IMOBIL BALOTESTI, sat Săftica

Descriere Licitație
Preț 737.880 Lei
Tip IMOBIL
Județ / Sector ILFOV
Localitate BALOTESTI, sat Săftica
Adresă str. Poiana Soarelui nr. 2
Dosar nr. 519/2015
Dată licitație 27 martie 2023

In data de 27 MARTIE 2023, ORA 12:00, va avea loc la sediul SCPEJ Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, Sector 1, vânzarea la licitaţie publică a:

.

.

.

.

.

.

 

 

Imobilul situat în Baloteşti, sat Săftica, str. Poiana Soarelui nr. 2, tarla 40, parcela 118/40, lotul 1, judeţul Ilfov, întabulat în Cartea Funciară nr. 54620 (CF vechi 4641) a localităţii Baloteşti, compus din teren intravilan, identificat cu număr cadastral 2942/1, în suprafaţă de 502 mp şi construcţia edificată pe acesta, identificată cu numar cadastral 2942/1 – c1, de tip P+1E+M, în suprafaţă construită la sol de  126 mp (conform actului de proprietate, extrasului de Carte Funciara si releveelor) si suprafata utila de 173,69 mp (conform insumarii tuturor suprafetelor utile din relevee) compusă din:

  • PARTER – garaj în suprafaţă utilă de 17,6 mp şi hol, trei debarale, bucătărie, wc serviciu, living şi dining, cu o suprafaţă utilă de 65,21 mp, suprafata utila totala de 82,81 mp,
  • ETAJ – trei dormitoare, două băi şi trei dresinguri, cu o suprafaţă utilă de 64,43 mp,
  • MANSARDĂ – o cameră cu suprafaţa utilă de 26,45 mp.

 

DESCRIERE:

In cadrul inspectiei, pe teren a fost identificata o constructie cu regim de inaltime P+E+M, cu finisaje exterioare finalizate si aspect ingrijit.

Constructia are o suprafata construita la sol de 126 mp (conform Planului de amplasament si delimitare), suprafata utila totala de 173.69 mp (suprafata obtinuta prin insumarea tuturor suprafetelor utile din releveele puse la dispozitie de catre client):

  • Suprafata utila parter: 81 mp
  • Suprafata utila etaj: 64,43 mp
  • Suprafata utila mansarda: 45 mp
  • Intrucat nu s-a permis accesul in interiorul proprietatii, am presupus ca structura de rezistenta este din beton armat: fundatii din beton armat. Grinzi, stalpi si plansee din beton armat, inchideri perimetrale si de compartimentare din zidarie, acoperis de tip sarpanta din lemn cu invelitoare din tabla.Intrucat nu a fost permis accesul in interiorul proprietatii, se presupune ca aceasta dispune de finisaje si dotari complet realizate, de calitate medie, cu grad de uzura in conditii normale de utilizare.


LOCALIZARE:

Balotesti este o comuna in judetul Ilfov, Muntenia, România, formata din satele Balotesti (resedinta), Dumbraveni si Saftica. Resedinta comunei este satul Balotesti, desi primaria isi are sediul in Saftica. Comuna se afla in zona de nord a judetului, pe malurile râului Cociovalistea: localitatile se afla in principal pe malul drept al acestui râu, iar comuna are teritoriu nelocuit pâna pe malul drept al emisarului acestuia, râul Vlasia, care curge in zona nordica. Este traversata de soseaua nationala DN1, care leaga Bucurestiul de Ploiesti. In satul Balotesti, aceasta sosea se intersecteaza cu soseaua judeteana DJ101, care duce catre vest la Corbeanca si Buftea (unde se termina in DN1A), si spre est la Moara Vlasiei, Gradistea, si mai departe in judetul Ialomita la Fierbinti-Târg si Jilavele (unde se termina in DN1D. Soseaua judeteana DJ200B porneste din DN1 la Saftica, se intersecteaza cu DJ101 la Balotesti si duce spre sud catre Tunari, Voluntari si Bucuresti (zona Pipera). Prin apropierea comunei trece si calea ferata Bucuresti-Urziceni, pe care este deservita de gara Balotesti.

Proprietatea analizata este situata In partea de Nord a localitatii, intr-un cartier de case si vile delimitat de arterele: strada Poiana Soarelui, strada Iasomiei, strada Ion Lahovari si drumul national DN1. Strada este pietruita si are o banda de circulatie pe sens.

Cartierul are un caracter cu preponderenta rezidential, fiind caracterizat de case si vile construite dupa anii 2000.

Zona dispune de utilitati: electricitate si gaz.

Calitatea retelelor de transport: pietruite si asfaltate, cu circulatie redusa. 

 

Licitaţia începe de la pretul de 737.880 lei, reprezentând 75% din valoarea stabilita pentru prima licitatie conform art. 837 Cod procedură civilă.