Apartament + loc parcare Șos. Pipera – 3323/2023

Descriere Licitație
Preț 864.408 Lei
Tip Apartament + loc parcare
Județ / Sector SECTOR 2
Localitate BUCURESTI
Adresă Șos. Pipera nr. 61, bl. 2, sc. 1, et. 7
Dosar nr. 3323/2023
Dată licitație 26 iunie 2024

 

 

 

 

 

 

 

În data de 26 IUNIE 2024, ora 13:00, va avea loc la sediul SCPEJ Coşoreanu & Asociaţii, la adresa din București, str. Șoseaua Kiseleff nr. 9, sector 1,vânzarea la licitaţie publică a următoarelor imobile:

 1. APARTAMENT NR. 65, situat în București, Șos. Pipera nr. 61, bl. 2, sc. 1, et. 7, sector 2, identificat cu număr cadastral 239704-C1-U63, întabulat în Cartea Funciară nr. 239704-C1-U63, a Sectorului 2 București, compus din două camere de locuit și dependințe: bucătărie, în suprafață de 8,60 m.p., baie, în suprafață de 3,60 m.p., hol, în suprafață de 7,30 m.p., apartament cu o suprafață utilă de 53 m.p. și terasă în suprafață de 4 m.p., astfel rezultând o suprafață totală de 57 m.p. și o suprafață construită de 76,60 m.p., împreună cu o cotă parte de 35/10000 din dreptul de proprietate asupra părților comune din imobilul bloc, în care este situat bunul imobil, respectiv condominium, care prin natura și destinația lor sunt în coproprietatea forțată a tuturor proprietarilor de spații cu destinație de locuință sau cu altă destinație (cuprinzând inclusiv casa scării acces, holuri, casa scării, lifturi, rampe, sasuri, cameră FDCP, cameră CT, grupuri pompare, grupuri electrogene, gospodărie apă, hidranți, curte lumină acces, rezervă apă, adăposturi ALA și alte camere sau spații tehnice care deservesc proprietatea), cota parte de 593/100, din terenul aferent imobilului-bloc, în suprafață totală de 1.722 m.p., identificat cu număr cadastral 239704, întabulat în Cartea Funciară nr. 239704 a Sectorului 2 București, împreună cu o cale de acces pietonală, trasee cablu, trasee de conducte de alimentare gaz și apă/canal, accese, liberă de construcții de jur împrejurul construcției bloc, cu vecinătățile (puncte și dimensiuni) menționate în documentația cadastrală întocmită de expert cadastral ing. Bodrîngă Adrian, împreună cu COTA parte de 372/100 din dreptul de proprietate asupra terenului în suprafață de 7.081 m.p., situat în București, Șos. Pipera nr. 61, sector 1, identificat cu număr cadastral 239707, întabulat în Cartea Funciară nr. 239707 a Sectorului 2 București, cu destinație drum acces, lot afectat de acces și de servituțile pentru utilități și terți și COTA parte de 91/100 din dreptul de proprietate asupra terenului în suprafață de 1.745 m.p., situat în București, Șos. Pipera nr. 61A, sector 2, identificat cu număr cadastral 237699, întabulat în Cartea Funciară nr. 237699 a Sectorului 2 București, cu destinație drum acces, lot afectat de acces și de servituțile pentru utilități și terți și eventual superficie
 2.  LOC DE PARCARE NR. 53, în suprafață de 12 m.p., situat în București, Șos. Pipera nr. 61, bl. 2, subsol 2, sector 2, identificat cu număr cadastral 239704-C1-U386, întabulat în Cartea Funciară nr. 239704-C1-U386 a     Sectorului 2 București, împreună cu o cotă parte de 8/10000 din dreptul de proprietate asupra părților comune din imobilul-bloc, în care este situat bunul imobil, respectiv condominium, care prin natura și destinația lor sunt în coproprietatea forțată a  tuturor proprietarilor de spații cu destinație de locuință sau cu altă destinație (cuprinzând inclusiv casa scării acces, holuri, casa scării, lifturi, rampe, sasuri, cameră FDCP, cameră CT, grupuri pompare, grupuri electrogene, gospodărie apă, hidranți, curte lumină acces, rezervă apă, adăposturi ALA și alte camere sau spații tehnice care deservesc proprietatea), cota parte de 134/100, din terenul aferent imobilului-bloc, în suprafață totală de 1.722 m.p., identificat cu număr cadastral 239704, întabulat în Cartea Funciară nr. 239704 a Sectorului 2 București, împreună cu o cale de acces pietonală, trasee cablu, trasee de conducte de alimentare gaz și apă/canal, accese, liberă de construcții de jur împrejurul construcției bloc, cu vecinătățile (puncte și dimensiuni) menționate în documentația cadastrală întocmită de expert cadastral ing. Bodrîngă Adrian, împreună cu COTA parte de 372/100 din dreptul de proprietate asupra terenului în suprafață de 7.081 m.p., situat în București, Șos. Pipera nr. 61, sector 1, identificat cu număr cadastral 239707, întabulat în Cartea Funciară nr. 239707 a Sectorului 2 București, cu destinație drum acces, lot afectat de acces și de servituțile pentru utilități și terți și COTA parte de 91/100 din dreptul de proprietate asupra terenului în suprafață de 1.745 m.p., situat în București, Șos. Pipera nr. 61A, sector 2, identificat cu număr cadastral 237699, întabulat în Cartea Funciară nr. 237699 a Sectorului 2 București, cu destinație drum acces, lot afectat de acces și de servituțile pentru utilități și terți și eventual superficie.


