mp,
  • cotă parte indiviză de 0,30% din părțile și dependințele comune ale clădirii (echivalentă suprafeței de 12,61 mp – culoar acces între spațiile comerciale, patru grupuri sanitare, acces pe toate laturile halei),
  • cotă parte indiviză de 0,30% din terenul pe care se află edificată clădirea (echivalentă suprafeței de 29,15 mp din totalul suprafeței de 9.755 mp înscris în Cartea Funciară nr. 51558 a localității Afumați),


LOCALIZARE:

Proprietatea este amplasată periferic, în partea de Sud-Vest a comunei Afumați, în complexul comercial China Town, în imediata apropiere administrativă cu or. Voluntari și Șoseaua de Centură București.

Spațiul este situat într-o hală industrială metalică, compartimentată în câteva sute de astfel de spații, edificată în jurul anului 2011, conform istoricului din actul de proprietate. Puncte de reper (linii pietonale): în partea de Sud-Est, la circa 100 ml – halele mai mici, aferente complexului China Town; în partea de Sud-Est, la circa 380 ml – drumul E60 București-Urziceni; în partea de Sud-Vest, la circa 800 ml – Șos. De Centură.

Zona: Destinația generală a clădirilor din zona apropiată este una industrială și comercială, predominant comercială, cu hale industriale metalice de o calitate medie, precum și cu mici spații de de prestări servicii,  de-a lungul căilor principale de acces (E60-Șos. Centură).

Accesul auto/pietonal se realizează pe drumuri asfaltate de bună calitate. Ultimul segment de drum se realizează pe drumuri betonate, fără întreținere curentă în ultima perioadă. Transportul în comun este satisfăcător dezvoltat în această zonă cu autobuze și microbuze în regim maxi-taxi.

Vecinătăți, conform realității din teren, zona prezintă ca vecinătăți directe:
a) Nord: parcare comună, fără îngrădire, rest complex;
b) Est: teren viran, proprietate privată, fără îngrădire;
c) Sud: parcare comună și alei pentru acces, fără îngrădire, rest complex;
d) Vest: parcare comună, rest hale mari, alei acces, fără îngrădire, rest complex;

Dotări Social-Urbane: zona este deservită bine cu puncte comerciale și spații social-urbane, acestea regăsindu-se în special de-a lungul arterelor principale. Zona dispune de: parcuri comerciale de mari dimensiuni cu facilități diverse (Dorally, SU Market, Dragonul Roșu, Europa).

Utilități existente în apropiere: electricitate, gaz, apă și canalizare.
Date fiscale aprox.:
Rangul localității – IV, Zona în cadrul localității – B
Bloc cu mai mult de 3 niveluri și 8 apartamente – NU
An edificare clădire (PIF) – 2011; Vechime clădire – 8,78 ani
Arie construit desfășurată (Adc) considerată – 21,9 m² (arie utilă 15,61 m² )
Renovări majore conform accepțiunii date în normele Codului Fiscal – NU (vz descriere imobil Cap. II.4)
Starea tehnică a clădirii – Buna (B) ; Mediul de folosință în care se află clădirea – Mediu NormalDESCRIEREA PROPRIETĂȚII:

BLOCUL: Apartamentul este amplasat la etajul Parter/P al unei hale industriale pe structură cadre metalice, închideri perimetrale cu panouri metalice de tip sandwich, cu izolație termică, iar învelitoarea cu panouri
similare, având luminatoare naturale, clădirea fiind edificat în jurul anului 2011 (conform istoricului din actul de proprietate /istoricului prin satelit). Aspectul halei este de o calitate generală medie, cu izolare.

Structura și compartimentarea acestuia este de tip hala, cadre metalice, fara lift, tipică acestor clădiri, existând dispuse compartimentări ușoare din rigips, cu finisare, pentru crearea înșiruită a circa 300+ spații comerciale similare

Finisaje: (cu inspecție realizată de la grilajul metalic, închis, al spațiului, conform nivelului standard estimat, observat, sau cunoscut) Din cele observate, finisajele sunt estimate la un nivel general SubMediu, conform finisării observate.

Pereții: pereți ușor de compartimentare perimatrală (laterale, spate, iar în față ușă cu grilaj metalic, retractabil). Pereții sunt tencuiți și zugrăviți cu vopsea de tip lavabil, de o calitate medie, atât la materiale cât și manoperă. Deasupra este montat un grilaj ușor cu plăci din sârmă zincată. Pardoselile: sunt finisate și tratte, adecvate traficului intens și care permite spălarea, de o calitate medie+. Tâmplăria exterioară: doar ușa din grilaj metalic montată. Tâmplăria interioară: Nu. Plafoanele: doar un grilaj din sârmă metalică montat.

Instalații funcționale: Instalație electrică de iluminat, prize monofazate și trasee de curenți slabi. Instalațiile de încălzire sunt de tip tuburi metalice de aerisire și pentru aer cald, montate la planșeul halei. Există grupuri sanitare și alimentare cu apă în zona spațiilor comune.

Licitaţia începe de la pretul de 39.039 lei, reprezentând 75% din valoarea stabilita pentru prima licitatie conform art. 837 Cod procedură civilă rep.