Apartament 3 camere – Pantelimon

Descriere Licitație
Preț 344.729 Lei
Tip Apartament 3 camere
Județ / Sector Sector 2
Localitate București
Adresă Șos. Pantelimon nr. 336, bl. 5A, sc. A, et. 6, ap, 25
Dosar nr. 169/2021
Dată licitație 15 septembrie 2021

 

 

 

 

 

 

În data de 15 septembrie 2021, ora 12.00, va avea loc la sediul S.C.P.E.J Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, sector 1, vânzarea la licitație publică a:

DESCRIERE:

Imobilul este situat în București, Șos. Pantelimon nr. 336, bl. 5A, sc. A, et. 6, ap, 25, sector 2, identificat cu număr cadastral 225979-C1-U44 şi întabulat în Cartea Funciară nr. 225979-C1-U44 a sectorului 2 București compus din:
– Apartament cu 3 camere și dependințe, confort 1, decomandat, în suprafață utilă de 68,03 m.p și o suprafață totală de 74,44 m.p, inclusiv balcon de 6,41 m.p,
– Cotă parte indiviză de 2,08% din părțile și dependințele comune,
– Cotă parte indiviză echivalentă suprafeței de 9,23 m.p din terenul pe care se află edificată clădirea, dat în folosință pe perioada existenței clădirii.LOCALIZAREA:

Proprietatea este amplasată periferic, în partea de Est a municipiului București, în microzona Pantelimon -Morarilor. Apartamentul este situat într-un bloc edificat în anul 1976. Puncte de reper (linii pietonale): în partea de Sud, la circa 100 ml –Lacul Morarilor; în partea de Est, la circa 50 ml -Spitalul Clinic de Urgenta Sfântul Pantelimon.

Zona: Destinația generală a clădirilor din zona apropiată este una predominant rezidențială, cu blocuri de o calitate submedie/medie, precum și cu spații de birouri, sau de prestări servicii, de-a lungul căilor principale de acces (Sos.Pantelimon).

Vecinătăți, conform realității din teren, zona prezintă ca vecinătăți directe:

a)Nord: Sos. Pantelimon;

b)Est: acces bloc, bloc similar;

c)Sud: bloc similar;

d)Vest: bloc similar

Accesul auto/pietonal se realizează pe drumuri asfaltate de bună calitate. Traficul auto este unul ridicat la nivelul arterelor principale (Sos. Pantelimon). Transportul în comun este bine dezvoltat în această zonă cu autobuze, tramvaie și microbuze în regim maxi-taxi; cea mai apropiată stație de metrou-„Costin Georgian”, se află la o distanță de aproximativ 700 m spre Sud-Vest.

Dotări Social-Urbane: zona este deservită bine cu puncte comerciale și spații social-urbane, acestea regăsindu-se în special de-a lungul arterelor principale. Zona dispune de: parcuri de dimensiuni medii, cu facilități diverse; universități în apropiere; magazine în număr suficient; piață de legume, fructe și produse alimentare diverse în apropiere.

Utilități existente la proprietate: electricitate, gaz, apă și canalizare.

 DESCRIEREA PROPRIETĂȚII:

BLOCUL:

Imobilul Subiect este amplasat la etajul6/11al unui bloc edificat în anul1976(conform documentelor puse la dispoziție/datelor regăsite în ofertele de vânzare din bloc). Aspectul blocului este de o calitate generală medie, reabilitare parțiala. Structura și compartimentarea acestuia este de tip bloc , cadre / cărămida, cu lift , tipică acestor clădiri, existând dispuse câte 4 apartamente pe nivel. Subsolul este rezervat accesului la zonele de racordare a rețelelor de apă/canalizare și termoficare ale blocului.

Structură standard:

Structura este presupus realizată din cadre prefabricate, cu fundații din beton armat, stâlpi și grinzi din b.a., caracteristică construcțiilor de acest gen.

La data inspecției nu au fost observate probleme, degradări sau alte disfuncționalități semnificative. Inspecția a fost realizată doar la nivelul scării de acces și ușa apartamentului.

Învelitori: Învelitoarea este de tip terasă necirculabilă și izolată.

APARTAMENTUL:

Este de tip Decomandat, iar conform standardelor în construcții, se încadrează în gradul de confort 1. Camerele au vedere spre sud și est.

Finisaje: (fără inspecție interioară, conform nivelului standard estimat, observat, sau cunoscut). Din cele observate, finisajele sunt estimate la un nivel general Mediu, conform finisării observate. Pereții: tencuiți și zugrăviți cu vopsea de tip lavabil, de o calitate medie, atât la materiale cât și manoperă. În baie și bucătărie pereții sunt placați cu faianță, de o calitate medie. Pardoselile: în baie, bucătărie și hol dușumea rece, îmbrăcată cu gresie de o calitate medie, iar în camere dușumea caldă, cu parchet lamelar, de o calitate medie. Tâmplăria exterioară este din PVC, cu geam termopan, iar la intrare, ușă metalică, de un nivel calitativ mediu. Tâmplăria interioară este din lemn celular, de o calitate medie. Plafoanele sunt tencuite și zugrăvite cu vopsea de tip lavabil. Balcon –închis, cu tâmplărie din PVC și geam termopan, cu o finisare medie.

Instalații funcționale: Instalație electrică de iluminat, prize monofazate și trasee de curenți slabi. Instalațiile de încălzire sunt de tip calorifere din fontă / tablă, alimentate de la rețeaua de termoficare a orașului/cartierului , precum și o instalație de aer condiționat.

Licitația începe de la prețul de 344.729 lei, reprezentând valoarea stabilita conform art. 837 Cod procedură civilă.