APARTAMENT NR. 3 din Bucuresti, sector 6 – 2916/2023

Descriere Licitație
Preț 403.129 Lei
Tip APARTAMENT
Județ / Sector SECTOR 6
Localitate BUCURESTI
Adresă str. Lct. Negel Gheorghe nr. 41, bl. 41, sc. 1, et. 1
Dosar nr. 2916/2023
Dată licitație 31 mai 2024

 

 

In data de 31 MAI 2024, ORA 12:00 va avea loc la sediul SCPEJ Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, Sector 1, vânzarea la licitaţie publică a:

Imobilul APARTAMENT NR. 3, situat în București, str. Lct. Negel Gheorghe nr. 41, bl. 41, sc. 1, et. 1, sector 6, confort 1, compus din 2 camere, hol, debara, baie și bucatarie, în suprafață utilă de 47,36 m.p. + boxa de 4.75 m.p., și în suprafață totală de 52.10 m.p., împreună cu cota indiviză de 14.96% din părțile și dependintele comune ale imobilului, precum si cota indiviză aferenta de teren de 28.72 m.p., atribuită în folosință, având nr. Cadastral 218827-C1-U3, intabulat în Cartea Funciară nr. 218827-C1-U3 București Sector 6.LOCALIZARE:

Sectorul 6 este un sector in Bucuresti, situat in partea de vest a municipiului, cuprins intre sectoarele 1 si 5. Suprafata ocupata de sectorul 6 este de circa 41 km patrati si conform datelor publicate pe INS (01.07.2021) populatia sectorului este de circa 397.754 locuitori. Sectorul 6 este al doilea ca mărime din Municipiul București (atât ca suprafață, cât și ca densitate)

Principalele cartiere ale sectorului sunt: Drumul Taberei, Ghencea, Militari, Crangasi, Giulesti, Regie, Drumul Sarii.

Zona in care se afla proprietatea evaluata se afla in cartierul Drumul Sarii, in imediata vecinatate a Strazii Drumul Sarii si a intersectiei cu str. Drumul Taberei.

Cartierul are un caracter cu preponderenta rezidential, fiind caracterizat blocuri de locuinte cu regim mic de inaltime, dar si de case si vile.
Cartierul dispune de toate utilitatile.
Calitatea retelelor de transport: asfaltate, cu circulatie intensa.

Accesul catre imobilul in care se afla apartamentul se realizeaza din Str. Lct. Negel Gheorghe si apoi printr-o curte de acces.
In zona exista mijloace de transport, cu statii de autobuz la distanta relativ mica. Cea mai apropiata statie de metrou se afla la circa 250 m, respectiv statia Orizont.

DESCRIEREA PROPRIETĂȚII:

Apartamentul analizat se afla situat la etajul 1 al unui bloc cu un regim de inaltime S+P+1E+M, situat in Bucuresti, pe str. Lct. Negel Gheorghe nr.41. Accesul catre intrarea in imobil se face din strada si apoi printr-o curte interioara. Conform informatiilor furnizate de proprietar imobilul in care se afla apartamentul a fost dat in folosinta in anul 1951.

Deoarece nu au fost puse la dispozitie documente din care sa reiasa solutia constructiva a imobilului, presupunem faptul ca structura de rezistenta este din cadre de beton armat cu inchideri exterioare din zidarie de caramida si placa de beton armat intre etaje. Acoperisul este tip sarpanta din lemn cu invelitoare din tigla.

Portiunea ce revine apartamentului din fatada blocului este termoizolat. Blocul nu este dotat cu lift de persoane.

Sunt prezente toate utilitatile edilitare: electricitate, gaz, apa si canalizare.
Finisajele interioare:
– pardoseli placate cu gresie in dependinte;
– pardoseli placate cu parchet laminat in camere;
– pereti placati cu faianta in zonele umede, respectiva baie si bucatarie;
– pereti vopsiti cu vopsea lavabila;
– tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan si jaluzele, tamplarie interioara din lemn,
– calorifere din aluminiu, racordate la centrala termica proprie.

La data inspectiei apartamentul se prezenta in stare buna acesta fiind locuit de proprietar.

Conform Extrasului de carte funciara pentru informare apartamentul este compus din 2 camere + dependinte+boxa si are o suprafata utila totala de 47 mp la care se adauga boxa cu o suprafata de 4,75 mp. Conform Releveu suprafata utila a apartamentului este de 47,36 mp iar suprafata utila a boxei este de 4,74 mp. In evaluare am utilizat suprafetele din releveul cadastral respectiv suprafata utila totala de 47,36 mp. + suprafata boxei de 4,74 mp.

Conform documentatiei disponibile, apartamentul este identificat cu nr. cadastral 218827-C1-U3 si este inscris in Cartea Funciara nr. 218827-C1-U3 Bucuresti, Sector 6.


 Licitaţia începe de la pretul de 403.129 lei, reprezentând valoarea stabilita conform art. 837 Cod procedură civilă.