Apartament 3 camere- com. Dobroești

Descriere Licitație
Preț 228.412 Lei
Tip Apartament 3 camere
Județ / Sector Ilfov
Localitate Dobroești
Adresă sat Fundeni, str. Mărului nr. 12-14, bl. 1, sc. 1, et. 1, ap. 3, tarlaua 21, jud. Ilfov
Dosar nr. 1631/DCA/2018
Dată licitație 31 august 2023

 

 

 

 

 

 

PREZENTA LICITATIE ESTE SUSPENDATA LA CEREREA CREDITORULUI.

In data de 31 august 2023, ora 12.00, va avea loc la sediul S.C.P.E.J Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, sector 1, vânzarea la licitaţie publică a:

DESCRIERE:

Imobilul este situat în comuna Dobroeşti, sat Fundeni, str. Mărului nr. 12-14, bl. 1, sc. 1, et. 1, ap. 3, tarlaua 21, jud. Ilfov, identificat prin Cartea Funciară nr. 55111 și nr. 55111-C1-U3 a localității Dobroești şi numărul cadastral 55111 și 55111-C1-U3, compus din:

➢  apartament cu 3 camere și dependințe, confort 1, decomandat, în suprafaţă utilă de 66,95 m.p și suprafaţă totală de 81,86 m.p., inclusiv două balcoane de 14,91 m.p;
➢  cotă parte indiviză de 1,206% din pârțile şi dependințele comune ale clădirii (echivalentă suprafeței de 8,101 m.p);
➢  cotă parte indiviză de 1,206% din terenul pe care se află edificată clădirea (echivalentă suprafeței de 27,662 m.p).


LOCALIZAREA:

Proprietatea este amplasată periferic, în partea de Est a municipiului București, în satul Fundeni, com. Dobroești. Apartamentul este situat într-un bloc edificat în anul 2013.

Puncte de reper (linii pietonale):

  1. în partea de Sud-Vest, la circa 1,1km –Șos. Fundeni (Podul Fundeni);
  2. în partea de Nord-Vest, la circa 150ml –Șos. Dragonul Roșu;
  3. în partea de Nord-Est, la circa 1,2km –complexul comercial Dragonul Roșu -Mall.

Zona: Destinația generală a clădirilor din zona apropiată este una rezidențială, cu case si blocuri de o calitate submedie/, precum și cu spații de birouri, sau de prestări servicii, de-a lungul căilor principale de acces (Sos. Dragonul Roșu).

Vecinătăți, conform realității din teren, zona prezintă ca vecinătăți directe:

a) Nord: rest complex rezidențial, fără îngrădire;

b) Est: acces bloc, alei de circulație;

c) Sud: acces bloc, alei de circulație;

d) Vest: acces bloc, alei de circulație și parcare auto;

Accesul auto/pietonal se realizează pe drumuri asfaltate de bună calitate. Traficul auto este unul ridicat la nivelul arterelor principale (Sos. Dragonul Roși și Șos. Fundeni). Transportul în comun este relativ bine dezvoltat în această zonă cu autobuze și microbuze în regim maxi-taxi; Șos. Fundeni este la peste 1 km S-V accesibilă (transport în comun mai dezvoltat).

Dotări Social-Urbane: zona este deservită relativ bine cu puncte comerciale și spații social-urbane, acestea regăsindu-se în special în Complexul comercial Dragonul Roși la peste 1 km N-E.

Zona dispune de: mici spații comerciale la parter de bloc, spații social urbane.

Utilități existente la proprietate: electricitate, gaz, apă și canalizare.


DESCRIEREA PROPRIETĂȚII:

Blocul:

Apartamentul este amplasat la etajul 1/6 al unui bloc edificat în anul2013(conform documentelor puse la dispoziție/istoricului prin satelit/datelor regăsite în ofertele de vânzare din bloc). Aspectul blocului este de o calitate generală medie, cu izolare. Structura și compartimentarea acestuia este de tip bloc , cadre / cărămidă, cu lift , tipică acestor clădiri, existând dispuse câte 6-8 apartamente pe nivel. Subsolul este rezervat accesului la zonele de racordare a rețelelor de apă/canalizare și termoficare ale blocului.

Structură standard:

Este de tip cadru din b.a., cu stâlpi și grinzi din b.a., închideri perimetrale din cărămidă și compartimentări interioare din cărămidă/rigips, caracteristică construcțiilor de acest gen. La data inspecției nu au fost observate probleme, degradări sau alte disfuncționalități semnificative. Inspecția a fost realizată doar la nivelul scării de acces și ușa apartamentului. Nu au fost identificate, sau comunicate renovări majore aduse clădirii, conform accepțiunii Codului Fiscal.

Învelitori:

Este de tip terasă necirculabilă și izolată. / acoperiș cu șarpantă din lemn, acoperit cu învelitoare din tablă de tip Lindab.


APARTAMENTUL:

Este de tip Decomandat, iar conform standardelor în construcții, se încadrează în gradul de confort 1. Camerele au vedere spre N-E și Nord-Vest. Apartamentul este amplasat pe colțul N-V al blocului.

Finisaje: (fără inspecție interioară, conform nivelului standard estimat, observat, sau cunoscut). Din cele observate, finisajele sunt estimate la un nivel general Mediu, conform finisării observate. Pereții sunt tencuiți și zugrăviți cu vopsea de tip lavabil, de o calitate medie, atât la materiale cât și manoperă.

Instalații funcționale: Instalație electrică de iluminat, prize monofazate și trasee de curenți slabi. Instalațiile de încălzire sunt de tip calorifere din tablă, alimentate de o centrală termică de apartament.

Licitația începe de la prețul de 228.412,50 lei, reprezentând 75% din valoarea stabilita pentru prima licitație conform art. 837 Cod procedură civilă rep.