LOCALIZARE:

Proprietatea este amplasată semicentral, în partea de Nord a municipiului București, în microzona Baneasa – Pompeiu. Apartamentul este situat într-un bloc edificat în jurul anului 2020 (bloc recepționat pe data de 03.02.2020) în ansamblu rezidențial Cloud9, ce dispune de diverse facilități. Puncte de reper (linii pietonale): în partea de Sud-Vest, la circa 300 ml – Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculări; în partea de Est, la circa 500 ml – Pod Rutier Pipera peste linia CFR (zona Porsche Nord București); în partea de Sud-Vest, la circa 750 ml – intersecția dintre bd. Barbu Văcărescu și Șos. Pipera (Pod Rutier Barbu Văcărescu).
Zona: Destinația generală a clădirilor din zona apropiată este una mixtă, predominant rezidențială, cu blocuri de o calitate superioară, precum și cu clădiri mari, moderne, pentru birouri, de logistică, sau de prestări servicii, de-a lungul căilor principale de acces (Șos. Pipera, bd. Barbu Văcărescu). Zona este una în general dezvoltată, în creștere, de un nivel calitativ general peste medie/ridicat, raportat la alte zone.
Accesul auto/pietonal se realizează pe drumuri asfaltate de bună calitate. Traficul auto este unul ridicat la nivelul arterelor principale (Șos. Pipera, bd. Barbu Văcărescu). Transportul în comun public este bine dezvoltat în zonă, cu autobuze și tramvaie STB, sau în regim maxi-taxi; cea mai apropiată stație de metrou – „Traian Vuia”, se află la o distanță de aproximativ 1 km spre Sud-Vest.
Dotări Social-Urbane: zona este deservită bine cu puncte comerciale și spații social-urbane, acestea regăsindu-se în special de-a lungul arterelor principale. Zona dispune de: clădiri comerciale cu facilități și servicii diverse; școli în apropiere; magazine în număr suficient.
Utilități existente la proprietate: electricitate, gaz, apă și canalizare. Au fost observate utilitățile funcționale la clădire. Nu au fost efectuate probe/verificări.DESCRIEREA PROPRIETĂȚII:

BLOCUL: Imobilul Subiect este amplasat la etajul 7/8 al unui bloc edificat recepționat în anul 2020 (conform documentelor puse la dispoziție / în bazele de date de pe internet, / istoricului prin satelit/ datelor regăsite în ofertele de vânzare din bloc). Aspectul blocului este de o calitate generală superioara, cu izolare . Structura și compartimentarea acestuia este de tip bloc, cadre, cu lift , tipică acestor clădiri, existând dispuse câte 6-10 apartamente pe nivel. Subsolul este rezervat accesului la zonele de racordare a rețelelor de apă/canalizare, parcare autoturisme, spații depozitare și termoficare ale blocului.

