NUDA PROPRIETATE APARTAMENT 2 CAMERE BUCURESTI SECTOR 3

Descriere Licitație
Preț 173.005 Lei
Tip APARTAMENT 2 CAMERE BUCURESTI SECTOR 3
Județ / Sector BUCURESTI
Localitate SECTOR 3
Adresă Aleea Fizicienilor, nr. 21, bl. 1F, sc. B, et. 3
Dosar nr. 574/2022
Dată licitație 12 septembrie 2022

.

.

.

.

In data de 12 SEPTEMBRIE 2022, ORA 12:00, va avea loc la sediul SCPEJ Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, Sector 1, vânzarea la licitaţie publică a:

NUDA PROPRIETATE detinuta de debitorul PETRE VASILE asupra apartamentului nr. 22 situat in Bucuresti, Aleea Fizicienilor, nr. 21, bl. 1F, sc. B, et. 3, sector 3, identificat cu numar cadastral 218485-C1-U13, intabulat in Cartea Funciara nr. 218485-C1-U13 Bucuresti Sector 3, compus din doua camera de locuit si dependinte: bucatarie, baie, vestibul, hol, sas, camara, debara, balcon = 4,20 mp, balcon = 3,65 mp, cu o suprafata utila de 49,27 mp si o suprafata totala de 57,12 mp, impreuna cu cota parte indiviza de 3,13% din partile si dependintele comune ale imobilului bloc, care prin natura si destinatia lor sunt in coproprietate comuna si fortata, precum si terenul aferent locuintei in suprafata indiviza de 14,90 mp, teren atribuit in folosinta pe durata existentei constructiei.ASPECTE GENERALE:

Apartamentul este compus din doua camera de locuit si dependinte: bucatarie, baie, vestibul, hol, sas, camara, debara, balcon = 4,20 mp, balcon = 3,65 mp, cu o suprafata utila de 49,27 mp si o suprafata totala de 57,12 mp.LOCALIZARE:

Sectorul 3 este un sector in Bucuresti, situat in partea de sud-est a municipiului, cuprins intre sectoarele 2 si 4. Acesta se întinde din centrul Capitalei, din zona Pieţei Universităţii, până la marginea estică a Bucureștiului și are o suprafață de 34 km², fiind cel mai populat dintre sectoarele Capitalei, cu 342.000 de locuitori – populație stabilă (conform Recensământului din 2011). Sectorul 3, găzduiește una dintre cele mai importante zone cultural-istorice ale orașului, Centrul Istoric al Bucureștiului, care cuprinde o serie de importante clădiri-monument. De aici s-a ridicat vechiul București, începând cu veacul al XVI-lea în jurul Curţii Domnești, care devenise reşedinţa oficială a voievozilor munteni.

Principalele cartiere ale sectorului sunt: Lipscani (Centrul Vechi), Unirii ( Centrul Civic), Dristor, Dudesti, Balta alba, Titan, Muncii, Vitan, Timpuri Noi.

Institutii importante/puncte de interes
• Tribunalul Bucuresti
• Biblioteca Nationala a Romaniei
• Banca Nationala a Romaniei
• Parcul Cuza Voda (fost IOR)
• Parcul Titan
• Centrul Vechi

Zona in care se afla imobilul este situata in cartierul Dristor, in imediata vecinatate a Bd-ului Camil Resu si a strazii Ilioara.
Cartierul are un caracter cu preponderenta rezidential, fiind caracterizat de blocuri de locuinte construite in perioada comunista.
Cartierul dispune de toate utilitatile.
Calitatea retelelor de transport: asfaltate, cu circulatie intensa.
De asemenea este o zona bine deservita de mijloacele de transport in comun, cu un acces bun catre centru si catre celelalte zone ale capitalei.
Cea mai apropiata statie de metrou se afla la circa 500 m, respectiv statia Nicolae GrigorescuDESCRIEREA PROPRIETĂȚII:

Apartamentul se afla situat la etajul 3 al unui bloc cu un regim de inaltime P+4E, situat in Bucuresti, str. Aleea Fizicienilor nr.21. Accesul catre intrarea in imobil se face direct din strada Aleea Fizicienilor. Din documentele puse la dispozitie a reiesit ca imobilul in care se afla apartamentul a fost dat in folosinta in anul 1983.

Deoarece nu au fost puse la dispozitie documente din care sa reiasa solutia constructiva a imobilului, presupunem faptul ca structura de rezistenta este din cadre de beton armat cu inchideri exterioare din zidarie de caramida si placa de beton armat intre etaje. Acoperisul este tip terasa necirculabila.
Blocul este termoizolat. Imobilul nu este dotat cu lift de persoane. Sunt prezente toate utilitatile edilitare: electricitate, apa, gaz si canalizare.
Apartamentul este decomandat, compus din 2 camere, dependinte si 2 balcoane. Suprafata utila totala a apartamentului este de 57,12 mp (inclus balcoanele).

In cadrul inspectiei s-au constatat urmatoarele amenajari si imbunatatiri:
– tamplarie exterioara PVC cu geam termopan;
– tamplaria interioara este cu usi din lemn;
– pardoselile in baie, bucatarie, hol si balconul de la bucatarie sunt placate cu gresie;
– pardoseala in sufragerie este placata cu parchet din lemn, in dormitor si pe balconul de la dormitor este placata cu parchet laminat;
– peretii in baie si bucatarie sunt placati cu placi din faianta;
– tavanele sunt placate cu tavan fals din polistiren iar peretii sunt tapetati in camere si hol;
– balcoanele sunt inchise cu PVC si geam termopan;
– usa de acces este metalica.

Balcoanele nu au usi acestea fiind incluse in dormitor si respectiv in bucatarie.
Incalzirea se face prin intermediul caloriferelor din tabla. Apartamentul este racordat la termoficarea orasului. Apartamentul este racordat la toate utilitatile edilitare: electricitate, apa, gaz si canalizareLicitaţia începe de la pretul de 173.005 lei, reprezentând valoarea stabilita conform art. 837 Cod procedură civilă.