Despre noi – pagina veche

“Dreptul de a reintra în drepturi” – este motto-ul care ne ghidează în exercitarea acestei profesii dificile. Echipa noastră este formată din doi executori judecătoreşti: Iulian Coşoreanu și Cătălin Ștefan. Alături ne sunt peste 15 angajați, licentiaţi în ştiinţe juridice, majoritatea cu peste zece ani de experientă, și un cabinet de avocatură cu care colaborăm în permanență.

Principiile care ne ghidează încă de la începutul activităţii profesionale – implicare, seriozitate și flexibilitate – s-au concretizat în promptitudinea reacţiilor și rezolvarea impedimentelor prin soluții personalizate, fără a compromite calitatea actului de executare. Realitatea socială și juridică în permanentă schimbare ne provoacă să ridicăm standardele profesionale şi să evoluam constant.


Misiune

Toate lucrările de executare silită aflate în portofoliul nostru sunt in egală măsură analizate cu maximă seriozitate şi profesionalism şi urmărite de toate departamentele societăţii noastre. Sunt instrumentate cu responsabilitate faţă de toate părţile implicate, prin abordarea unor soluţii care satisfac deopotrivă legalitatea dar şi pragmatismul necesar în asemenea situaţii.

Într-un mediu puternic concurenţial, benefic profesiei, rămânem consecvenți valorilor care stau la baza formării Societății Civile Profesionale de Executori Judecătorești Coșoreanu & Asociații – profesionalism, integritate, pragmatism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *