APARTAMENT 43,21 mp BUCURESTI SECTOR 3

Descriere Licitație
Preț 324.245 Lei
Tip APARTAMENT 43,21 mp Bucuresti Sector 3
Județ / Sector BUCURESTI
Localitate SECTOR 3
Adresă Aleea Mizil, nr. 9, bl. A, et. 5, ap. 42
Dosar nr. 1030/2022
Dată licitație 23 ianuarie 2023

.

.

.

In data de 23 IANUARIE 2023, ORA 12:00, va avea loc la sediul SCPEJ Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, Sector 1, vânzarea la licitaţie publică a:

Imobilul situat în situat in Municipiul Bucuresti, Aleea Mizil, nr. 9, bl. A, et. 5, ap. 42, sector 3, identificat cu numar cadastral 205754-C1-U84, intabulat in Cartea Funciara nr. 205754-C1-U84 reprezentat de apartament compus din 1 camera, plus dependinte, confort 1, semidecomandat, in suprafata utila de 43,21 mp si o suprafata totala de 72,63 mp, inclusiv o terasa de 29,42 mp (conform actelor de proprietate si masuratorilor cadastrale/releveu), suprafata construita indiviza de 14,27 mp din partile comune ale cladirii si suprafata indiviza de teren de 19,40 mp, descris conform anexei I, care face parte integrantă din prezenta publicaţie de vânzare.LOCALIZARE:

Localizare: Proprietatea este amplasată periferic, în partea de Sud-Est a municipiului București, în microzona Titan – Industrial 1 Decembrie, într-un mic ansamblu rezidențial (2 blocuri). Apartamentul este situat într-un bloc edificat în anul 2008.
Puncte de reper (linii pietonale): în partea de Nord, la circa 225 ml – bd. Theodor Pallady; în partea de Nord-Est, la circa 75 ml – spațiu comercial Lidl, Pallady Towers Residence.
Zona: Destinația generală a clădirilor din zona apropiată este una predominant rezidențială, cu case/blocuri de o calitate medie, precum și cu spații de birouri, sau de prestări servicii, de-a lungul căilor principale de acces (bd. Theodor Pallady).

Accesul auto/pietonal se realizează pe drumuri asfaltate de bună calitate. Traficul auto este unul ridicat la nivelul arterelor principale (bd. Theodor Pallady și str. 1 Decembrie 1918). Transportul în comun este bine dezvoltat în această zonă cu autobuze, tramvaie și microbuze în regim maxi-taxi; cea mai apropiată stație de metrou – „1 Decembrie 1918”, se află la o distanță de aproximativ 285 m spre Nord-Vest.
Dotări Social-Urbane: zona este deservită bine cu puncte comerciale și spații social-urbane, acestea regăsindu-se în special de-a lungul arterelor principale. Zona dispune de: parc de mari dimensiuni cu facilități diverse; spatii comerciale si magazine în număr suficient; piață de legume, fructe și produse alimentare diverse în apropiere.
Utilități existente la proprietate: electricitate, gaz, apă și canalizare.
Starea tehnică a clădirii – Foarte buna (FB) ; Mediul de folosință în care se află clădirea – Mediu Normal. Nivel finisaje – Mediu. Structura – cadre / caramida / cadre din beton armat; Suprafață construită 83,22 m²DESCRIEREA PROPRIETĂȚII:

BLOCUL: Imobilul Subiect este amplasat la etajul 5/6 al unui bloc edificat în anul 2008 (conform documentelor puse la dispoziție / datelor regăsite în ofertele de vânzare din bloc). Aspectul blocului este de o calitate generală medie, cu izolare termică . Structura și compartimentarea acestuia este de tip bloc, cadre/ caramida, cu lift, tipică acestor clădiri, existând dispuse câte 4-6 apartamente pe nivel. Subsolul este rezervat accesului la locurile de parcare și zonele de racordare a rețelelor de apă/canalizare și termoficare ale blocului.

Imobilul Subiect are o distribuția a suprafeței utile, conform releveului și altor unități similare din bloc, astfel încât să permită o recompartimentare, prin delimitarea unei zone pentru dormit, fiind practic similară apoi unui apartament de 2 camere.
Structură standard: Structura este de tip cadru din b.a., cu stâlpi și grinzi din b.a., închideri perimetrale din cărămidă și compartimentări interioare din cărămidă/rigips, caracteristică construcțiilor de acest gen. Terasa este reprezentată practic de placa de deasupra etajului 4, etajul 5 fiind unul retras pe toate laturile, fiind create terase similare la toate apartamentele. Peste etajul 5 este realizată șarpanta în interiorul căreia sunt amenajate alte unități locative (etajul 6).
La data inspecției nu au fost observate probleme, degradări sau alte disfuncționalități semnificative.
Inspecția a fost realizată doar la nivelul porții de intrare in curtea imobilului. Au fost disponibile fotografii interioare blocului și a altor apartamente finisate odată cu finalizarea blocului (în ofertele de vânzare și închiriere din ansamblul rezidențial).
Nu au fost identificate, sau comunicate renovări majore aduse clădirii, conform accepțiunii Codului Fiscal:
Învelitori: Învelitoarea este de tip terasă circulabilă la nivelul terasei și cu acoperiș cu șarpantă din lemn, acoperit cu învelitoare din țiglă metalică (tablă de tip Lindab) în interiorul căreia sunt amenajate alte spații locative (etajul 6).
APARTAMENTUL:
Apartamentul este de tip Semidecomandat, iar conform standardelor în construcții, se încadrează în gradul de confort 1. Camerele au vedere spre Sud/Est.
Finisaje: (fără inspecție interioară, conform nivelului standard estimat, observat, sau cunoscut) Din cele observate, finisajele sunt estimate la un nivel general Mediu, conform prevederilor legale pentru astfel de cazuri (lipsa asigurării accesului în interior). Pereții: tencuiți și zugrăviți cu vopsea de tip lavabil, de o calitate medie, atât la materiale cât și manoperă. În baie și bucătărie pereții sunt placați cu faianță, de o calitate medie. Pardoselile: în baie, bucătărie și hol dușumea rece, îmbrăcată cu gresie de o calitate medie și de tip cald în spațiul de living. Tâmplăria exterioară este din PVC, cu geam termopan, iar la intrare, ușă metalică de un nivel calitativ mediu. Tâmplăria interioară este din lemn celular, de o calitate medie. Plafoanele sunt tencuite și zugrăvite cu vopsea de tip lavabil. Balcon – terasă deschisă, cu finisare.Licitaţia începe de la pretul de 324.245 lei, reprezentând valoarea stabilita conform art. 837 Cod procedură civilă.