Apartament 3 camere – Bucuresti, sector 4 – 1036/2020

Descriere Licitație
Preț 72.781 Lei
Tip Cota de ¼ din apartamentul cu 3 camere
Județ / Sector SECTOR 4
Localitate BUCURESTI
Adresă Sos. Giurgiului, nr. 131, bl. 1, sc. 5, et. 7, ap. 177
Dosar nr. 1036/2020
Dată licitație 31 iulie 2024

 

 

 

 

 

In data de 31 IULIE 2024, ORA 13:00, va avea loc la sediul SCPEJ Coşoreanu & Asociaţii din București, str. Theodor Sperantia, nr. 65, Sector 3, vânzarea la licitaţie publică a :

Cota de ¼ din imobilul situat in Bucuresti, Sos. Giurgiului, nr. 131, bl. 1, sc. 5, et. 7, ap. 177, sector 4, identificat cu numar cadastral 218487-C1-U209, intabulat in Cartea Funciara nr. 218487-C1-U209 Bucuresti Sector 4, format din 3 camere plus dependinte, confort 1, decomandat, in suprafata utila de 59,40 mp si suprafata totala de 68,30 mp, inclusiv balcon de 8,90 mp + cota parte de 0,44% din partile si dependintele comune ale cladirii + cota parte indiviza de 15,43 mp din terenul aferent locuintei, atribuit in folosinta pe toata durata constructiei.LOCALIZARE:

Localizare: Proprietatea este amplasată semicentral, în partea de Sud a municipiului București, în microzona Berceni – Giurgiului. Apartamentul este situat într-un bloc edificat în anul 1976. Puncte de reper (linii pietonale): în partea de Nord, la circa 1300 ml –Piața Progresul iar la circa 2500ml- Eroii Revoluției; în partea de Sud, la circa 150 ml – Strada Luica.
Zona: Destinația generală a clădirilor din zona apropiată este una mixtă , predominant rezidențială, cu case și blocuri de o calitate medie, precum și cu spații de birouri, sau de prestări servicii, de-a lungul căilor principale de acces (Soseaua Giurgiului). Zona este una în general dezvoltată, în stagnare, de un nivel calitativ general mediu, raportat la alte zone /unități administrativ-teritoriale similare.

 

DESCRIEREA PROPRIETĂȚII:

BLOCUL: Imobilul Subiect este amplasat la etajul 7/10 al unui bloc edificat în anul 1976 documentelor puse la dispoziție, datelor regăsite în ofertele de vânzare din bloc). Aspectul blocului este de o calitate generală medie, cu izolare / reabilitare. Structura și compartimentarea acestuia este de tip bloc, cadre/beton, cu lift , tipică acestor clădiri, existând dispuse câte 4-6 apartamente pe nivel. Subsolul este rezervat accesului la zonele de racordare a rețelelor de apă/canalizare și termoficare ale blocului.

APARTAMENTUL:
Apartamentul este de tip Decomandat, iar conform standardelor în construcții, se încadrează în gradul de confort 1. Camerele au vedere spre Nord-Vest.
Finisaje: (fără inspecție interioară, conform nivelului standard estimat, observat, sau cunoscut) Din cele observate, finisajele sunt estimate la un nivel general Mediu, conform finisării observate sau conform prevederilor legale pentru astfel de cazuri (lipsa asigurării accesului în interior). Pereții: tencuiți și zugrăviți cu vopsea de tip lavabil, de o calitate medie, atât la materiale cât și manoperă. În baie și bucătărie pereții sunt placați cu faianță, de o calitate medie. Pardoselile: în baie, bucătărie și hol dușumea rece, îmbrăcată cu gresie de o calitate medie, iar în camere dușumea caldă, cu parchet lamelar, de o calitate medie. Tâmplăria exterioară este din PVC, cu geam termopan, iar la intrare, ușă metalică, de un nivel calitativ mediu. Tâmplăria interioară este din lemn celular, de o calitate medie, Plafoanele sunt tencuite și zugrăvite cu vopsea de tip lavabil, în special la nivelul bucătăriei. Balcon – închis, cu tâmplărie din PVC și geam termopan, cu o finisare medie.

Instalații funcționale: Instalație electrică de iluminat, prize monofazate și trasee de curenți slabi; apă și canalizare din sistemul public. Prin prisma racordului individual, prezumata centrala termica in lipsa altor date cunoscute, instalațiile de încălzire sunt de tip calorifere din tablă, (în limita celor observate din exterior).
Apartamentul dispune de o baie completă, cu obiecte sanitare de o calitate medie cu cadă și un grup sanitar conform documentelor cadastrale.


 Licitaţia începe de la pretul de 72.781,50 lei, reprezentând 75% din valoarea stabilita pentru prima licitatie conform art. 837 Cod procedură civilă.