Apartament 2 camere în Bușteni

Descriere Licitație
Preț 238.679 Lei
Tip Apartament 2 camere + Garaj
Județ / Sector Prahova
Localitate Bușteni
Adresă str. Valea Albă nr. 59, sc. B, parter, ap. 7
Dosar nr. 169/2021
Dată licitație 9 august 2022

 

 

 

 

 

 

 

In data de 09 august 2022, ora 13.00, va avea loc la sediul SCPEJ Coşoreanu & Asociaţii din București, Șoseaua Kiseleff nr. 9, Sector 1, vânzarea la licitaţie publică a:

Imobilului este situat în Busteni, str. Valea Albă nr. 59, sc. B, parter, ap. 7, jud. Prahova, compus din:
– 2 camere plus dependințe, confort 1, semidecomandat, în suprafață utilă și totală de 46,41 m.p, plus boxă/garaj nr. 6, în suprafață utilă de 21,45 m.p, înscris în Cartea Funciară nr. 23124-C1-U7 a localității Busteni, având număr cadastral 10696-C1-U7,
– Cotă parte indiviză de 5,80% din părțile și dependințele comune ale clădirii,
– Cotă parte indiviză echivalentă suprafeței de 57,52 m.p din terenul pe care se află edificată clădirea, aflată în proprietate, teren în suprafață totală de 991 m.p, identificat cu nr. cadastral 10696, întabulat în Cartea Funciară nr. 23124 a localității Bușteni,
– Cotă parte indiviză de 2,633 m.p din suprafața indiviză de 7,90 m.p din suprafața indiviză de 50 m.p din terenul în suprafață totală de 400 m.p. teren ce are destinația de drum de acces, identificat cu nr. cadastral 252/9, întabulat în Cartea Funciară nr. 22500 a localității BușteniLOCALIZAREA:

Proprietatea este amplasată semicentral, în partea de Nord-Vest a localității Bușteni. Apartamentul este situat într-un bloc edificat în anul2010. Puncte de reper(linii pietonale): în partea de Est, la circa 95ml –str.Valea Albă; în partea de Vest, la circa 800 ml –urcarea spre Pârtia Kalinderu.

Zona: Zona este una în general relativ dezvoltată, în ușoară creștere, de un nivel calitativ general mediu, raportat la alte unități administrativ-teritoriale similare. Localitatea este departe de centrul polului principal de dezvoltare din zona geografică respectivă (mun. Brașov/București).

Vecinătăți, conform realității din teren, zona prezintă ca vecinătăți directe:

a)Nord: proprietate privată, îngrădită;

b)Est: acces bloc;

c)Sud: proprietate privata, îngrădită;

d)Vest: teren liber

Accesul auto/pietonal se realizează pe drumuri asfaltate de bună calitate. Ultimul segment de drum (privat), pe o lungime de circa 90 ml este foarte îngust (o bandă de circulație auto), pietruit. Traficul auto este unul ridicat la nivelul arterelor principale (str.Valea Alba si DN1).

Dotări Social-Urbane: zona este deservită satisfăcător cu puncte comerciale și spații social-urbane, acestea regăsindu-se în special de-a lungul arterelor principale(DN1).Zona dispune de: magazine în număr suficient; dezvoltare pe segmentul hotelier (pensiuni preponderent).

Utilități existente la proprietate: electricitate, gaz, apă și canalizare.DESCRIEREA PROPRIETĂȚII:

BLOCUL: 

Imobilul Subiect este amplasat la etajul Parter/P+2E+Mal unui bloc edificat în anul2010(conform documentelor puse la dispoziție).Aspectul blocului este de o calitate generală medie, cu izolare . Structura și compartimentarea acestuia este de tip bloc, cadre / cărămidă, fără lift , tipică acestor clădiri, existând dispuse câte 4-6 apartamente pe nivel. Subsolul este rezervat pentru parcare/depozitare și acces la spațiile tehnice.

În privința includerii boxei/garajului în același număr cadastral cu apartamentul: reglementările dispuse de Legea cadastrului și publicității imobiliare 7/1996 + Regulamentul de aplicare 700/2014 (sunt unități diferite –același condominiu, dar se recomandă a fi tratate diferit (taxe diferite, valorificare și evidență cadastrală și juridică diferite (http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/171559+ http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/160315).

MOTIVARE IN DREPT: ART. 124 si ART 125 din Legea cadastrului și publicității imobiliare 7/1996.

Structură standard: Structura este de tip cadru din b.a., cu stâlpi și grinzi din b.a., închideri perimetrale din cărămidă și compartimentări interioare din cărămidă/rigips, caracteristică construcțiilor de acest gen. La data inspecției nu au fost observate probleme, degradări sau alte disfuncționalități semnificative. Inspecția a fost realizată la nivelul scării de acces și in interiorul apartamentului .

Învelitori: Învelitoarea este de tip acoperiș cu șarpantă din lemn, acoperit cu învelitoare din țiglă metalică (tablă de tip Lindab).APARTAMENTUL: Apartamentul este de tip Semidecomandat, iar conform standardelor în construcții, se încadrează în gradul de confort 1. Camerele au vedere spre est.

Finisaje: (cu inspecție interioară, conform nivelului standard estimat, observat, sau cunoscut). Din cele observate, finisajele sunt estimate la un nivel general Mediu, conform finisării observate. Pereții: tencuiți și zugrăviți cu vopsea de tip lavabil, de o calitate medie, atât la materiale cât și manoperă. În baie și bucătărie pereții sunt placați cu faianță, de o calitate medie. Pardoselile: în baie, bucătărie și hol dușumea rece, îmbrăcată cu gresie de o calitate medie, iar în camere dușumea caldă, cu parchet lamelar, de o calitate medie . Tâmplăria exterioară este din PVC, cu geam termopan, iar la intrare, ușă metalică, de un nivel calitativ mediu. Tâmplăria interioară este din lemn celular, de o calitate medie. Plafoanele sunt tencuite și zugrăvite cu vopsea de tip lavabil.

Instalații funcționale: Instalație electrică de iluminat, prize monofazate și trasee de curenți slabi. Instalațiile de încălzire sunt de tip calorifere din tablă, alimentate de o centrală termică de apartament

Licitaţia începe de la pretul de 238.679,25 lei, reprezentând 75% din valoarea stabilita pentru prima licitație conform art. 837 Cod procedură civilă.