NUDA PROPRIETATE ASUPRA TEREN INTRAVILAN 823 m.p si CONSTRUCTII

Descriere Licitație
Preț 14.430 Lei
Tip NUDA PROPRIETATE
Județ / Sector ILFOV
Localitate comuna Nuci, sat Micsunestii Mari
Adresă cvartal 24, parcelele 784 si 785
Dosar nr. 767/2022
Dată licitație 29 noiembrie 2022

.

.

.

.

In data de 29 NOIEMBRIE 2022, ORA 12:00, va avea loc la sediul SCPEJ Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, Sector 1, vânzarea la licitaţie publică a:

DESCRIERE:

NUDEI PROPRIETATI asupra imobilului situat in comuna Nuci, sat Micsunestii Mari, judetul Ilfov, cvartal 24, parcelele 784 si 785, compus din teren intravilan, in suprafata de 823 mp, identificat cu numar cadastral 53062 + constructia C1, cu destinatie de locuinta, cu suprafata la sol de 36 mp, identificata cu numar cadastral 53062-C1 + constructia C2- anexa, cu suprafata la sol de 17 mp, identificata cu numar cadastral 53062-C2, toate intabulate in Cartea Funciara nr. 53062 Nuci.DESCRIERE:

Proprietatea imobiliară este identificata cu număr cadastral 53062, înscrisa în Cartea Funciară nr. 53062 Com. Nuci, reprezentand C1 – locuinta din paianta construita in anul 1962 cu Sd = 36 mp si C2 – anexa din paianta construita in anul 1962 cu Sd = 17 mp si terenul aferent in suprafata de 893 mp, localizat in Jud. Ilfov, Com. Nuci, Sat Micsunestii Mari, Cv. 24, P.784, 785, Jud. Ilfov.
Structura constructiilor este din paianta. Tamplarie exterioara este din lemn cu geamuri simple. Acoperisul este din lemn cu invelitoare tigla.
Finisajele interioare : imobilul nu a putut fi inspectat la interior, datorita faptului ca la data inspectiei cladirile erau in stare de degradare si avand in vedere anul construirii acestora, s-au considerat finisaje interioare satisfacatoare.
Nivel inaltime: Parter
Suprafata construita locuinta C1– 36 mp, Suprafata construita anexa C2– 17 mp, Anul edificarii 1962 (conform documentatie atasata)
La data inspectiei cladirea avea utilizare rezidentiala si la data inspectiei se afla in stare de degradare.

Accesul se realizeaza direct din DJ.21A. Utilitati: electricitate.
Datorita faptului ca evaluatorul nu a avut acces in curtea imobilului, nu s-a putut stabili daca la momentul inspectiei anexa mai exista sau nu.LOCATIE:

Județul Ilfov (Sectorul agricol Ilfov între 1981 și 1997) este un județ în Muntenia, România, ce înconjoară municipiul București. Reședința oficială este București și majoritatea instituțiilor județene își au sediul acolo.
Județul Ilfov, cel mai mic județ al României ca suprafață, se află în Câmpia Română. În monografia „Județele României” din 1972 sunt menționate ca vecine ale Județului Ilfov județele: Ialomița la est, Prahova și Dâmbovița la nord, Teleorman la vest și Giurgiu la sud. De asemenea, se precizează că acesta se întinde pe o suprafață de 8.225 km², fiind în dimensiunea pe care o deținea atunci, al cincilea ca mărime din România. Nouă ani mai târziu, al cincilea județ al României ca suprafață, a fost dezmembrat: partea de sud-vest a format județul Giurgiu, partea de nord-vest a fost alipită la Dâmbovița, partea de nord-est a fost trecută la Ialomița iar partea de sud-est a intrat în componența noului județ Călărași. Comunele care înconjurau zona capitalei au fost subordonate Municipiului București, sub numele de Sectorul Agricol Ilfov.

In județul Ilfov, la Otopeni, se află cel mai mare aeroport din România, aeroportul Henri Coandă. Acesta deservește municipiul București, județul Ilfov și alte zone din sudul României și nordul Bulgariei.

Întrucât el înconjoară Bucureștiul, județul Ilfov este străbătut de toate cele 7 drumuri naționale principale care pornesc din București, precum și de autostrăzile A1 (la vest), A2 (la est) și A3 (nord). Alte drumuri naționale care trec prin județ sunt DN1A (în partea de nord-vest) și centura Bucureștiului.

De asemenea, principalele magistrale de cale ferată care pornesc din București traversează Ilfovul: București- Ploiești cu gările Chitila, Buftea și Periș; București-Urziceni cu gările Mogoșoaia, Balotești, Căciulați și Moara Vlăsiei; București-Constanța cu gările Pantelimon, Pasărea și Brănești; București-Videle cu gara Chiajna.

Licitaţia începe de la pretul de 14.430,75 lei, reprezentând 75% din valoarea stabilita pentru prima licitatie conform art. 837 Cod procedură civilă.