Vanzare la licitatie CASA si TEREN cartier Damaroaia din Bucuresti
RON
1.011.109

Aceasta licitatie a expirat
Preț:
1.011.109 RON
Tip:
Casă
Județ:
Bucuresti
Localitate:
București
Adresa:
Bucureşti, Bulevardul Gloriei nr. 69, sector 1
Nr. dosar:
382/2019
Data licitației
22 octombrie 2019

Vanzare la licitatie CASA si TEREN in Bd Gloriei – cartier Damaroaia din Bucuresti bd. Gloriei, nr. 69, Sector 1, cod poștal 013283.

 • Teren în suprafață totală de 360,00 m² (cf. măsurătorilor cadastrale) cu destinație Intravilan, categoria de folosință Curti/constructii;
 • Locuință unifamilială, utilizată ca spații penru birouri, în suprafață construită la sol de cca 119,6 m², cu regim de înălțime P+M, cu o suprafață construită desfășurată de cca 239,1 m²;
 • Anexă, neintabulată, amplasată în partea din spate, în calcan cu clădirea C1, fără a fi disponibile date/măsurători elocvente disponibile, în suprafață construită la sol de cca 37 m²

Segmentul de piață căruia i se adresează această proprietate este cel de Birouri, sau rezidențial .

Imobilul este situat semicentral, în partea de Nord-Vest a municipiului București, în microzona Bucurestii Noi – Damaroaia – zona Bazilescu.

PUNCTE DE REPER (linii pietonale) :

 • în partea de Vest, la circa 500 ml – bd. Bucureștii-Noi;
 • în partea de Nord-Vest, la circa 1 km – Parc Bazilescu.

Destinația generală a clădirilor din zona apropiată este una predominant rezidențială, cu case/blocuri de o calitate medie/peste medie, sau loturi nedezvoltate, precum și cu spații de birouri, sau de prestări servicii, de-a lungul căilor principale de acces (bd. Gloriei, bd. Bucureștii-Noi, str. Jiului).

Accesul auto/pietonal în zonă se realizează pe drumuri asfaltate de bună calitate. Ultimul segment de drum, pe o distanță de circa 500 ml (bd. Gloriei), se realizează pe un drum public asfaltat, dar de o calitate generală sub medie.

Traficul auto este unul ridicat la nivelul arterelor principale. Transportul în comun este bine dezvoltat în această zonă, fiind reprezentat de autobuze, tramvaie, microbuze în regim maxi-taxi; cea mai apropiată stație de metrou, „Bucureștii-Noi – Bazilescu”, se află la o distanță de aproximativ 700 ml spre N-V.

Vecinătăți, conform realității din teren, zona prezintă ca vecinătăți directe:

 • Nord: locuință unifamilială, proprietate privată, cu calcan și îngrădire;
 • Est: locuință unifamilială, proprietate privată, cu calcan și îngrădire;
 • Sud: drumul public, bd. Gloriei, drum public, cu îngrădire;
 • Vest: mini-bloc, proprietate privată, cu calcan și îngrădire;

Zona este deservită bine cu puncte comerciale și spații social-urbane, acestea regăsindu-se în special de-a lungul arterelor principale. Zona dispune de: parc de mari dimensiuni cu facilități diverse; magazine în număr suficient; piață de legume, fructe și produse alimentare diverse în apropiere

 1. TERENUL are o suprafață totală de 360,00 m²  cu o singură deschidere de 11,50 ml, la drumul de acces (bd. Gloriei). Din punct de vedere topografic, acesta este Plan, având o formă dreptunghiulară. Nu există teren în exces/surplus. Terenul este amenajat cu spațiu verde (flori/pomi/copaci) și alei de circulație. Acesta dispune de anexe.
 2. CLĂDIRE – Locuință, cu regim de înălțime P+M. Suprafețele utile sunt împărțite conform releveului. Această construcție a fost edificată în anul 2002 (aprox.) (conform documentelor puse la dispoziție), corpul parter fiind edificat anterior, apoi extins parțial și mansardat.

Șarpanta este din lemn ecarisat, conform standardelor în construcții, corespunzător pentru învelitoarea din tablă tablă tip Lindab. Sunt necesare mici reparații la nivelul sageacului / lemnului, cu strat suplimentar de vopsea/tratare

Finisaje: (fără inspecție realizată în interior, conform nivelului standard estimat, observat, sau cunoscut) Nivelul general al finisării este considerat Mediu.

 • Finisarea la exterior este presupus realizată prin placare cu plăci termosistem, tencuirea pereților și aplicat un strat de vopsea decorativă de exterior.
 • Tâmplăria exterioară: este de tip PVC cu geam termopan.
 • La interior nivelul finisajelor este estimat a fi unul mediu.
 • Pardoseala: de tip rece în zonele de tranzit, cu gresie de o calitate medie, sau de tip cald în dormitoare, acoperită cu parchet lamelar din lemn de o calitate medie.
 • Pereții: sunt tencuiți, fiind aplicat strat de vopsea lavabilă, de o calitate medie, iar în băi și bucătărie având aplicată faianță de o calitate medie.
 • Plafoanele: sunt tencuite și prezintă măști din rigips / tavan casetat, ce maschează spoturi luminoase de o calitate medie.
 • Tâmplăria interioară: este din lemn / PVC, de o calitate medie.

vânzarea la licitaţie publică a imobilului situat în Bucureşti, Bulevardul Gloriei nr. 69, sector 1, înscris în Cartea funciară nr. 208887 a sectorului 1 București, identificat cu numărul cadastral 208887, compus din:  teren intravilan în suprafață de 360 m² (categoria de folosință curți/construcții);  construcție C1 – locuință unifamilială, utilizată ca spații pentru birouri, în suprafață construită la sol de cca 119,6 m², cu regim de înălțime P+M, cu o suprafață construită desfășurată de cca 239,1 m²;  construcție C2 – anexă, neintabulată în Cartea Funciară, amplasată în partea din spate, în calcan cu clădirea C1, fără a fi disponibile date/măsurători elocvente disponibile, în suprafață construită la sol de cca 37 m² (măsurători verificative prin calcanele existente, prin satelit).

Alte licitații

APARTAMENTUL nr. 13 identificat prin Cartea Funciara nr. 217442-C1-U24 a Sectorului 4 Bucuresti,
RON
598.601
APARTAMENTUL nr. 41 identificat prin Cartea Funciara nr. 219978-C1-U31, a Sectorului 3 Bucuresti si
RON
475.080