Despre noi

“Dreptul de a reintra în drepturi”  – este motto-ul care ne ghidează în exercitarea acestei profesii dificile. Echipa noastra este formata din patru executori judecătoreşti: Ofelia Dobra, Iulian Coşoreanu, Narcis Dobra și Marian Stancu. Alături ne sunt peste 20 de angajați și un cabinet de avocatură, cu care colaborăm în permanență.

Principiile care ne ghidează incă din anul 2003 – implicare, seriozitate și flexibilitate – s-au concretizat în promptitudinea reacţiilor și rezolvarea impedimentelor prin intermediul soluțiilor personalizate, fără a compromite calitatea actului de executare. Realitatea socială și juridică în permanentă schimbare ne determină să evoluam constant si să luptăm pentru ridicarea standardelor profesionale.


Misiune

Considerăm că orice lucrare de executare silită merită atenţia noastră nedivizată, astfel că fiecare dintre acestea este fundamentată cu rigoare şi cu responsabilitate faţă de toate părţile implicate, prin abordări deopotrivă teoretice dar şi pragmatice, integrate, a soluțiilor juridice.

Într-un mediu puternic concurenţial, benefic profesiei, am rămas consecvenți principiilor care au stat la baza formării Societății Civile Profesionale de Executori Judecătorești “Dobra, Coșoreanu și Asociații”: profesionalism, corectitudine, integritate.