Apartament 3 camere în Sector 4

Descriere Licitație
Preț 596.875 Lei
Tip Apartament 3 camere
Județ / Sector 4
Localitate BUCUREȘTI
Adresă str. Poenaru Bordea, nr. 18
Dosar nr. 264/sc/2019
Dată licitație 14 ianuarie 2022

 

 

 

 

 

 

 

În data de 14 IANUARIE 2022, ora 12:00, va avea loc la sediul S.C.P.E.J Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, sector 1, vânzarea la licitație publică a:

Imobilul APARTAMENT NR. 14 este situat in Bucuresti, str. Poenaru Bordea, nr. 18, et. 4, sector 4, avand nr. cadastral 217251-C1-U5, inscris in Cartea Funciara nr. 217251-C1-U5 a Sectorului 4 Bucuresti, compus din trei camere si dependinte, decomandat, confort 1, cu o suprafata totala de 106,94 m.p., inclusiv balcon de 7,50 m.p., conform releveului, o suprafaţă utilă de 99,44 m.p., impreuna cu cota parte indiviza nedeterminată din partile şi dependinţele comune ale condominiului, precum şi cota parte indiviză echivalentă suprafeţei de 5 m.p., din terenul pe care s-a edificat clădirea dat în folosinţă pe perioada existenţei clădirii, teren care urmeaza regimul juridic prevazut de art. 36 din Legea 18/1991,LOCALIZAREA:

Proprietatea este amplasată ultracentral, în municipiul București, în microzona Centru-Unirii. Apartamentul este situat într-un bloc edificat în anul 1940(o parte din blocurile directe învecinate au diverse grade de risc seismic, inclusiv gradul I(bulină), la nr. 12,14 și 16. Puncte de reper(linii pietonale): în partea de Est, la circa 300 ml- Fântâna Piața Unirii; în partea de Vest, la circa 450 ml- Palatul Parlamentului(Piața Constituției).

Zona: Destinația generală a clădirilor din zona apropiată este una rezidențială cu blocuri de o calitate submedie, precum și cu spații de birouri, sau de prestări servicii, de-a lungul căilor principale de acces(bd. Unirii).

Vecinătăți, conform realității din teren, zona prezintă ca vecinătăți directe:

a)Nord: acces imobil subiect;

b)Est: scară vecină;

c)Sud: scară vecină, curte interioară;

d)Vest: scară vecină;

Accesul auto/pietonal se realizează pe drumuri asfaltate de bună calitate. Traficul auto este unul ridicat la nivelul arterelor principale(bd. Unirii și Splaiul Independenței). Transportul în comun este bine dezvoltat în această zonă cu autobuze, tramvaie; cea mai apropiată stație de metrou- „Piața Unirii 1”, se află la o distanță de aproximativ 450 m spre Est.

Dotări Social-Urbane: zona este deservită bine cu puncte comerciale și spații social-urbane, acestea regăsindu-se în special de-a lungul bd. Unirii.  Zona dispune de: parc de mari dimensiuni cu facilități diverse; universități în apropiere; magazine în număr suficient; piață de legume, fructe și produse alimentare diverse în apropiere.

Utilități existente la proprietate: electricitate, gaz, apă și canalizare.DESCRIEREA PROPRIETĂȚII:

BLOCUL: Apartamentul este amplasat la etajul 4/7 al unui bloc edificat în anul 1940(conform documentelor puse la dispoziție/datelor regăsite în ofertele de vânzare din bloc/vechimii blocurilor similare din calcan).  O parte din blocurile directe învecinate au diverse grade de risc seismic, inclusiv gradul I(bulină), la nr. 12,14 și 16.

Structură standard: Structura este standard, pe zidărie portantă, cu planșe din beton. Infrastructura este de tipul cuvei de protecție seismică cu fundație de tip radier general.

Învelitori :Învelitoarea este de tip acoperiș cu șarpantă din lemn, acoperit cu învelitoare din tablă.APARTAMENTUL:

Apartamentul este de tip Decomandat, iar conform standardelor în construcții, se încadrează în gradul de confort 1. Camerele au vedere spre nord și sud.

Finisaje: (fără inspecție interioară, conform nivelului standard estimat, observat, sau cunoscut)Din cele observate, finisajele sunt estimate la un nivel Mediu, conform finisării observate. Pereții: tencuiți și zugrăviți cu vopsea de tip lavabil, de o calitate medie, atât la materiale cât și manoperă. În baie și bucătărie pereții sunt placați cu faianță, de o calitate medie. Pardoselile: în baie, bucătărie și hol dușumea rece, îmbrăcată cu gresie de o calitate medie, iar în camere dușumea caldă, cu parchet lamelar, de o calitate medie+. În sufragerie, transversal este umflat și desprins, de-a lungul unei țevi de apă probabil și necesită reparații. Tâmplăria exterioară este din lemn stratificat, cu geam normal, iar la intrare, ușă din lemn, de un nivel calitativ sub mediu. Ușa de la intrare necesită curățare, iar la ferestre se recomandă o verificare completă, fiind semne, la cele batante, că necesită reechilibrare, sau reparare. Tâmplăria interioară este din lemn celular, de o calitate medie. Plafoanele sunt tencuite și zugrăvite cu vopsea de tip lavabil. Balcon- posibil deschis.

Licitația începe de la prețul de 596.875 lei, reprezentând valoarea stabilita conform art. 837 Cod procedură civilă.