COTA 1/2 APARTAMENT 2 CAMERE BUCURESTI

Descriere Licitație
Preț 232.434 Lei
Tip COTA 1/2 APARTAMENT 2 CAMERE BUCURESTI
Județ / Sector BUCURESTI
Localitate SECTOR 1
Adresă str. Piata Amzei, nr. 7-9, sc. C, et. 2, apartament nr. 5, sector 1
Dosar nr. 426/2022
Dată licitație 21 octombrie 2022

.

.

.

.

In data de 21 OCTOMBRIE 2022, ORA 12:00, va avea loc la sediul SCPEJ Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, Sector 1, vânzarea la licitaţie publică a:

COTEI DE ½ din imobilul situat in Bucuresti, str. Piata Amzei, nr. 7-9, sc. C, et. 2, apartament nr. 5, sector 1, identificat cu numar cadastral 251496-C1-U103, intabulat in Cartea Funciara nr. 251496-C1-U103 Bucuresti Sector 1, compus din doua camere si dependinte (bucatarie, baie, camara, debara, degajament, vestibul), cu o suprafata utila de 50,04 mp + balcon de 7,60 mp si boxa la subsol  de 2,19 mp, rezultand o suprafata totala de 59,94 mp, impreuna cu cota parte corespunzatoare din partile si dependintele comune ale imobilului care prin natura si destinatia lor sunt in proprietatea comuna, fortata si perpetua a tuturor coproprietarilor, precum si impreuna cu terenul aferent apartamentului in cota parte, corespunzatoare suprafetei de 18,58 mp, atribuit in folosinta pe toata durata existentei constructiei.ASPECTE GENERALE:

Cota de ½ din imobilul situat in Bucuresti, Str. Piata Amzei nr.7-9, sc.C, et.2, ap.5, sector 1, identificat cu nr. cadastral 251496-C1-U103 intabulat in Cartea Funciara nr. 251496-C1-U103 Bucuresti, Sector 1, compus din doua camere si dependinte (bucatarie, baie, camara, debara, degajament, vestibul) cu o suprafata utila de 50,04 mp + balcon de 7,60 mp si boxa la subsol de 2,19 mp, rezultand o suprafata totala de 59,94 mp, impreuna cu cota parte corespunzatoare din partile si dependintele comune ale imobilului care prin natura si destinatia lor sunt in proprietate comuna, fortata si perpetua a tuturor coproprietarilor, precum si impreuna cu terenul aferent apartamentului in cota parte, corespunzatoare suprafetei de 18,58 mp, atribuit in folosinta pe toata durata existentei constructiei.LOCALIZARE:

Sectorul 1 este un sector in Bucuresti, situat in partea de nord – vest a municipiului, cuprins intre sectoarele 2 si
6. Acesta are o suprafata de circa 67,5 kmp si o populatie de peste 238.000 de locuitori. Sectorul 1 este cel mai mare sector din cadrul Municipiului Bucuresti.
Principalele cartiere ale sectorului sunt: Dorobanti, Baneasa, Pipera, Floreasca, Damaroaia, Bucurestii Noi, Pajura, Primaverii, Aviatiei, Grivita, Aviatorilor, Victoriei, Domenii

Institutii importante/puncte de interes
• Guvernul Romaniei
• Parcul Cismigiu
• Parcul Herastrau
• Gara de Nord
• Padurea Baneasa
• Pavilionul expozitional Romexpo

Zona in care se afla imobilul este o zona ultracentrala a Municipului Bucuresti situata in imediata vecinatate a Pietei Amzei si a Caii Victoriei.
Cartierul are un caracter cu preponderenta rezidential, fiind caracterizat de blocuri de locuinte construite in perioada interbelica dar si in perioada anilor 1960.
Cartierul dispune de toate utilitatile.
Calitatea retelelor de transport: asfaltate, cu circulatie intensa.
De asemenea este o zona bine deservita de mijloacele de transport in comun, cu un acces bun catre centru si catre celelalte zone ale capitalei.DESCRIEREA PROPRIETĂȚII:

Apartamentul se afla situat la etajul 2 al unui bloc cu un regim de inaltime S+P+7E, situat in Bucuresti, str. Piata Amzei nr. 7 – 9. Accesul catre intrarea in imobil se face printr-o curte interioara amenajata ca gradina.

Deoarece nu au fost puse la dispozitie documente din care sa reiasa solutia constructiva a imobilului, presupunem faptul ca structura de rezistenta este din cadre de beton armat cu inchideri exterioare din zidarie de caramida si placa de beton armat intre etaje. Acoperisul este tip terasa necirculabila.
Imobilul este dotat cu lift de persoane. Sunt prezente toate utilitatile edilitare: electricitate, apa, gaz si canalizare. Apartamentul este compus din 2 camere, dependinte, balcon, si o boxa la subsol. Suprafata utila a apartamentului este de 50,04 mp + balcon 7,60 mp. Suprafata utila a boxei este de 2,19 mp.

Avand in vedere faptul ca accesul la interiorul imobilului nu a fost permis intrucat la data inspectiei proprietarul nu s-a prezentat, am presupus ca finisajele sunt medii.

Conform Listei imobilelor expertizate tehnic din punct de vedere al riscului seismic (publicata pe site-ul Administratiei Municipale pentru consolidarea cladirilor cu cu risc seismic), imobilul este incadrat la Clasa a II a de Risc seismic corespunzand constructiilor la care probabilitatea de prabusire este redusa, dar la care sunt asteptate degradari structurale majore la incidenta cutremurului de proiectare.Licitaţia începe de la pretul de 232.434 lei, reprezentând valoarea stabilita conform art. 837 Cod procedură civilă.