Structură standard: Structura este de tip cadru din b.a., cu stâlpi și grinzi din b.a., închideri perimetrale din cărămidă și compartimentări interioare din cărămidă/rigips, caracteristică construcțiilor de acest gen.
Descriere pe site-ul dezvoltatorului, sau în anunțurile identificate în acest ansamblu rezidențial:
https://www.cloud9residence.ro/apartamente-2-camere/
Termoizolație
• Fațadă ventilată cu termosistem de vată minerală bazaltică 10cm – KNAUF
• Tâmplărie exterioara din aluminiu SCHUCO, High Insulation, tripan.
• Fațadă plăci fibrociment – EQUITONE
Balustrada terasă și balcon
• Închideri din panouri de sticlă securizată și elemente din aluminiu cu un design liniar al balustradei, fără elemente verticale vizibile – ALUMRO EXPERT

Pereți și compartimentare
• Pereți exteriori din beton și cărămidă cu sistem de tencuiala uscată;
• Pereți interiori despărțitori între apartamente din beton / cărămidă placați cu tencuială uscată;
• Pereți de compartimentare din gips carton dublu placați, cu sistem de termofonoizolație din vată minerală.
Structura de rezistenta
• STÂLPI și planșee tip dală groasă din beton armat;
• Fundație cu radier general de 90÷180 cm;
• Fier BST 500 S;
• Beton clasa C25/30 și C30/37.
O construcție la cele mai înalte standarde. Confort excelent și cost redus al întreținerii datorat materialelor de calitate folosite.

Parcare subterană
• 2 niveluri subterane cu sistem de degivrare al rampelor de acces în subteran;
• Pardoseală parcare prevăzută cu rășină epoxidică.
• Sisteme de detecție incendiu în spațiile comune și în parcarea subterană.
• Tubulatură ventilație subteran – GLOBAL MAT
• Ventilatoare desfumare – SOLER & PALAU
• Trape de fum – SKY LUX
Terasa
• Cu sistem termohidroizolant de 35cm;
Ascensoare
• 2 lifturi Kone pe fiecare scară
Depozitare gunoi menajer
• Cu platforme îngropate;
• Sistem smart home – DANFOSS

INSTALATII SANITARE
o Centrala termica de bloc cu control individual, Viessmann;
o Obiecte sanitare Ideal Standard Gama Tesi/Connect cu vas WC suspendat;
o Contorizare individuala a consumului de apa;
o Instalatii sanitare pex Rehau Rautitan;
o Radiatoare Vogel&Noot – automatizare digitala Danfoss pentru controlul temperaturii ambientale.

INSTALATII ELECTRICE
• Conductor cupru;
• Contorizare individuala a consumului de energie electrica;
• Sistem de supraveghere video cu circuit inchis in spatiile comune si perimetrul complexului;
• Tablouri electrice – HERUS ELECTRIC

 

Finisaje interioare
Apartament:

