Apartament 3 camere Bucuresti Sector 6

Descriere Licitație
Preț 258.877 Lei
Tip Apartament 3 camere
Județ / Sector 6
Localitate Bucuresti
Adresă Bd. Timisoara, nr. 29, bl. A, sc. B, et. 8, ap. 33
Dosar nr. 761/2022
Dată licitație 25 octombrie 2022

 

In data de 25 OCTOMBRIE 2022, ORA 12:00, va avea loc la sediul SCPEJ Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, Sector 1, vânzarea la licitaţie publică a:

Imobilul situat în Municipiul Bucuresti, Bd. Timisoara, nr. 29, bl. A, sc. B, et. 8, ap. 33, sector 6, identificat cu numar cadastral 222601-C1-U30, intabulat in Cartea Funciara nr. 222601-C1-U30 Bucuresti Sector 6,compus din 3 camere si dependinte (bucatarie, baie cu cada, vestibul, oficiu, oficiu, balcon), in suprafata utila de 65,23 mp, impreuna cu cota indiviza de 1,54% din partile de folosinta comuna ale imobilului bloc, precum si terenul aferent locuintei in suprafata de 8,93 mp atribuit in folosinta pe toata durata existentei constructiei.DESCRIEREA IMOBILULUI:

Apartament cu 3 (trei) camere şi dependinţe (bucatarie, baie cu cada, vestibul, oficiu, oficiu, balcon), situat intr- un bloc de locuinte regim de inaltime S+P+9E, edificat in anul 1978 (estimare evaluator pe baza informatiilor de piata referitoare la dezvoltarea zonei in anii ‘70), localizat in sectorul 6, cartier Drumul Taberei, zona Bdul. Timisoara – Parcul Timisoara, la intersectia dintre Aleea Poiana Vadului si Bdul. Timisoara.
Apartamentul are o suprafaţă utilă de 65,23 mp impreuna cu cota indiviza de 1,54% din partile de folosinta comuna al imobilului bloc, precum si terenul aferent locuintei in suprafata de 8,93 mp atribuit in folosinta pe toata durata existentei constructiei şi care urmează prevederile art. 36 din Legea 18/1991, republicată.
Deoarece nu au fost puse la dispozitie documente din care sa reiasa solutia constructiva a imobilului, presupunem faptul ca structura de rezistenta este din cadre si diafragme de beton armat cu inchideri exterioare din zidarie de caramida si placa de beton armat intre etaje. Acoperisul este tip terasa necirculabila hidroizolata.
Aspect exterior: relativ ingrijit, urme de degradare fizca a fatadelor ca urmare a intemperiilor. Aspect interior: relativ ingrijit (unele urme de degradare a finisajelor pe casa scarii). Numar de restantieri la plata intretinerii: redus. Bloc cu lift si cu interfon.

Apartamentul este confort I, decomandat. Aspect neingrijit, utilitati complete. Finisaje si dotari medii- inferioare. Instalatii complete si functionale (dar uzate fizic). Sistem de incalzire – termoficare de cartier, calorifere din fonta. Tamplarie exterioara: profile PVC cu geam termoizolant, culoare alba; usa metalica la intrare; logie deschisa. Tamplarie interioara: din lemn, usi celulare (uzate fizic). Pardoseli: parchet in camere, linoleum in bucatarie, gresie in baie, ciment mozaicat in logie. Zugraveli in vopsele lavabile (cu urme de uzura fizica sau zone degradate). Placari cu faianta la baie si bucatarie.
Accesul se realizeaza direct din Bdul. Timisoara sau din Aleea Poiana Vadului. Posibilitate de parcare in fata blocului si pe aleile laterale.


LOCALIZARE

Apartamentul este localizat in sectorul 6, cartier Drumul Taberei, zona Bdul. Timisoara – Parcul Timisoara, la intersectia dintre Aleea Poiana Vadului si Bdul. Timisoara.
Caracterul edilitar al zonei: zona este preponderent rezidentiala – case vechi, regim de inaltime P-P+1E, edificate in anii 1930-1950, vile cu regim de inaltime P+1E-2E, edificate dupa anul 2000, blocuri de locuinte cu regim de inaltime P+4E-10E, edificate in anii ’60-’70, blocuri de locuinte edificate dupa anul 2000, dar si comerciala (mall-urile AFI si Plaza Romania). Magazine de cartier si restaurante amplasate la distanta mica. Parcurile Timisoara si Aleea Bujoreni in vecinatate.
Din punct de vedere edilitar: zona este dezvoltata, caile de acces sunt modernizate. Trasee de suprafata: linii de autobuz/tramvai, metrou – statie la distanta mica.
Unitati de invatamant: scoala, gradinita si liceu in vecinatate (Colegiul Naţional „Grigore Moisil”, Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi).
Unitati medicale: amplasate la distanta mica (Dr. Taberi nr. 34). Sedii de banci: amplasate la distanta mica.

Licitaţia începe de la pretul de 258.877,50 lei, reprezentând 75% din valoarea stabilita pentru prima licitatie conform art. 837 Cod procedură civilă.