APARTAMENT, BUCURESTI, SECTOR 3

Descriere Licitație
Preț 291.572 Lei
Tip Apartament 2 camere
Județ / Sector BUCURESTI
Localitate SECTOR 3
Adresă str. Liviu Rebreanu nr. 35A, bl. M36A, sc. B, et. 4
Dosar nr. 431/2023
Dată licitație 15 mai 2023

.

.

.

.

In data de 15 MAI 2023, ora 13:00, va avea loc la sediul SCPEJ Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, Sector 1, vânzarea la licitaţie publică a:

Imobilul APARTAMENT NR. 53, situat în București, str. Liviu Rebreanu nr. 35A, bl. M36A, sc. B, et. 4, Sector 3, având număr cadastral/topografic 219445-C1-U33, înscris în Cartea Funciară numărul 219445-C1-U33 a localității Sector 3, București, compus din două camere și dependințe, în suprafață utilă de 40,28 m.p., plus logie în suprafață de 3,22 m.p., cu o suprafață totală de 43,50 m.p., împreună cu cota indiviză din părțile și dependințele comune ale blocului, precum și cota indiviză de 7,9 m.p., din terenul aferent imobilului bloc, atribuită în folosință pe durata existenței construcției.LOCALIZARE:

Sectorul 3 este un sector in Bucuresti, situat in partea de sud-est a municipiului, cuprins intre sectoarele 2 si 4. Acesta se intinde din centrul Capitalei, din zona Pietei Universitatii, pana la marginea estica a Bucurestiului si are o suprafata de 34 km², fiind cel mai populat dintre sectoarele Capitalei, cu 342.000 de locuitori – populatie stabila (conform Recensamantului din 2011). Sectorul 3, gazduieste una dintre cele mai importante zone cultural-istorice ale orasului, Centrul Istoric al Bucurestiului, care cuprinde o serie de importante cladiri-monument. De aici s-a ridicat vechiul Bucuresti, incepand cu veacul al XVI-lea in jurul Curtii Domnesti, care devenise resedinta oficiala a voievozilor munteni.
Principalele cartiere ale sectorului sunt: Lipscani (Centrul Vechi), Unirii ( Centrul Civic), Dristor, Dudesti, Balta Alba, Titan, Muncii, Vitan, Timpuri Noi.
Zona in care se afla proprietatea evaluata se afla in cartierul Titan pe strada Liviu Rebreanu intersectie cu Bd-ul 1 Decembrie.
Cartierul are un caracter cu preponderenta rezidential, fiind caracterizat de blocuri de locuinte construite in anii comunismului.
Cartierul dispune de toate utilitatile.
Calitatea retelelor de transport: asfaltate, cu circulatie intensa, str. Liviu Rebreanu, Bd-ul. 1 Decembrie.
In zona exista mijloace de transport, cu statii de autobuz si tramvai la distanta relativ mica. Cea mai apropiata statie de metrou se afla la o distanta de circa 1 km, respectiv statia Titan.
Ambientul este civilizat, cu trafic intens si gradul de poluare specific zonei, caracteristic municipiului BucurestiDESCRIEREA PROPRIETĂȚII:

Apartamentul se afla situat la etajul 4 al unui bloc cu un regim de inaltime P+8E, situat in Bucuresti, pe str. Liviu Rebreanu nr.35A. Accesul catre intrarea in imobil se face din str. Liviu Rebreanu, pe o alee intre blocuri. Conform informatiilor preluate in timpul inspectiei a reiesit ca imobilul in care se afla apartamentul a fost dat in folosinta intre anii 1975 – 1980.
Deoarece nu au fost puse la dispozitie documente din care sa reiasa solutia constructiva a imobilului, presupunem faptul ca structura de rezistenta este din cadre de beton armat cu inchideri exterioare din zidarie de caramida/BCA/placi prefabricate si placa de beton armat intre etaje. Acoperisul este tip terasa necirculabila.
Blocul este termoizolat si este dotat cu lift de persoane. Sunt prezente toate utilitatile edilitare: electricitate, apa, gaz si canalizare.
Apartamentul este decomandat, compus din 2 camere si dependinte (vestibul, bucatarie, baie) iar suprafata utila totala a apartamentului este de 43,50 mp (conform Extras de carte funciara pentru informare).
Logia este inclusa in bucatarie si este inchisa cu tamplarie PVC cu geam termopan.
Finisaje si dotari apartament:
– pardoseli placate cu parchet laminat in sufragerie si dormitor, pardoseli placate cu gresie in bucatarie, logie si baie;
– peretii sunt vopsiti cu vinarom iar in bucatarie si baie sunt placati cu faianta; in sufragerie tavanul este decorat cu scafe
iluminate;
– tamplaria exterioara este din PVC cu geam termopan iar tamplaria interioara este din lemn;
– usa acces metalica;
– aer conditionat;
– incalzirea si prepararea apei calde se face prin sistemul centralizat RADET.
Apartamentul este racordat la toate utilitatile edilitare: electricitate, apa, gaz si canalizare.
Conform documentatiei disponibile, apartamentul este identificat cu nr. cadastral 219445-C1-U33 si este inscris in Cartea Funciara nr. 219445-C1-U33 Bucuresti, Sector 3.Licitaţia începe de la pretul de 291.572 lei, reprezentând valoarea stabilita conform art. 837 Cod procedură civilă.