 • Ușă de acces în apartament clasa 3 antiefracție, producător ICA;
 • • Uși de interior EDILGREEN, înălțime 2,4m, broască magnetică, balamale ascunse;
 • Partiții sticlă securizată;
 •  Ceramica premium porțelanată în masa SALONI;
  • Parchet laminat BALTERIO, garanție 25 ani;
  • Aparataj terminal (prize, întrerupătoare) BTICINO, gama CLASSIA;
  • Tablou de siguranțe LEGRAND, prevăzut cu siguranțe cu protecție diferențială;
  • Aer condiționat MITSUBISHI;
  Spatii comune
  • Pardoseala ceramica ITALGRANITI;
  • Pereți placați cu tencuiala uscata si finisaje ultralavabile;
  • Iluminare cu led;
  • Lobby acces imobil.
 • APARTAMENTUL:
  Apartamentul este de tip Semidecomandat, iar conform standardelor în construcții, se încadrează în gradul de confort 1. Camerele au vedere spre Sud și Est.
  Finisaje: (fără inspecție interioară, conform nivelului standard estimat, observat, sau cunoscut) Din cele observate, finisajele sunt estimate la un nivel general Superior, conform finisării observate sau conform prevederilor legale pentru astfel de cazuri (lipsa asigurării accesului în interior). Pereții: tencuiți și zugrăviți cu vopsea de tip lavabil, de o calitate superioară, atât la materiale cât și manoperă. În baie și bucătărie pereții sunt placați cu faianță, de o calitate superioară. Pardoselile: în baie, bucătărie și hol dușumea rece, îmbrăcată cu gresie de o calitate superioară, iar în camere dușumea caldă, cu parchet lamelar, de o calitate superioară.
  Tâmplăria exterioară este din PVC, cu geam termopan, iar la intrare, ușă metalică, de un nivel calitativ superior, antiefracție, de nivelul 3. Tâmplăria interioară este din lemn celular, de o calitate superioară. Plafoanele sunt tencuite și zugrăvite cu vopsea de tip lavabil. Balcon – deschis, cu o finisare superioară
 • Instalații funcționale: Instalație electrică de iluminat, prize monofazate și trasee de curenți slabi; apă și canalizare din sistemul public. Instalațiile de încălzire sunt de tip calorifere din fontă / tablă, alimentate de la rețeaua termică a imobilului, cu automatizare pentru controlul temperaturii pe zone; răcirea se realizează cu aparate clasice de aer condiționat. (în limita celor observate din exterior (aparate exterioare, guri evacuare specifice, contorizare individuală, etc)). Apartamentul se consideră a dispune de o baie completă, cu obiecte sanitare de o calitate superioară cu cadă.
  ID 14952: Întregul apartament are încălzire automatizată digitală Danfoss, prin intermediul radiatoarelor Vogel & Noot; pentru controlul temperaturii ambientale. acestea pot fi ajustate individual (4 zone).


Licitaţia începe de la pretul de 864.408,86 lei, inclusiv TVA19% (din care valoarea de 726.394 lei, conform raportului de expertiză evaluatoare depus în dosarul de executare, la care s-a adăugat TVA19%, în cuantum de 138.014,86 lei), reprezentând valoarea stabilita conform art. 837 Cod procedură civilă, din care:

 1. suma de 793.361,10 lei, inclusiv TVA19% (din care valoarea de 666.690 lei, conform raportului de expertiză evaluatoare depus în dosarul de executare, la care s-a adăugat TVA19%, în cuantum de 126.671,10 lei), pentru imobilul APARTAMENT NR. 65, situat în București, Șos. Pipera nr. 61, bl. 2, sc. 1, et. 7, sector 2, identificat cu număr cadastral 239704-C1-U63, întabulat în Cartea Funciară nr. 239704-C1-U63, a Sectorului 2 București,
 2. suma de 71.047,76 lei, inclusiv TVA19% (din care valoarea de 59.704 lei, conform raportului de expertiză evaluatoare depus în dosarul de executare, la care s-a adăugat TVA19%, în cuantum de 11.343,76 lei) pentru imobilul LOC DE PARCARE NR. 53, în suprafață de 12 m.p., situat în București, Șos. Pipera nr. 61, bl. 2, subsol 2, sector 2, identificat cu număr cadastral 239704-C1-U386, întabulat în Cartea Funciară nr. 239704-C1-U386 a Sectorului 2 București.