IMOBIL in Tunari, jud. Ilfov

Descriere Licitație
Preț 673.078 Lei
Tip VILA
Județ / Sector ILFOV
Localitate TUNARI
Adresă str. Orientului nr. 1, Vila 3
Dosar nr. 31/2023
Dată licitație 3 mai 2023

.

.

.

.

In data de 03 MAI 2023, ora 12:00, va avea loc la sediul SCPEJ Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, Sector 1, vânzarea la licitaţie publică a:

Imobilul situat în Tunari, str. Orientului nr. 1, Vila 3, jud. Ilfov, identificat cu număr cadastral 220, întabulat în Cartea Funciară nr. 220 a loc. Tunari, jud. Ilfov, compus din teren intravlian, categoria de folosință curți construcții, în suprafață de 252 m.p. și construcția C1, cu destinație locuință, având regim înălțime P+1, în suprafață construită la sol de 61 m.p., cu o suprafață construită desfășurată de 122 m.p. + 6 m.p., identificată cu număr cadastral 220-C1, împreună cu dreptul de servitute de trecere asupra imobilului compus din teren intravilan în suprafață de 6.369 m.p., situat în Tunari, jud. Ilfov, Tarla 37, parcelele 119/28 și 119/29, Lot 60, identificat cu număr cadastral 202, întabulat în Cartea Funciară nr. 202 a loc. Tunari, jud. Ilfov.LOCALIZARE:

Tunari este o comuna in judetul Ilfov, Muntenia, Romania, formata din satele Dimieni si Tunari (resedinta). Comuna se afla in centrul judetului, la nord de Bucuresti si la est de Otopeni, pe malurile raului Pasarea care izvoraste din apropierea comunei, de langa aeroportul Henri Coanda. Prin comuna trece soseaua judeteana DJ100, care o leaga spre vest de Otopeni (unde se termina in DN1) si spre est de Stefanestii de Jos, Afumati (unde se intersecteaza cu DN2), Ganeasa, Branesti (unde se intersecteaza cu DN3) si mai departe in judetul Calarasi de Fundeni. La Tunari, acest drum se intersecteaza cu soseaua judeteana DJ200B, care o leaga spre nord de Balotesti (unde se termina in DN1) si spre sud de Voluntari si Bucuresti (zona Pipera). Pe la limita de sud a comunei trece soseaua de centura a Bucurestiului, cu care se intersecteaza DJ200B.

Pe la limita nordica a comunei trece calea ferata Bucuresti–Urziceni, pe care comuna nu este deservita de nicio statie, cele mai apropiate fiind Balotesti si Caciulati.
Comuna Tunari detine o suprafata de 2.981 ha teren agricol din care 2.423 ha teren arabil. Suprafata totala a intravilanului comunei este de 558 ha. Conform recensamantului efectuat in 2011, populatia comunei Tunari se ridica la 5.336 de locuitori, in crestere fata de recensamantul anterior din 2002, cand se inregistrasera 3.804 locuitori. Ponderea de baza din punct de vedere economic o reprezinta agricultura Dupa 1989 in comuna, pe soseaua de centura s-au infiintat diferite firme cu acivitati industriale: fabrica de preparate din carne, mobila, prjit si ambalat cafea, alune, seminte, saci de rafie, termopane,sucuri, bere, etc. In comuna exista numeroase magazine mixte si ateliere de prestari servicii. De asemenea, dupa anul 2000, odata cu dezvoltarea cartierului Pipera – Iancu Nicolae, comuna Tunari s-a extins cu noi cartiere rezidentiale. Un factor important in dezvoltarea comunei l-a avut apropierea de centura capitalei, de autostrada A3, Bucuresti – Ploiesti si de DN1 – Otopeni, accesul catre punctele de interes din capitala fiind destul de facila. Proprietatile evaluate se afla in zona de nord a comunei Tunari, inspre Dimieni, accesul catre proprietati facandu-se prin DJ 200 B, Tunari – Dimieni – Balotesti si apoi pe str. Orientului.
Zona este preponderent rezidentiala – vile regim de inaltime P-P+1/2E, si loturi de teren intravilan si agricol.
Din punct de vedere edilitar: zona este in curs de dezvoltare, caile de acces nu sunt inca modernizate complet.
Unitati de invatamant: scoli si gradinite, situate la distanta mare.
Artere importante de circulatie in apropiere: DJ 200B, Soseaua de centura a Municipiului Bucuresti, str. 1 Decembrie.
Trasee de suprafata: linii de autobuz/microbuz, statie la distanta mare.
Calitatea retelelor de transport: str. Orientului, DJ 200 B – asfaltate, tranzitat auto mediu, cu circulatia pe ambele sensuri si cate o banda de circulatie pe fiecare sens.Descriere imobil identificat nr. cad. 220 situat in Tunari, str. Orientului nr.1, jud. Ilfov:
Proprietatea este amplasata in cartierul rezidential New Era Residence.
Conform Extrasului de carte funciara pentru informare imobilul identificat cadastral cu nr. 220 este compus din teren intravilan cu o suprafata de 252 mp si o constructie cu un regim de inaltime P+1E si o suprafata construita la sol de 61 mp (Conform Extras de carte funciara).
Conform Extrasului de carte funciara pentru informare (Detalii liniare imobil) terenul are forma regulata si prezinta o deschidere de circa 12 ml la un drum de servitute identificat cu nr. cadastral 202, inscris in CF 202 Tunari. De asemenea, proprietatii ii revine un drept de servitute de trecere asupra imobilului compus din teren intravilan in suprafata de 6.369 mp, situat in Tunari, jud. Ilfov, Tarla37, parcelele 119/28 si 119/29, Lot 60, identificat cu nr. cad. 202 intabulat in CF nr. 202 UAT Tunari.
Terenul este imprejmuit si nu dispune de alte amenajari.
Accesul se realizeaza pe un drum de servitute, reprezentat de lotul de teren cu nr. cadastral 202, inscris in CF 202 Tunari. Acesta este asfaltat.
Vecinatati: vile duplex / individuale, P-P+1/2E, libere, terenuri agricole.
Constructia este tip vila duplex, are un regim de inaltime P+1 si o suprafata construita la sol de 61 mp (conform Extrasului de carte funciara). Deoarece nu au fost puse la dispozitie documente din care sa reiasa structura constructiva apreciem ca aceasta este din beton armat cu planseu de beton armat si inchideri de caramida. Acoperisul este tip sarpanta din lemn cu invelitoare din tabla.
In cadrul inspectiei s-a observat ca suprafata etajului este similara cu suprafata parterului si s-a estimat o suprafata desfasurata construita de 122 mp.
Utilitati: imobilul este racordat la retelele de electricitate si gaz. Din informatiile obtinute in cadrul inspectiei, canalizarea este cea asigurata de cartierul rezidential si apa curenta este furnizata dintr-un put propriu al cartierului rezidential.
Partile au fost convocate la inspectie, insa acestea nu s-au prezentat motiv pentru care inspectia s-a realizat exclusiv de la exteriorul imobilului. Evaluarea s-a realizat in ipoteza ca imobilul beneficiaza de finisaje medii, este racordat la utilitati si prezinta un grad de uzura fizica normal.Licitaţia începe de la pretul de 673.078 lei (livrare scutită din punct de vedere al TVA, în baza art. 292 alin. 2 lit. f din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal), reprezentând valoarea stabilita conform art. 837 Cod procedură civilă.