APARTAMENT compus din 4 camere, BUCURESTI, SECTOR 5 – DS. 2227/2022

Descriere Licitație
Preț 465.159 Lei
Tip Apartament 4 camere
Județ / Sector BUCURESTI
Localitate SECTOR 5
Adresă str. Dumbrava Nouă nr. 25, bl. M142, sc. 1, parter, ap. 2, sector 5
Dosar nr. 2227/2022
Dată licitație 5 iunie 2024

 

 

 

 

 

 

In data de 05.06.2024 ora 12.00, va avea loc la sediul SCPEJ Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, Sector 1, vânzarea la licitaţie publică a:

Imobilul APARTAMENT NR. 2, situat în București,reprezentat de apartament compus din patru camere și dependințe cu o suprafață utilă și totală de 93 m.p, împreună cu cotă parte in părțile și dependințele comune ale imobilului bloc și cotă parte din dreptul de folosință asupra terenului aferent imobilului bloc căreia ii corespunde suprafața de 16,02 m.p.

 .LOCALIZARE:

Sectorul 5 este un sector in Bucuresti, situat in partea de sud – est a municipiului, cuprins intre sectoarele 4 (la est) si 6 (la vest).
Suprafata ocupata de sectorul 5 este de circa 30 km patrati si conform datelor publicate pe INS (01.01.2019) populatia sectorului este de circa 300.486 locuitori.
Principalele cartiere ale sectorului sunt: 13 Septembrie, Cotroceni, Dealul Spirii, Giurgiului, Ferentari, Rahova, Salaj, Ghencea, Pieptanari.
Zona in care se afla proprietatea evaluata se afla in cartierul Giurgiului, pe str. Vigoniei, in imediata apropiere a Soselei Giurgiului, la limita cu sectorul 4 si cartierul Berceni.
Cartierul are un caracter cu preponderenta rezidential, fiind caracterizat de blocuri de locuinte construite in anii comunismului.
Cartierul dispune de toate utilitatile.
Calitatea retelelor de transport: asfaltate, cu circulatie intensa, str. Petre Ispirescu, str. Margeanului.
In zona exista mijloace de transport, cu statii de autobuz si tramvai la distanta relativ mica.
Ambientul este civilizat, cu trafic intens si gradul de poluare specific zonei, caracteristic municipiului Bucuresti.DESCRIEREA PROPRIETĂȚII:

Apartamentul se afla situat la parterul unui bloc cu un regim de inaltime P+8E, situat in Bucuresti, pe str. Dumbrava Noua nr.25.
Accesul catre intrarea in imobil se face din str. Dumbrava Noua. Conform informatiilor preluate in timpul inspectiei a reiesit ca
imobilul in care se afla apartamentul a fost dat in folosinta intre anii 1985 – 1990.
Deoarece nu au fost puse la dispozitie documente din care sa reiasa solutia constructiva a imobilului, presupunem faptul ca
structura de rezistenta este din cadre de beton armat cu inchideri exterioare din zidarie de caramida/BCA si placa de beton armat
intre etaje. Acoperisul este tip terasa necirculabila.
Blocul nu este termoizolat. Sunt prezente toate utilitatile edilitare: electricitate, apa, gaz si canalizare.
Conform releveului apartamentul este decomandat, compus din 4 camere si dependinte (vestibul, 2 holuri, bucatarie, 2 grupuri
sanitare, debara ) iar suprafata utila totala a apartamentului este de 93 mp (conform releveu).
Apartamentul este racordat la toate utilitatile edilitare: electricitate, apa, gaz si canalizare.
Conform documentatiei disponibile, apartamentul este identificat cu nr. cadastral 224505-C1-U22 si este inscris in Cartea Funciara
nr. 224505-C1-U22 Bucuresti, Sector 5.

Tip drum de acces: asfaltatLicitaţia începe de la pretul de 465.159  lei, reprezentând valoarea stabilita conform art. 837 Cod procedură civilă.