Apartament 3 camere Sector 6

Descriere Licitație
Preț 440.007 Lei
Tip Apartament 3 camere
Județ / Sector BUCURESTI
Localitate SECTOR 6
Adresă str. Valea Lungă nr. 38R, Parter, Sector 6
Dosar nr. 2315/2021
Dată licitație 23 ianuarie 2023

.

.

.

.

In data de 23 IANUARIE 2023, ora 13:00, va avea loc la sediul SCPEJ Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, Sector 1, vânzarea la licitaţie publică a:

Imobilul APARTAMENT, situat în București, str. Valea Lungă nr. 38R, Parter, Sector 6, având număr cadastral/topografic 223235-C1-U18, înscris în cartea funciară numărul 223235-C1-U18 a localității Sector 6, București, compus din 3 (trei) camere, cameră depozit şi dependinţe, în suprafaţă utilă de 64,19 m.p., împreună cu cota parte indiviză de 50% din părţile şi dependinţele comune ale imobilului, care prin natura lor sunt în folosinţa comună, perpetuă şi forţată, a tuturor coproprietarilor, cota indiviză de 57,20 m.p., din terenul aferent imobilului, aflat în proprietate, precum şi cota indiviză de 1,5% (adică 50% din 3%) din imobilul teren în suprafaţă de 3.061 m.p., identificat cu nr. cad. 201032, întabulat în Cartea Funciară nr. 201032 a Sectorului 6 Bucureşti, precum şi dreptul de servitute de trecere asupra terenului în suprafaţă de 286,60 m.p., identificat cu nr. cad. 214963, întabulat în Cartea Funciară nr. 214963 a Sectorului 6 Bucureşti.LOCALIZARE:

Sectorul 6 este al doilea sector ca marime din cadrul Municipiului Bucuresti. Este strabatut de raul Dambovita, care odinioara se revarsa din matca, provocand mari inundatii. Reamenajarea cursului Dambovitei, prin ample lucrari hidrotehnice, a dus la captarea apei intr-un lac de acumulare, denumit Lacul Morii, cu o suprafata de 241.5 hectare. Acest rezervor de apa asigura debitul curat al Dambovitei, previne inundatiile si totodata reprezinta potentialul de energie pentru centralele electrice.

Principalele cartiere ale sectorului sunt: Drumul Taberei, Militari, Giulesti si Crangasi.

Institutii importante

In Sectorul 6 exista peste 10 mari centre comerciale, dintre care cele mai importante sunt: Metro, Carrefour, Bricostore, Praktiker, AFI Mall, Plaza Romania, Cora, Expo Construct Militari, Dedeman, Billa, Complexul Comercial Sir, etc. si 1.281 de magazine care desfasoara activitati comerciale. Pietele agroalimentare sunt concentrate in cartierele Militari si Drumul Taberei, in timp ce in cartierul Crangasi exista doua piete.

Zona in care se afla imobilul este o zona rezidentiala, situata in cartierul Militari, in vecinatatea statiei de metrou Gorjului.

Cartierul are un caracter cu preponderenta rezidential, fiind caracterizat de blocuri de locuinte construite in anii comunismului dar si de blocuri de locuinte cu regim mic de inaltime construite dupa anii 2000. De asemenea, in zona se regasesc si case si vile construite in mod special dupa anii 2000.

Cartierul dispune de toate utilitatile.

Calitatea retelelor de transport: asfaltate, cu circulatie intensa.

De asemenea este o zona bine deservita de mijloacele de transport in comun, cu un acces bun catre centru si catre celelalte zone ale capitalei.

Ambientul este civilizat, cu trafic relativ intens si gradul de poluare specific zonei, caracteristic municipiului Bucuresti.

Cea mai apropiata statie de metrou se afla la circa 1 km, respectiv statia Gorjului.DESCRIEREA PROPRIETĂȚII:

Proprietatile imobiliare evaluate sunt reprezentate de 2 apartamente de 3 camere situate in Bucuresti, Str. Valea Lunga nr.38R, sector 6.

Cladirea in care se afla situate apartamentele are un regim de inaltime P+2E si a fost data in folosinta in anul 2009, conform informatiilor oferite de proprietar.

Accesul catre imobilul in care se afla apartamentele se face din str. Valea Lunga prin intermediul unui drum de acces neasfaltat ce se afla in proprietatea locatarilor tuturor imobilelor ce au acces din acest drum, in cote indivize. Deoarece nu au fost puse la dispozitie documente din care sa reiasa solutia constructiva a imobilului, presupunem faptul ca structura de rezistenta este din cadre de beton armat cu inchideri exterioare din zidarie de caramida si placa de beton armat intre etaje. Acoperisul este tip sarpanta de lemn cu invelitoare din tabla. Imobilul este dotat cu interfon.

Blocul in care se afla apartamentele nu este dotat cu lift.

Apartamentul situat la parter este compus din 3 camere si dependinte (sufragerie cu bucatarie, 2 dormitoare, hol, baie). Apartamentul nu are balcon dar are acces la o terasa exterioara amenajata ca spatiu verde ce se afla in indiviziune.

Apartamentul este decomandat si are urmatoarele amenajari si imbunatatiri:

 • tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan;
 • tamplarie interioara din lemn;
 • usa de la intrare este metalica;
 • baia este finisata cu gresie si faianta si dotata cu obiecte sanitare;
 • pardoselile in camere sunt din parchet acoperit iar in hol, baie, sufragerie si bucatarie sunt placate cu gresie;
 • peretii sunt finisati cu zugraveli lavabile iar in baie si bucatarie sunt placati cu

Incalzirea apartamentului se face prin intermediul centralei proprii, pe gaze si a caloriferelor din otel. Apartamentul este racordat la toate utilitatile si este contorizat separat.

Conform Extrasului de carte funciara pentru informare si a releveului suprafata utila total a apartamentului este de 64,19 mp.

Apartamentul situat la etajul 1 este compus din 3 camere si dependinte (sufragerie cu bucatarie, 2 dormitoare, hol, baie). Apartamentul are un balcon deschis cu o suprafata utila de 3,50 mp.

Apartamentul este decomandat si are urmatoarele amenajari si imbunatatiri:

 • tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan;
 • tamplarie interioara din lemn;
 • usa de la intrare este metalica;
 • baia este finisata cu gresie si faianta si dotata cu obiecte sanitare;
 • pardoselile in camere sunt din parchet acoperit iar in hol, baie, sufragerie si bucatarie sunt placate cu gresie;
 • peretii sunt finisati cu zugraveli lavabile iar in baie si bucatarie sunt placati cu

Incalzirea apartamentului se face prin intermediul centralei proprii, pe gaze si caloriferelor din otel. Apartamentul este racordat la toate utilitatile si este contorizat separat.

Conform Extrasului de carte funciara pentru informare si a releveului suprafata utila totala a apartamentului este de 67,69 mp.Licitaţia începe de la pretul de 440.007 lei, reprezentând valoarea stabilita conform art. 837 Cod procedură civilă.