Apartament 2 camere în Sector 3

Descriere Licitație
Preț 319.540 Lei
Tip Apartament 2 camere
Județ / Sector 3
Localitate BUCUREȘTI
Adresă Aleea Mostiștea nr. 39A, sc. 1,et. 1, ap. 19
Dosar nr. 173/2021
Dată licitație 16 februarie 2022

 

 

 

 

 

 

 

În data de 16 februarie 2022, ora 13.00, va avea loc la sediul S.C.P.E.J Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, sector 1, vânzarea la licitație publică a:

imobiluL este situat în București, Aleea Mostiștea nr. 39A, sc. 1, et. 1, ap. 19, sector 3, compus din:
– apartament cu 2 camere plus dependințe, confort 1, semidecomandat, în suprafață utilă de 64,87 m.p și o suprafață totală de 71,93 m.p, inclusiv balcon de 7,06 m.p, înscris în Cartea Funciară nr. 219180-C1-U244 a sectorului 3 București, având număr cadastral 219180-C1-U244,
– cotă parte indiviză de 9,71 m.p din părțile și dependințele comune ale blocului,
– cotă parte indiviză echivalentă suprafeței de 16,21 m.p din terenul pe care se află edificată clădirea, aflată în proprietate, din terenul în suprafață totală de 1.269 m.pLOCALIZAREA:

Proprietatea este amplasată semicentral, în partea de Sud-Est a municipiului București, în microzonaTitan -Sălăjan.Apartamentul este situat într-un bloc edificatîn anul2008. Puncte de reper(linii pietonale): în partea de Nord-Vest, la circa 600 ml –intersecție str. Fizicienilor cu bd. Camil Ressu;în partea de Sud, la circa 250 ml –str. Ilioara și apoi platforma industrială CET Sud.

Zona: Destinația generală a clădirilor din zona apropiată este una predominant rezidențială, cu case/blocuri de o calitate medie, precum și cu spații de birouri, sau de prestări servicii, de-a lungul căilor principale de acces (bd. Camil Ressu).

 

Vecinătăți, conformrealității din teren, zona prezintă ca vecinătăți directe:

a)Nord: Aleea Eprubetei;

b)Est: bloc similar;

c)Sud: acces bloc;

d)Vest: bloc similar, Aleea Mostiștea 39 ;

Accesul auto/pietonal se realizează pe drumuri asfaltate de bună calitate. Ultimul segment de drum (Aleea Eprubetei) se realizează pe un drum public foarte îngust (doar o bandă de circulație, fără trotuare). Traficul auto este unul ridicat la nivelul arterelor principale (bd. Camil Ressu si bd. Theodor Pallady ). Transportul în comun este bine dezvoltat în această zonă cu autobuze, tramvaie și microbuze în regim maxi-taxi; cea mai apropiată stație de metrou-„Nicolae Grigorescu”, se află la o distanță de aproximativ 800 m spre Nord-Est.

Dotări Social-Urbane: zona este deservită bine cu puncte comerciale și spații social-urbane, acestea regăsindu-se în special de-a lungul arterelor principale. Zona dispune de: parc de mari dimensiuni cu facilități diverse; universități în apropiere; magazine în număr suficient; piață de legume, fructe și produse alimentare diverse în apropiere.

Utilități existente la proprietate: electricitate, gaz, apă și canalizare.DESCRIEREA PROPRIETĂȚII:

BLOCUL: Imobilul Subiect este amplasat la etajul1/6al unui bloc edificat în anul2008(conform documentelor puse la dispoziție). Aspectul blocului este de o calitate generală sub medie, cu izolare . Structura și compartimentarea acestuia este de tip bloc, cadre / beton, cu lift, tipică acestor clădiri, existând dispuse câte aprox. 6 apartamente pe nivel. Subsolul este rezervat accesului la parcarea subterana. Înălțimea utilă a parcării este una redusă, sub standard, fiind recomandabilă verificarea atentă în cazurile unor autoturisme cu accesorii deasupra, sau mai înalte.

Structură standard: Structura este de tip cadru din b.a., cu stâlpi și grinzi din b.a., închideri perimetrale din cărămidă și compartimentări interioare din cărămidă/rigips, caracteristică construcțiilor de acest gen. La data inspecției nu au fost observate probleme, degradări sau alte disfuncționalități semnificative ale clădirii. Inspecția a fost realizată în două etape: prima doar la nivelul scării de acces și ușa apartamentului și a doua cu asigurarea accesului la interior. Nu au fost identificate, sau comunicate renovări majore aduse clădirii, conform accepțiunii Codului Fiscal.

Învelitori :Învelitoarea este de tip terasă necirculabilă și izolată. / acoperiș cu șarpantă din lemn, acoperit cu învelitoare din țiglă metalică (tablă de tip Lindab).APARTAMENTUL:

Apartamentul este de tip Semidecomandat, iar conform standardelor în construcții, se încadrează în gradul de confort 1. Camerele au vedere spre sud și sud-est.

Finisaje: (cu inspecție interioară, conform nivelului standard estimat, observat, sau cunoscut)Din cele observate, finisajele sunt estimate la un nivel general sub Mediu, conform finisării observate. Pereții: tencuiți și zugrăviți cu vopsea de tip lavabil, de o calitate medie, atât la materiale cât și manoperă, dar cu semnele aferente unui apartament nelocuit și neîntreținut pe o perioadă mai mare (necesită igienizare generală). În baie pereții sunt placați cu faianță, de o calitate medie. Pardoselile: în baie, bucătărie și hol dușumea rece, îmbrăcată cu gresie de o calitate medie, iar în camere dușumea caldă, cu parchet lamelar, de o calitate medie+. În sufragerie, transversal este umflat și desprins, de-a lungul unei țevi de apă probabil și necesită reparații. Tâmplăria exterioară este din PVC, cu geam termopan, iar la intrare, ușă metalică, de un nivel calitativ mediu. Ușa de la intrare necesită curățare, iar la ferestre se recomandă o verificare completă, fiind semne, la cele batante, că necesită reechilibrare, sau reparare. Tâmplăria interioară este din lemn celular, de o calitate medie. Plafoanele sunt acoperite cu tavan fals din rigips, tencuite și zugrăvite cu vopsea de tip lavabil, prezentând zone sparte deasupra bucătăriei, pentru o intervenție probabil pentru reparații. Balcon –închis, cu tâmplărie din PVC și geam termopan, cu o finisare medie(necesită reparații importante (jumătate din partea superioară a întregii structuri a ferestrelor este desprinsă și ieșită spre exterior, fiind un luft gol de peste cca 5 cm.

Licitația începe de la prețul de 239.655 lei, reprezentând 75% din valoarea stabilita pentru prima licitație conform art. 837 Cod procedură civilă.